Goed en snel in huis!

Goed en snel in huis ! Ook lang genoeg houdbaar .

Snel

Snelle levering en goede producten

Produkten prima

Alle produkten prima

low carb chef een fijn bedrijf iedere week een heerlijk weekmenu altijd aanbiedingen heerlijke recepten,denkt ook mee door de reclames mee te sturen ,ik werk ook met het boek ,en de verzending van bestelde producten is snel je wordt goed op de hoogte gehouden ,een dikke tien !!!!

Goede klantenservice

Goed geholpen.

Netjes verpakt, snel geleverd en zoals altijd goede producten. Weer dank daarvoor.

Goed product

Het is een goed product en snel geleverd, top

Ken je Lowcarbcenter en/ Lowcarbchef nog niet? Dan wordt het tijd. Prima producten, koolhydraatarm en goede service.

Klantvriendelijk

Vlot, correct, duidelijk en goede producten

Veel keuze, lekkere producten

Alles verliep vlot: kiezen, bestellen, betalen en ontvangen.

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering

Fantastisch echt geweldig

Fijne website, volop keuze uit producten en gezond natuurlijk. Snelle levering en altijd keurig en netjes verpakt. Ik zal hier zeker mijn producten blijven bestellen. Echt een aanrader voor iedereen.

Heerlijke producten volop keus betaalbaar.

Fijne producten en altijd snelle levering

Ik heb al een paar keer bij Lowcarbcenter.nl besteld en alles wordt altijd heel snel geleverd. Maar de producten zijn ook zoals beschreven op de website. Erg lekker!

Prima producten en snelle levering

Alleen nog geen reactie op mijn mail, waarin ik een foto heb gestuurd van 2 zakjes toast die kapot aankwamen. Kan gebeuren, maar graag een oplossing.

Snel en vlot geleverd

Alle artikelen worden individueel netjes verpakt.

Tevreden

De smaak is heerlijk! Het brood laten rijzen voor het bakken van het brood laat nog te wensen over. Verkopen jullie ook bakpoeder of gist?

Ik doe aan een koolhydraatarm dieet en de producten zijn geweldig. Zeker de rijst en penne

Snel bezorgd

Ik had binnen 2 dagen mijn bestelling al binnen. Nu met 40% korting was het goed te betalen

Eerste bestelling

Ik heb voor het eerst besteld bij Lowcarb. Crackers - prima lekker van smaak Wraps - ook lekker Croissants - niet mijn ding, moest erg wennen aan de smaak, maar heb liever iets wat ik af kan bakken voor een zondagochtend ontbijtje. Persoonlijk zijn de producten voor mijn portemonnee te duur.

Heerlijk

Zowel voor-hoofd- als nagerecht uitgezocht. Kregen vrienden te eten en zij waren ontzettend enthousiast en vonden het heerlijk. Natuurlijk wij ook. Voor herhaling vatbaar!

Geweldig!

Geweldige en snelle service ik ben meer dan tevreden. Ga snel weer bestellen!

Heel blij met de producten!

Heerlijke producten, past perfect bij een keto dieet. Levering was ook goed.

Veel producten

Website ziet er mooi en duidelijk uit. Fijn dat er hier zoveel producten zijn die je kunt kopen als je keto/koolhydraatarm wilt eten en de aanbiedingen zijn altijd welkom.

Duidelijke site en netjes geleverd

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!