Snel geleverd en makkelijk met de betaling via Billink

Overzichtelijke website

Grote keuze Overzichtelijk Snelle levering

snel verzonden, telefonisch of chat zou handig zijn

de artikelen zijn netjes en goed verpakt, ook word het snel verzonden enige nadeel is dat ze alleen een whatsapp of contact formulier/mail hebben en als je dus een product klacht of vraag hebt duurt het even voordat je antwoord krijgt, dat vind ik niet fijn

Zeer tevreden!

Fijn dat mijn bestelling zo snel werd geleverd en ik weer aan het bakken kon slaan. In één woord geweldig!

Lekker

Proefpakket besteld en vlot ontvangen. De bolletjes geprobeerd. Een van de beste koolhydraatarme bolletjes die ik gegeten heb. Ze best iets langer bakken dan aangegeven, dan zijn ze knapperige.

Goed alternatief voor rijst en pasta.

Ontzettend duur. Niet aan te bevelen voor de minder draagkrachtigen onder ons. Dan is bloemkool-broccoli-courgetti een beter betaalbaar alternatief. Ik heb het gekocht als broodnodige variatie. Het is stukken lekkerder dan conjac producten, die een rubberige bite hebben en bovendien stinken. Jammer dat de lowcarb rijst en pasta vervangers moeilijk tot niet in een supermarkt verkrijgbaar zijn.

Het leefstijl bedrijf van Nederland!

Alles wat ik nodig heb voor mijn dieet, snel geleverd en geweldige recepten elke week.

Goede producten snelle levering

uitgebreid assortiment, snelle adequate levering

uitgebreid assortiment, snelle adequate levering

Helemaal goed

Prima site met goed artikelen en hele snelle verzending. Ik ga genieten van de lekkere tussendoortjes.

Tevreden

Heeeerlijk brood ben tevreden bedank

Eindelijk lekker een broodje af kunnen bakken ❤️

Eerlijk? Nog nooit zo'n lekker afbakbrood gehad sinds in koolhydraten vermijd. Super fijn.

Lekker koolhydraatarm eten

Ik heb totnutoe de Slim producten spaghetti en noedels gebruikt en dat is goed bevallen! Ik ga ze weer bestellen. De beschuiten waren ook goed.

Niet zo goed

Helaas zat in mijn post paket een kapotte pot speculoos. De verpakking zou iets beter kunen

Alles goed ontvangen

De spullen heb ik snel ontvangen. Alleen de 2 vraag die ik heb gesteld via whatsapp vrijdag. Heb ik helaas nog geen antwoord op gekregen.

Enorm assortiment

Ik heb al vaker iets gekocht bij Low Carb. Het assortiment is enorm, dus als je op een koolhydraat-arm dieet bent, is dit de ideale plek om te vinden wat je zoekt. Het is een soort Luilekkerland voor keto-diëters.

Goede kwaliteit producten

Snel en heel

Beschuit snel en heel geleverd!

Geweldig!

Door het gebruik van de producten van lowcarb ben ik al bijna op mijn streefgewicht. Ik heb zoveel keus dat het totaal niet moeilijk is. Bedankt lowcarb!

Bestellingen waren netjes en snel. Bezorgd..daar ben ik zeker tevreden over..maar de meel die ik bestelde.vond ik niet smakelijk. De sirup..valt mee.. is aan ieder natuurlijk om zelf te beslissen of men besteld ofniet.

Degelijk pakket

Degelijk en verzorgde apparatuur en middelen. LEES VOOR GEBRUIK DE INSTRUCTIE Dit is ECHT belangrijk voor juiste en juiste interpretatie van de meetgegevens. Alsmede de meter te kunnen instellen, icoontjes te begrijpen en de codering van de strips in combinatie trip-lezer goed toe te passen. Op prikdiepte in te stellen pen is echt goed, gevoel is te verwaarlozen. Ik heb er gelijk extra glucose test strips, ketonen test strips en lancetten bij besteld. Daar had de glucose test vloeistof nog bij gemoeten, dan ben je compleet en kun (ik althans) wel een jaar vooruit. Ik ben (vooralsnog) geen suiker patient, maar ben n.a.v. dr. Thomas Seyfried meer interesse gaan tonen in ons eetpatroon GK-index (Glucose/Ketonen) in relatie tot en moderne, Westerse ziekten.

Topproducten

Heb de beschuiten besteld en geproefd. Vind ze echt lekker. Ze zijn luchtig en krokant. Ik kan ze elke dag eten. Net als de wraps. Ze zijn lekker goed plooibaar zonder dat ze breken of scheuren. En de pasta had ik ergens anders al eens geproefd en was ik ook tevreden van alleen zijn ze bij jullie iets goedkoper. Het brood heb ik nog niet klaargemaakt.

Snelle levering en goed ingepakt

Fijne website, duidelijke produktomschrijving, snelle levering

Ten eerste vind ik het prettig dat er niet meteen getutoyeerd wordt in de communicatie, De website is duidelijk en overzichtelijk. Productinformatie goed. Het is niet goedkoop, maar wel fijn af en toe iets alternatiefs te hebben voor normaal koolhydraat rijke producten. Snelle en correcte levering. En niet onbelangrijk, de smaak is goed. Ik ga zeker meer proberen uit het assortiment.

Snelle en accurate levering

Mijn bestelling is binnen 3 dagen verwerkt en afgeleverd.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!