Erg slecht

Een kaart bestellen die bezorgt word voor een jarige en je krijgt een kaart die je zelf mag schrijven, daarvoor heb in de Snelwenskaart NIET NODIG en veel te duur voor wat ze aanbieden, NOOIT MEER

Kaart was zoals ik had verwacht!

Prima. En zeer snelle service

Snelle goede en overzichtelijke bestelling

Overzichtelijke en duidelijke bestel site snelle levering voor een normale prijs.

Perfect.

Niks om op te merken.

Snel en goed geleverd

niet de goedkoopste, en niet de snelste

Voor een verjaardag een kaart besteld op zaterdag waarna ik er in de bevestiging achter kwam dat deze pas op de eerstvolgende WERKdag zou worden verstuurd. Niet echt van de huidige 24/7 economie Had ik dit eerder geweten dan had ik ergens anders besteld en was hij nog wel op tijd geweest.

Alles TOP geregeld!!

Ook als bedrijf kun je zonder problemen op rekening bestellen zonder gedoe met KvK en BTW. Gewoon TOP!!

Nette verpakking en snelle levering. Ik bestel hier wel vaker en ben erg tevreden.

snelle en meewerkende service

Ik had verzocht om de factuur achteraf, nadat de kaarten waren gestuurd, te betalen. Dit kon en alles werd heel snel geregeld. Zeer tevreden hierover.

Levering naar wens, snel en goed.

Super assortiment, zeer snelle levering

Heel enthousiast! Super assortiment aan kaarten op de website, bestellen met zakelijk account gaat ook prima en de levering is helemaal geweldig snel. En dan nog een leuke en lekkere attentie erbij, wat een verrassing!

top

mooie site..mooie kaarten...goed verpakt en snel verzonden.

goede service en kwaliteit

Fijne en mooie kaarten. zeker ook voor zakelijk gebruik

super goed

Mooie kaart, zoals ik hem voorstelde, netjes verpakt! DHL prima, gewoon door de brievenbus.

al jaren heel tevreden

ik bestel voor mijn werkgever jaarlijks een hele voorraad. wordt de volgende dag netjes geleverd en mag achteraf worden betaald. kaarten zijn van goede kwaliteit.

Ziet er gaaf uit!

Snel geleverd, kaarten zien er leuk uit. Bewaardoos is top.

Leuke kaarten die ook nog eens snel geleverd worden.

Duidelijke website met ruime keuze. Levering inderdaad de dag erna in mooie doos zodat de kaarten netjes blijven.

Gewoon heel goed

prettig

Vandaag besteld, morgen in huis

Ruime keuze in kaarten, groot en klein. Wordt keurig afgeleverd binnen 1 à 2 werkdagen. Ik bestel regelmatig kaarten voor mijn werk, en heb bijna altijd een originele kaart voor de betreffende ontvanger(s). Ik ben echt super tevreden!

Makkelijk bestellen, betaling achteraf per factuur en snelle levering

Wij zijn al jaren klant bij Snelwenskaart en zeer tevreden. Als bedrijf kan je bestellen op factuur en ze leveren snel. Misschien alleen een tip: Het zou handig zijn als je in de webshop bij de 1e afbeelding al ziet of de binnenkant blanco is of niet, misschien d.m.v. een kleinere afbeelding van de binnenkant. Omdat ik liever geen blanco binnenkant wil, moet ik alle kaarten eerst aanklikken om dit vervolgens in een volgend scherm te kunnen zien. Daarna weer terug naar het eerdere scherm om verder te shoppen. Dit kost veel extra tijd.

uitstekend

goede services is eerste volgend dag in huis in een mooie doos tot wel volgend keer weer gr

Prachtige kaarten en erg snel geleverd!

Het zijn erg mooie kaarten. Ik heb ze op woensdag besteld en donderdags ontvangen (in een erg mooie doos). Kortom: uitstekend.

Gewoon goed

Altijd mooie kaarten, en super snelle levering

Te laat gearriveerd en een verkeerde kaart

Het pakket werd volgens track&trace op tijd bezorgd (via GLS). Helaas niet in mijn brievenbus en ook niet bij de buren. De klantenservice gebeld en er werd een nieuw pakket opgestuurd met de "gewone" post, die wel de volgende dag (zaterdag) afgeleverd werd. Supersnelle service door vriendelijke telefoniste. Bedankt!

altijd snel!

snelle levering! veel soorten kaarten

3-08 Innovatieweg

Doetinchem 7007 CD