Erg snel

Goede kwaliteit en snelle levering, prijs kan iets lager

Snel en correct geleverd

Tevreden met 1 minpunt

Was er heel snel maar 4.95 voor 2 kaarten opsturen is wel heel duur.

Snel en keurig bezorgd

Kaart werd zelfs afgegeven ipv door de brievenbus te doen!

Mijn pakketje kaarten werd binnen 1 werkdag geleverd. Supersnel!!! Ik ben 100% tevreden en zal zéker in de toekomst vaker bij jullie gaan bestellen. Bedankt voor de goede en snelle service.

Mooie kaartjes,netjes verpakt en een snelle levering!!

Pikkobello!!!

Geweldige aftersales

Ik dacht een XXL kaart te hebben besteld het kwam ook wel in een XXL envelop maar het was een gewoon klein kaartje. In eerste instantie was ik teleurgesteld maar na een telefoontje van snelwenskaart.nl Werd mijn teleurstelling omgezet in tevredenheid en het bleek dat ik zelf het verkeerde formaat had ingevuld. Dankzij deze geweldige aftersales is alles toch nog helemaal goed gekomen.

Snel en netjes geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit kaarten.

Ruime keuze kaarten. Gemakkelijk bestellen en betalen. Snelle levering en een leuke attentie bij de bestelling. Super!!

Heel fijne en snelle levering, zelfs rondom de feestdagen!

De kaarten zijn erg netjes geleverd in goede verpakking

naar verwachting

prima , naar verwachting.

Mooie kaarten die snel en netjes geleverd zijn

Snelle bezorging. Mooi verpakt!

Erg tevreden.

Website is net en overzichtelijk, ik kon snel vinden wat ik zocht. De grootte van het aanbod was perfect. Orderproces was vlot en goed verzorgd. De volgende keer weer!

te laat

21 december besteld om 16.30 uur dat zou dus de andere dag moeten binnenkomen, maar nee dus 24 december pas, te laat dus om nog weg te sturen!

Op tijd en alles netjes geregeld

Dag van tevoren kaart besteld... Werd geleverd door GLS.. Door alle drukte op tijd.. Mooi verpakt.. Super tevreden!!!

Snel en netjes verpakt bezorgd.

Snel en netjes verpakt bezorgd. Mooie kaart!!! Was met verzendkosten (snelle levering) wel kostbaar maar ben zeer tevreden

Mooie producten en snelle levering

Topkaart

Snelle levering, veel keus in kaarten

Mooie kaarten, snelle levering!

Goede ervaring met deze site.

Supersnelle levering ondanks de extreme drukte bij de bezorg diensten. Chapeau

Boven verwachting snel geleverd

bezorging kwam op tijd,enthousiast ontvangen

Mooie bestelling is verstuurd naar vrienden

Ondanks de kerstdrukte snelle levering

Op Website wordt aangegeven voor 1700 uur, volgende dag levering . Dat is niet gelukt omdat GLS niet op zaterdag bezorgd.

3-08 Innovatieweg

Doetinchem 7007 CD