Netjes

Netjes verpakt en op tijd bezorgd

Veel KHA producten en snelle levering

Snel en lekker

De wraps ,je proef geen verschil, tagliatelle moet ik nog uit proberen . Heel blij met de mix zaad / nootjes die gebruik om eigen brood mee te bakken.

Satisfied and will definitely order more

Fast delivery, enough options and wide product variations.

Mooi assortiment, prettige website vlotte afhandeling bestelling

Mooi assortiment, prettige website vlotte afhandeling bestelling

Goede verzending, slecht product.

Het low carb brood gebakken. Alles gedaan volgens de voorschriften, wel zelf 7 gram gist toegevoegd want de beloofde gist die bij het meel zou zitten ontbrak. Rijstijd , temperatuur en baktijd exact aangehouden, maar het brood is slechts 2 cm hoog geworden helaas.

Fijne website

Snelle levering, keurig verpakt

Prima levering

Snel en goed geleverd de volgende dag lag het pakketje op de afgesproken afhaalpunt

Snelle levering , had een vraag deze doorgestuurd per email, zelfde dag nog geregeld. Ik ga zeker weer bestellen. Mvg Annick

Alles snel en correct geleverd

Alles prima, zoals beloofd. Ik ben tevreden

Mijn bestelling is in goede orde en op tijd ontvangen.

ik ben tevreden over mijn bestelde producten

fijne shop met goede producten!

FIjne webshop waar alles duidelijk te vinden is en ook de inhoud van de producten worden makkelijk geselecteerd. Service is prima! En inderdaad, trage levering door PostNL. Maar daar kan LowCarbcenter niets aan doen.

Goede producten

Op tijd bezorgd zakje van kokosmeel lekte helaas, kan gebeuren.

Artikel besteld, was snel verzonden en in huis. Niks op aan te merken dus. *thumbs up*

Goede producten, goede prijs, snelle levering

Eerste keer besteld. Goede producten, netjes verpakt, snel geleverd. Prima!

Goedemorgen producten, snelle levering.

Producten zijn goed

Goede info, snelle levering, goede producten.

Het kookboek is echt fantastisch! De aangeschafte producten zijn snel geleverd. #lowcarblifestyle #goals #fab@60! #6pack #healtylifestyle

Niks op aan te merken!

Goede ervaring

Bestelling was snel geplaatst, was op voorraad, snel geleverd, juiste producten, dus ik ben erg tevreden.

Prima producten, levering probleemloos

Productassortiment is uitstekend. De levering van bestelde producten verliep snel en probleemloos.

Tijdig en correct geleverd

Prima webshop

Mooie producten en snelle levering

perfect

snelle levering, goede producten

Keurig verpakt en optijd bezorgt

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!