snelle en correcte levering

MIjn bestelling is snel en correct geleverd

top

Supersnel

Vandaag besteld: morgen in huis en keurig verpakt.

Makkelijk bestellen snel ontvangen.

Op maandagochtend kaarten besteld die ik zelf kan beschrijven. Het assortiment is groot. Ikkreeg omdat ik boven bepaald bedrag zat een leuke stevige opbergdoos erbij cadeau. En de bestelling had ik de dag erop al in huis! Top.

zeer tevreden

erg mooie kaart ontvangen en de volgende dag al geleverd, heel netjes verpakt in een stevige envelop en nog een pen erbij kado gekregen. Veel keus op de website. De kaart ziet er in het echt nog mooier uit als op de webiste.

Eerste keer besteld

Door drukte wat later dan verwacht maar voldeed aan al mijn wensen en er zat nog een verrassing bij!

tevreden

Tevreden, snelle levering.

Kan niet oordelen

Ik heb nog niets ontvangen, dus kan ik nog niet beoordelen. Ik kan maar hopen dat ik mijn kaart deze week nog kan krijgen want zaterdag heb ik ze nodig ☺️

Mooie kaarten, snelle levering

Mooie kaarten en veel keus. De levering is ook erg snel en per kaart betaal je ook niet veel geld.

ruime keuze snelle bezorging

Goede keuze mogelijkheden en een goede, nette en snelle bezorging. Het is echter niet erg voordelig voor de kleine kaart betaalde ik ruim 6 euro. Verder tevreden! Groet, Arnoud

Snelle levering van erg leuke kaarten.

goed en snel dat bevalt me wel

Netjes en snel geleverd

Zeker vaker kaarten bestellen

Kwaliteit zoals verwacht

Mooie stijlvolle kaarten

Prima service en snelle levering!

Prima service en snelle levering!

Snelle levering, ruime keuze

Wat een snelle levering

Kaarten bestellen in deze Corona tijd kun je snel en makkelijk doen via snelwenskaart. Een aanrader

Zeer tevreden snelle levering.

Goede service, Makkelijk online te bestellen. Snelle levering, goed verpakt. TOP.

Snelle reactie en vlotte nette levering

De medewerkers van Snelwenskaart reageren erg snel en adequaat op een aanvraag. Alles wordt snel en netjes geleverd. Wij zijn als bedrijf zeer tevreden met kwaliteit van het product en service van de medewerkers.

Geweldig! Ruim aanbod! Zeker nu winkels gesloten zijn

Heel fijn dat je in deze bizarre tijd mensen een handgeschreven mooi kaartje kunt sturen

Snelle levering, duidelijke website

uitstekend

Snelle levering, kaarten zijn precies zoals besteld. En als verrassing zat er ook nog een pen bij.

Klantvriendelijke behandeling

Netjes en snel verstuurd en geld terugontvangen voor vervangende kaart die niet beviel.

Mogelijk om wenskaarten te beoordelen om. dat de vervoerder gls het liet afweten

Doordat de vervoerder tot twee x aan toe niet kwam terwijl ze wel een mailtje stuurden dat ze kwamen heb ik er een slecht gevoel aan overgehouden Terwijl een kaart gewoon in de brievenbus past en ik denk dat het met post nl gelijk dezelfde dag binnen zou zijn gekomen Dus wenskaarten beoordelen is voor mij moeilijk Ik zou zeggen ga in zee met een andere betrouwbare vervoerder

3-08 Innovatieweg

Doetinchem 7007 CD