Overzichtelijk en een snelle levering

Voor het eerst wat besteld. Site is overzichtelijk en makkelijk om te bestellen en de levering was ook snel.

Goed verpakt en vlot geleverd

Overzichtelijke site dus gemakkelijk om te bestellen, de producten waren goed verpakt en vlot geleverd. Ik moet ze nog uitproberen dus over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen maar het ziet er prima uit.

1 minpuntje, verder tevreden

1 zakje van het bestelde was open, verder prima levering

Heel vlotte levering

Op drie dagen tijd leverde Bpost het pakket in het afhaalpunt. De bestelde producten kende ik al.

Mooi smakelijk product

Ik heb de macaroni en de spaghetti gekocht. Snelle levering, goed verpakt. De macaroni heb ik gemaakt en de smaak is prima! Wel heb ik het 2 minuten langer laten komen dan op de verpakking staat. Ben er blij mee en heel wat minder koolhydraten dan de gewone variant. Ga zeker nog wat andere producten uitproberen Groet, Yvonne .

Heb nu twee keer besteld zal niet voor het laatst zijn Brood goed gelukt lekker

Goede ervaring

Mijn pakketje werd snel geleverd, en was netjes verpakt. Top!

Goed broodmeel maar duur

Lekker brood van gebakken in de machine. Had nog wat meer mogen rijzen. Tweede pak doe ik in de oven. Wel erg duur als je 2 pakken besteld om te proberen (7,50 per broodje)

Totale bestelling ok en op tijd

prima gegaan

prima verlopen.

Geweldig!ben hier erg blij mee!

Zeer correct verpakt,zorgvuldig en snel bezorgd!ik ben hier heel erg blij mee.

Super geregeld

Alles wat ik besteld heb is bezorgd. Top

Producten waren netjes verpakt

Alles is goed gegaan met de bestelling. Het was er snel. Alles was netjes verpakt. En alles klopte dus ik ben super tevreden.

Snelle verzending en goede producten!

Binnen 2 dagen kon ik mijn pakket ophalen, lekker snel! We hebben een keto brood gemaakt en het is heerlijk! Die gaan we vaker maken!

Mooie producten en vlotte bestelling

Prima producten.

Deze week voor het eerst kennis gemaakt met de producten. Super tevreden mee en een uitstekende service en snelle levering.

ruime keus

duidelijke website met ruime keus ,levering zoals beloofd

Tevreden

Optijd ontvangen. En tevreden met de producten.

Mooie producten, snelle verzending

Prima en snel geleverd

---

Heerlijk product en lekker pittig. Nu kan ik het weer overal op doen. HEERLAK!

Snel bezorgd

Goede orodukten en snel bezorgd.

Tevreden.

Makkelijk bestellen en betalen via de website, Snelle levering, netjes verpakt. Goede en snelle communicatie met de verkoper. Product zelf nog niet geprobeerd. Klein detail, voor mij een minpuntje. Ik kan de bestelling niet ophalen. Woon er praktisch om de hoek. Hoop dat dat in de toekomst wel mogelijk is.

Snel geleverd en goede Producten.

Producten zijn goed en lekker. Snel geleverd, 1 klein minpuntje, het is redelijk prijzig waardoor het niet voor iedereen bereikbaar is en dat is jammer.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!