Prima product en snelle levering

Ik heb keto sticks besteld voor het keto dieet wat ik nu volg. Werken prima en duidelijk.

tot op heden zeer tevreden

goede producten, fijne recepten ,goede levering van de bestelde producten

goed en snel

snelle bezorging en goed artikelen tegen mooie prijzen

super

prima service, snelle levering, zeer goede producten, ik kan jullie alleen maar aanbevelen

Prima product en snelle levering

Elke x weer fijne ervaring! Compleet, snel geleverd. Doen wat ze beloven!

Goede smaak, een fijne manier om koohlydraatarm te eten

Bezorgmoment zelf gekozen was geen probleem, artikel zeer goed verpakt

Goede ervaring

Volop keuze

Een website waar je veel producten kan vinden op het gebied van koolhydraatarm en keto. Overzichtelijke en duidelijke website. Volop keuze. Producten die je geleverd krijgt komen overeen met de afbeelding op de website. Breekbare producten worden goed verpakt. Binnen aangegeven levertijd de bestelling binnen.

Alles in orde snelle levering

Alles is lekker en dik in orde

uitstekend

Met het wegvallen van afvallen met Bregje een redelijk goed (assortiment is kleiner) alternatief. Blij mee.

Snelle fijne levering

Snelle fijne levering

Prima webshop!

De Leev rozemarijn zeezout crackers zijn heerlijk en de levering was snel. En nu maar braaf aan het koolhydraatarm dieet beginnen!

Heb al weer een bestelling gedaan. Zo fijn dat ik kan eten wat ik wil en dan low carb.

Snelle levering, kwaliteit van hetgeen ik besteld had was super.

Topservice

Snelle levering, goede kwaliteit, fijne communicatie.

Tevreden

Ruim assortiment low carb producten. Snel geleverd; super! Wel zou het fijn zijn als de prijzen van dit soort producten wat omlaag konden.

Goede service en goede produchten

keurig op tijd geleverd, ruime keus, wel loeiduur.

Mijn bestelling komt altijd keurig op tijd. Ik vind de producten wel erg duur. Kan het een beetje minder?

Zoals verwacht

Ik zocht een specifiek artikel, kon vinden wat ik zocht bij de omschrijving. Dus gemakkelijk besteld, goed op de hoogte gehouden en alles naar behoren afgeleverd. Tevreden dus!

Snelle levering, goede producten

Vooral de beschuiten vind ik Erg lekker’

Order klopte, alles was keurig verpakt en communicatie rondom betaling en verzending prima!

Bestelling is vlot verlopen. Product keurig geleverd.

De broodsoorten zijn lekker en makkelijk in de machine te maken.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!