Geweldig en lekker

Je proeft het pure van de jam, een pizzabodem geweldige structuur . Het is makkelijk om in de toekomst te minderen met koolhydraten

Helemaal volgens verwachting

Deze shop is echt een uitkomst als je kha eet! Compleet aanbod, snel geleverd en topkwaliteit.

Alles zoals besteld super!

Snel geleverd, alles naar wens en gewoon goed ik ben tevreden.

Goede produkten en snelle levering

Matig

Artikelen makkelijk te bestellen. Snel geleverd, meteen een brood gebakken, heel vies, echt niet tevreden en rijst niet. Per email vragen over gesteld, geen antwoord. Zonde van mijn geld, zeker niet voor herhaling vatbaar

Goed en snel

Gemakkelijk een bestelling plaatsen. Snelle levering. Kwalitatief goede producten.

Ik vind het prettig als de bestelling de volgende dag geleverd word, dus prima. Kwaliteit naar wens

Vlot en op tijd bezorgd.

Vlugge en verzorgde verzending.

Super content!

Snelle levering, goed en stevig ingepakt. Ik kreeg van elke stap een mail (besteld en verwerking, ingepakt en opgestuurd, track en trace code). Een duidelijk overzichtelijke factuur met verschillende betaalmogelijkheden (tijdens de bestelling kan je keuze maken).

Snelle levering.

Ik had heel snel mijn bestelde producten in huis

perfect

Snel en keurig geleverd zoals het hoort

Zeer vlot en snel.

Alles wordt snel en vlot geleverd.

De producten had ik snel in huis. Van het meel is brood gemaakt dat is redelijk lekker! Echter sinds ik het brood eet ben ik niet meer in ketose…… vreemd?

Goede er ervaring

Doos wel ingedeukt. Gelukkig geen beschadigingen aan de producten..

Hele goede service

Prima ervaring. Hele snelle levering.

Geweldig!

Goede prijzen en snelle levering.

Geweldig!!

Heerlijke producten en deze worden goed verpakt en een zeer snelle levering.

Goede ervaring

Ruim assortiment en snelle levering. Top!

Boek besteld, prima op de hoogte gehouden van het proces. Binnen twee dagen in huis.

Prima correcte snelle levering toppie

Prima correcte snelle levering toppie ben zeer tevreden

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!