Snoepjes

Mijn ervaring met de snoepjes is. Dat ik heel de dag vreselijk veel last heb van maag en darmen Normaal heb ik nooit last van erythritol. Ze zijn lekker.Maar helaas zegt mijn lichaam "neen"

Snel, duidelijk en correct.

Zeer betrouwbaar, altijd even snel geleverd en producten van uitstekende kwaliteit. Assortiment mag van mij nog uitgebreid worden.

Prima.

Goede en snelle levering. En de sauzen die tot nu geproefd zijn, zijn lekker!

Zoals ik had gewenst!

Alles werd duidelijk gecommuniceerd. Perfecte service!

Gewoon heel goed

Alles zeer duidelijk en overzichtelijk

Goede service en producten

Ging super vlot

Prima producten en zeer snelle levering

Broodjes heerlijk De beschuit nooit gedacht dat dit lekker kon zijn

Lekker

Baktijd weet ik nog ni goed

Snelle bezorging en heel lekker brood

Goede ervaring. Ga zeker vaker bestellen

Geweldig!

Mijn man is al 9 kilo kwijt. Het is wel wat werk, maar mooie resultaten.

Tasty Basics crunchy repen zijn moeilijk te vinden in de meeste supermarkten. Bij Lowcarbcenter gevonden en snel geleverd

Alles prima

Mailtje gekregen toen een artikel weer in voorraad was. Bestelling snel binnen gekregen.

Lowcarbchef vind ik heel betrouwbaar,kunt er altijd lekkere recepten vinden

Snel

Snel helaas mijn crackers waren stuk

Heel goed ,en snel goed verzorgd in de doos, zeer tevreden. mvg Nel Schutte.

Ben tevreden over alles

Brood was zuur

Ik heb het low carb bread besteld. Het was makkelijk te maken in de broodbakmachine. Het was stevig van structuur, maar er zat een zure smaak aan. Iedereen schrijft hoe lekker het brood is, maar ik wil toch dit tegengeluid geven. Ik bak zelf wel eens brood van amandelmeel en chiazaad en dat is veel lekkerder. Wilde dit brood eens proberen, vooral na alle positieve reviews, maar dat is mij dus heel erg tegengevallen. Er zat een hele zure/bittere/chemische smaak aan en smaakte ook niet naar brood.

Tevreden

Suikerarme snoepjes zijn goedgekeurd ( familielid met diabetes) Choco is zeer lekker, weinig ervan gebruiken. Voordeel om er langer van te kunnen genieten. Erg straf van smaak bij teveel gebruik ervan. Koeken geven een volgevoel.

Formidabel

Vindt meestal wel recept bij groentes/vlees/vis die ik in huis heb. Duidelijke recepten en goede omschrijving,

Goede kennismaking!

Net begonnen met de low carb leefstijl, er ging den wereld voor me open op deze website. Nog niet alle bestelde producten geprobeerd, maar de service en snelheid van leveren was in oeder geval uitstekend.

Fijne overzichtelijke site met ruim assortiment en een snelle levering

Heb al verschillende producten besteld en geprobeerd. Brood, crackers, beleg, chocolade en chips. Dat smaakt allemaal heerlijk en snelle levering. Had bij laatste bestelling de snickers, die vond ik wat minder,leken oud en de chocola er om heen was helemaal wit uitgeslagen. Dus dat is jammer, maar verder erg tevreden!

Mooie producten

Van de week mijn eerste bestelling ontvangen en direct een brood gebakken. Heerlijk, dit is een blijvertje.

Alles smaakt goed

De pakket is goed gevuld. Alles smaakt prima.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!