oke

goed produkt ,,snel ontvangen

Snel en goed

Bestellen en bezorgen snel en goed

Prima afgehandeld

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Prima.

Snelle levering en goede service

Afhandeling gaat snel en vragen worden netjes en goed afgehandeld.

Keurige en snelle levering, top..

Mijn ervaring met oordopjesonline.nl is gewoonweg fantastisch, volgende keer weer.

goede aanbiedingen

goede aanbieding als je meerdere afneemt

Super oordoppen

Echt super oordoppen! Ik heb ze gekocht omdat mijn vriend nogal snurkt en nu hoor ik mijn vriend nog steeds, alleen is het geluidsniveau enorm gedaald, waardoor ik nu veel sneller in slaap val. Ze zitten goed omdat je ze kan vormen aan je oren. Ik raad ze iedereen aan.

Fijne oordopjes!

Fijne oordopjes die zorgen voor een goede nachtrust. En bij oordopjes.nl voor een scherpe prijs

Prima! Snelle ontvangen.

Ontvangst de volgende dag.

Duidelijke site, supersnelle levering en goede klantenservice top

volop keus goede nette klantenserviceservice, wordt bij een vraag snel teruggebeld en snelle bezorging

Heel goede ervaring met deze oordopjes.

Ik had alle soort oordopjes al uitgeprobeerd, Totdat ik deze zachte oordopjes vond. Er zijn volgens mij geen beteren. Klasse oordopjes. Met vr gr Ina.

Snel geleverd maar oordoppen te groot voor mij

Ik had gevraagd om de oordoppen van Howard Max Lite voor de kleine gehoorgang, maar ik heb nu een zak van 100 paar oordoppen die me veel te groot zijn. Ze doen helaas pijn aan mijn oren en ook helpen ze helaas niet tegen contactgeluiden.

supersnel geleverd!

snel geleverd en product zoals verwacht

Snel en correct

Besteltraject goed Bezorging snel

Het is heel makkelijk om een bestelling te doen en de volgende dag had ik het al binnen. Als je nog niet weet welke oordopjes je nodig hebt is het mogelijk om een pakket met verschillende soorten te bestellen.

Heel snel geregeld.

Ik bestel al jaren op deze website, nooit problemen gehad.

Helemaal top

Gewoon goede oordopjes wel zoals gezegd groot formaat

Top service, goed snel geleverd

Prima zakelijk contact

Netjes, correct, snel!!

goede kwaliteit, snel in huis

Bieden échte klantenservice

Werd snel te woord gestaan door zeer vriendelijke medewerkers en er werd meegedacht aan een goede oplossing, Kortom uitstekend geholpen.

Correct geleverd

Correcte levering

Goede, snelle service! Veel keuze uit verschillende oordoppen waarvan ik een goed werkend setje heb gevonden.

Uitstekend behalve de bezorging

Zonder DHL 'pakketservice' was het een maximale beoordeling geweest. Terwijl ik even bij mijn buurvrouw binnen sta komt een bestelauto voor gescheurd (harder dan de toegestane 30 km/u) en gooit zonder verder te kijken het pakje in de verkeerde brievenbus. Kwam mooi uit dat ik daar net was aangezien deze dame hoogbejaard en slecht ter been is ... Niets dan slechte ervaringen met deze pakketbezorger. Als de keuze gelijkwaardig is zal ik eerder voor een leverancier kiezen die niet met DHL werkt.

Hobbemastraat 5

5143 GT Waalwijk

Over Oordopjesonline.nl

Oordopjesonline.nl is een webwinkel in gehoorbescherming die bedoeld is voor iedereen die in zijn privé- of werkomgeving bloot staat aan te hard of storend geluid en zich hiertegen wil beschermen. Maar ook voor bedrijven en organisaties die gehoorbescherming nodig hebben voor hun personeel. Ons doel is om op een eenvoudige en overzichtelijke manier een zo compleet mogelijk assortiment gehoorbeschermers aan te bieden, van goede kwaliteit, voor alle gelegenheden en tegen een scherpe prijs. Voor uw en andermans gehoor. Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Heeft u vragen of suggesties, laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ook stellen wij het erg op prijs als u een review plaatst bij de door u gebruikte producten, zodat andere klanten geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, dan zullen wij altijd proberen een passende oplossing te vinden. Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel luisterplezier toe! Team Oordopjesonline.nl