Leuke keuze kaarten
Een fijne website, met veel keuze en een zeer goede en snelle bezorgservice. Top!
De kaart was opgevouwen in mijn brievenbus gepropt waardoor er kreuken in de kaart zijn. De klantendienst reageerde hier snel op waardoor ik kon kiezen voor een terugbetaling of een nieuwe kaart wat zeer klantvriendelijk is. Mijn score is dan ook van 2 op 5 naar 4 op 5 gegaan. Lastig voor hen want deze schade was ten gevolge van de leverancierdienst.
Original review
leuke kaarten en snelle levering
Leuke kaarten, snelle service!
Snelwenskaart, mooie kaarten en snel geleverd. Snelwenskaart, doen!!!
Heel makkelijk om via deze manier wenskaarten te bestellen. Keurig op tijd, netjes verpakt met pen en snoepje!
Ik kan alleen beoordelen dat ik donderdagavond 1 kaartje heb besteld. De bezorgkosten waren hoger dan de kaart zelf, maar ik moest die kaart hebben vanwege de mooie tekst voor iemand die dinsdag tot euthanasie over gaat. Tot op heden maandag, geen kaart ontvangen om er een eigen tekst ik te kunnen schrijven. Dus letterlijk en figuurlijk "te laat" !!! Ik had op zijn laatst de bestelling zaterdag verwacht en kon ik de kaart zelf nog in de brievenbus van mijn vriendin stoppen, maar nee hoor. De bestelling zal wel te klein geweest zijn, en onder op de stapel gelegd zijn. Is ook niet interessant, € 2,09 (geloof ik).Ik zal deze site dus NOOIT AANRADEN. Hoop dat ik een e-mail krijg van snelwenskaart.nl. Dat is het minste wat ze kunnen doen. ------------------------------------------------------------------------------------ Bovenstaande tekst was van VOOR het telefoontje wat ik snel na mijn review kreeg van wenskaarten.nl. Een +punt. Mijn dank daarvoor. Een zeer vriendelijke mevrouw heeft mij uitgelegd waardoor het gekomen is. Door mijn situatie heb ik niet gelezen dat er alleen op werkdagen werd bezorgd (wat ik nog steeds raar vind). Ik hoop dat deze tekst op de site aangepast wordt met grotere letters om zoiets in de toekomst niet meer te laten gebeuren. Zij hebben het gecompenseerd met teruggave van het bedrag, wat de pijn wel verzacht, maar mijn intentie van dit kaartje niet helemaal tot zijn recht komt. Ik had het kaartje in het weekend bij haar in de bus willen hebben. Het is niet anders. Nog een pluspunt van de site is dat ze mooie kaarten hebben met boeiende/ passende teksten. Hopelijk gaat de kop tekst alle mensen deze review doen lezen. Ikzelf ben altijd heel nieuwsgierig naar wat iemand te melden heeft die niet tevreden is. Snelwenskaarten heeft het heel goed opgelost met hun persoonlijke aanpak. Dat waardeer ik zeer. Eind goed, al goed
Original review
Ik kan alleen beoordelen dat ik donderdagavond 1 kaartje heb besteld. De bezorgkosten waren hoger dan de kaart zelf, maar ik moest die kaart hebben vanwege de mooie tekst voor iemand die dinsdag tot euthanasie over gaat. Tot op heden geen kaart ontvangen om er een eigen tekst ik te kunnen schrijven. Dus letterlijk en figuurlijk "te laat" !!! Ik had op zijn laatst de bestelling zaterdag verwacht en kon ik de kaart zelf nog in de brievenbus van mijn vriendin stoppen, maar nee hoor. De bestelling zal wel te klein geweest zijn, en onder op de stapel gelegd zijn. Is ook niet interessant, € 2,09 (geloof ik).Ik zal deze site dus NOOIT AANRADEN. Hoop dat ik een e-mail krijg van snelwenskaart.nl. Dat is het minste wat ze kunnen doen.
Uitgebreide keus, makkelijk bestellen en snelle levering.
Grote mooie kaart, super snel geleverd, keurig verpakt
Zeer snelle levering en netjes verstuurd.
Kaart volgens afbeelding
Bestellen ging makkelijk. Levering was ook snel. Geleverd in een nette bewaardoos inclusief pen en koeken. Alleen mag wat meer variantie zijn in de pakketten en losse kaarten aanbod. Het is nu veel van hetzelfde. Of dat je zelf een pakket mag samenstellen, dat zou fijn zijn. Verder een overzichtelijke website.
Wij bestellen regelmatig wenskaarten bij snelwenskaart.nl. Altijd een snelle levering, mooie kaartjes en goede kwaliteit! Een wenskaartenpakket zou heel mooi zijn, we gebruiken heel wat kaartjes in ons bedrijf dus dit zou top zijn!
Leuke kaartjes voor elke gelegenheid en afgeleverd op locatie; makkelijker kun je het niet krijgen
afspraak nagekomen
veel keus en snelle levering voor herhaling vatbaar.
Heb de verjaardagskaart ontvangen met een pen cadeau Klantenservice was erg behulpzaam en vriendelijk.
Original review
Heb donderdag een hele grote verjaardags kaart gekocht en heb nog steeds niet ontvangen dus
De kaarten die ik heb besteld zijn prachtig en compleet met envelop. K had ze heel snel in huis. Goede communicatie
website werkt prettig en is over zichtelijk. De levering was snel en goed verlopen
Mijn eerste bestelling gedaan bij jullie en ben zeer tevreden ... ruime keuze aan wenskaarten en topservice ...een aanrader!!
Besteld en snel geleverd. Omdat wij als bedrijf betalen op factuur hebben ze apart de factuur naar onze financiële administratie omdat dit in de webshop nog niet beschikbaar was. Heel fijn!
tevreden
Reuze snelle service, top!
Grote keus aan wenskaarten en in alle prijsklassen. Snelle levering en ook nog eens de mogelijkheid om op rekening te bestellen voor bedrijven.
3-08 Innovatieweg
Doetinchem 7007 CD