2 maal bericht van gls dat te komen en nog steeds niet geweest
Goedemorgen Magda, Dankjewel voor je review! Inmiddels hebben we contact gehad en zijn we samen tot een oplossing gekomen. Wegens drukte bij onze vervoerder heeft je pakket wat vertraging opgelopen. Inmiddels heb je je bestelling ontvangen en heb ik, om je tegemoet te komen, de verzendkosten naar je teruggestort. Hopelijk tot een volgende keer! :)
Super site en bezorging!
De kaart die ik besteld heb is leuk en was er binnen 3 dgn! Goed geregeld. Zouden jullie nog grotere kaarten in jullie assortiment kunnen opnemen?
Hi Gonneke, Dankjewel voor je leuke review en feedback! We zullen hier zeker mee aan de slag gaan en kijken of we nóg grotere kaarten in ons assortiment kunnen opnemen.
Leuk bedrijfje, aardige dame die meedenkt met wat je zoekt. Prettig en snel geholpen.
Hi Rianne, Dankjewel voor je positieve reactie! Dat waarderen we altijd :)
Netjes
Dik orde , eerst wat stroef bestelling zoek geraakt maar vlug deze terug correct afgehandeld alsook verzorgde verpakking . Er zullen nog bestellingen volgen. Groetjes
Kaarten besteld, volgende dag binnen. Had te laat gezien dat het bij mij in de buurt was. Ik had ze in principe ook af kunnen halen, maar aangezien ze de volgende dag al bezorgd waren, was dat ook geen probleem. Super service !
Hi Miriam, Dankjewel voor je leuke bestelling kerstkaarten. Gelukkig hebben we ook voor onze klanten in de buurt gratis verzending ;) Al zouden we het hartstikke leuk vinden om je een volgende keer te zien.
hele mooie kaarten die je in een winkel niet tegen komt, duidelijke site en snel geleverd. prijs kwaliteit is goed
website is overzichtelijk, ruime keuze, goede kwaliteit, prijzen gelijk als in de winkels maar meer keuze aan XL kaarten voor verschillende gelegenheden (bij mij geboorte, huwelijk en afscheid collega).
Zeer professioneel en goed
Mijn ervaring is alleen maar positief vanwege de snelle levering en de heel mooie kaarten.
Hi Corrie, Wat fijn dat je positief over ons denkt. Zo denken wij ook over onze klanten :) Fijne dag!
Duidelijke site met ruime keuze, snel geleverd.
Pakket was ietsje later dan verwacht. Maar toen het aankwam was alles dik in orde en netjes verpakt. Excuses voor de eerder geplaatste review.
Hi Sven, Wat vervelend om te horen dat je pakketje niet op tijd is afgeleverd! Ik heb het bij onze vervoerder gecheckt, en je pakket is de volgende werkdag in de brievenbus geleverd. Ik heb je een mail gestuurd om samen tot een oplossing te komen.
Original anmeldelse
Bestelling zou uiterlijk 16:45 geleverd worden door GLS. Is echter nog niet aangekomen.
Leuke en originele kaarten
Gemakkelijk kiezen. Snelle levering. Goed assortiment.
Correct en snel en kaartjes in een mooie doos geleverd.
Hele goede ervaring met dit bedrijf. Kaarten worden heel snel geleverd. Ook toen ik per ongeluk een foutief huisnummer op de bestelling had gezet werd er snel een nieuwe zending verstuurd naar het juiste adres. Top!
Hi Annet, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons, en het probleempje snel werd opgelost!
Kaart besteld, dag erop binnen incl. pen. Helemaal super!
Ik heb een goed ervaring van jullie gekregen . Mooie spullen . Mag wel ook wel meer naar cadeautjes etc. aanbiedingen . Oniet alleen kaarten . maar door
Beste Gerrit, Hartelijk dank voor uw leuke review en de tip! We gaan zeker kijken naar uitbreiding van ons assortiment. Gefeliciteerd met jullie kleinzoon de carnavalsprins :)
**update** Door storing kon postNL op vrijdag niet verwerken en leveren de vervoerders de wenskaarten alleen op werkdagen af. Als tegemoetkoming zijn de kosten geretourneerd. Daarom ipv 0,5 ster toch 3 sterren voor een positieve afhandeling. **einde update** Zaterdag had ik een kaart nodig, vrijdag reclame voor xx besteld, vandaag nog verstuurd. De belofte bestel binnen xx minuten en de kaart wordt vandaag nog verstuurd wort niet nagekomen. Kaart wordt niet vrijdag verstuurd maar maandag, deze komt dus dinsdag op z'n vroegst binnen...
Hi Pieter, Wat vervelend om te lezen dat de levering niet naar wens was! Onze oprechte excuses daarvoor. Inmiddels hebben we contact gehad en zijn we samen tot een passende oplossing gekomen. We zien je graag terug bij Snelwenskaart :)
Original anmeldelse
voor het eerst bij www.snelwenskaart besteld. geweldig vlot geleverd.
Voor het werk hebben we een aantal grote kaarten besteld. Deze werden direct verzonden. D.m.v. mails goed op de hoogte gehouden. Factuur ook keurig gemaild. Zeer tevreden.
Hallo Els, Hartelijk dank voor je positieve review! Daar worden we ontzettend blij van :)
Ruime keuze en de kaarten werden geleverd in een mooie doos waar we ze in kunnen bewaren. Zeer tevreden!
De service is uitstekend. Vandaag besteld is morgen in huis. Het is altijd een verrassing als je de envelop of het pakketje opent; er zit altijd een leuke verrassing bij. Bij een grotere afname van kaarten zit er altijd een prachtige bewaardoos bij. Ik ben zeer tevreden over Snelwenskaart.nl.
Hi Esther, Goed om te lezen dat alles altijd naar wens is, en je uitkijkt naar onze pakketjes! We doen ons uiterste best om iedere keer weer het verrassingseffect te creëren. Tot snel bij Snelwenskaart :)
3-08 Innovatieweg
Doetinchem 7007 CD