Nog niets ontvangen

2 maal bericht van gls dat te komen en nog steeds niet geweest

Super site en bezorging!

Super site en bezorging!

Leuke kaart en snel geleverd

De kaart die ik besteld heb is leuk en was er binnen 3 dgn! Goed geregeld. Zouden jullie nog grotere kaarten in jullie assortiment kunnen opnemen?

Mooie kaarten en goede service

Leuk bedrijfje, aardige dame die meedenkt met wat je zoekt. Prettig en snel geholpen.

Mooi

Netjes

Eerst wat stroef maar de bestelling correct rechtgezet. waarvoor dank.

Dik orde , eerst wat stroef bestelling zoek geraakt maar vlug deze terug correct afgehandeld alsook verzorgde verpakking . Er zullen nog bestellingen volgen. Groetjes

Supergoed !

Kaarten besteld, volgende dag binnen. Had te laat gezien dat het bij mij in de buurt was. Ik had ze in principe ook af kunnen halen, maar aangezien ze de volgende dag al bezorgd waren, was dat ook geen probleem. Super service !

super

hele mooie kaarten die je in een winkel niet tegen komt, duidelijke site en snel geleverd. prijs kwaliteit is goed

uitstekend

website is overzichtelijk, ruime keuze, goede kwaliteit, prijzen gelijk als in de winkels maar meer keuze aan XL kaarten voor verschillende gelegenheden (bij mij geboorte, huwelijk en afscheid collega).

Zeer professioneel en goed

Zeer professioneel en goed

Mijn ervaring

Mijn ervaring is alleen maar positief vanwege de snelle levering en de heel mooie kaarten.

snel en netjes geleverd

Duidelijke site met ruime keuze, snel geleverd.

Bestelling nog niet ontvangen

Pakket was ietsje later dan verwacht. Maar toen het aankwam was alles dik in orde en netjes verpakt. Excuses voor de eerder geplaatste review.

Ontzettend mooie kaarten

Leuke en originele kaarten

Gemakkelijk kiezen. Snelle levering. Goed assortiment.

Correct en snel en kaartjes in een mooie doos geleverd.

Snelle oplossing

Hele goede ervaring met dit bedrijf. Kaarten worden heel snel geleverd. Ook toen ik per ongeluk een foutief huisnummer op de bestelling had gezet werd er snel een nieuwe zending verstuurd naar het juiste adres. Top!

Kaart besteld, dag erop binnen incl. pen. Helemaal super!

Heel duidelijk.uitleg en overzichten .en de regels zijn duidelijk .

Ik heb een goed ervaring van jullie gekregen . Mooie spullen . Mag wel ook wel meer naar cadeautjes etc. aanbiedingen . Oniet alleen kaarten . maar door

*Update* - vergoeding gehad <-- Niet verstuurd volgens afspraak

**update** Door storing kon postNL op vrijdag niet verwerken en leveren de vervoerders de wenskaarten alleen op werkdagen af. Als tegemoetkoming zijn de kosten geretourneerd. Daarom ipv 0,5 ster toch 3 sterren voor een positieve afhandeling. **einde update** Zaterdag had ik een kaart nodig, vrijdag reclame voor xx besteld, vandaag nog verstuurd. De belofte bestel binnen xx minuten en de kaart wordt vandaag nog verstuurd wort niet nagekomen. Kaart wordt niet vrijdag verstuurd maar maandag, deze komt dus dinsdag op z'n vroegst binnen...

de kaarten vlot binnen gekregen

voor het eerst bij www.snelwenskaart besteld. geweldig vlot geleverd.

Snelle verzending, mooie kaarten

Voor het werk hebben we een aantal grote kaarten besteld. Deze werden direct verzonden. D.m.v. mails goed op de hoogte gehouden. Factuur ook keurig gemaild. Zeer tevreden.

Mooie kaarten, snelle levering

Ruime keuze en de kaarten werden geleverd in een mooie doos waar we ze in kunnen bewaren. Zeer tevreden!

Uitstekende service in combinatie met een leuk assortiment aan kaarten

De service is uitstekend. Vandaag besteld is morgen in huis. Het is altijd een verrassing als je de envelop of het pakketje opent; er zit altijd een leuke verrassing bij. Bij een grotere afname van kaarten zit er altijd een prachtige bewaardoos bij. Ik ben zeer tevreden over Snelwenskaart.nl.

3-08 Innovatieweg

Doetinchem 7007 CD