Broodbakken

Lekker, makkelijk om te maken en snel geleverd.

Keurig geleverd & op tijd. Netjes. Tot de volgende ronde.

zeer tevreden met alles.

het bestellen, het afrekenen, de verzending, het navigeren op de site, dit allemaal gaat heel gemakkelijk, en heel veilig, heel belangrijk, ik vindt het een goede webshop, die rekening houd met mensen, die af willen vallen, en mensen met diabetes hebben, echt klasse.

Super! En snel gelegd!

Ik ben van plan om meer dingen hier te bestellen vooral keto producten.

Makkelijk bestellen, snelle en correcte levering

Lekkere producten

goede service

mijn bestelling werd snel geleverd

De door mij bestelde keto broodmix was enorm snel binnen. Ik heb meteen een broodje gebakken met mijn broodmachine en het smaakt overheerlijk.

Bestelling werd vlot geleverd. Ik had broodmix besteld, meteen een brood gebakken, en dat smaakt goed. Kersenjam besteld, en die is echt lekker. De rest heb ik nog niet geprobeerd.

Correcte en snelle levering

Erg tevreden van de snelheid van levering, alsook prijs-kwaliteit!

Mooie producten, vlotte levering

Na al lange tijd van de weekmenu's te genieten, nu wat producten besteld. Fijn bedrijf. Grote waardering voor al hun inzet.

Pakketje is in goede staat en op tijd ontvangen.

Groot assortiment Snelle levering

Goede producten

Goede producten (broodmix) Snel geleverd Goede communicatie

Snelle en accurate bezorging!

Alles netjes, zorgvuldig en duurzaam verpakt. Goede producten en snelle levering. Super!

Ruim assortiment en vlotte levering, producten nog niet uitgeprobeerd

Snel geleverd fijne producten

Vlotte levering en goede service

ccndbvvevje

Fijne webshop, snelle levering

Goede plek voor mijn koolhydraatarme producten. Nette en snelle levering.

Super goede ervaring

Zo fijn dat ik in één webshop zoveel verschillende keto producten kan kopen. Daarnaast ook een vlotte bezorging en alles in één levering. Dank!

Best lekker

Ik heb de crackers en de toast gekocht. De crackers zijn heel licht en smakelijk. De toast weet ik nog niet. Heb ik gewoon verkeerd besteld. Dacht dat het sandwich brood was om tosti's te maken. Heb ik dus nog geen oordeel over. De wraps ook nog niet geprobeerd, die liggen in de vriezer.

Snelle levering van spullen Prijs conformarkt Kwaliteit prima

Uiteindelijk heb ik mijn pakje ontvangen

Na een mailtje met de mededeling dat ik mijn pakje niet heb ontvangen is Lowcarb er achteraan gegaan en heb ik mijn pakje uiteindelijk toch ontvangen. Dit is door hen goed afgehandeld.

Snell levering!

Ok

Delivery was fine, product informarion is also good

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!