Uitstekende webshop met prachtige wenskaarten TOP !

Heb meerdere kaarten besteld er is volop keuze een aanrader , bestelling keurig verpakt ontvangen.

Super snelle en goede service.

Leuke kaarten en super snelle verzending.

TOP!

Fijne website, snelle levering en behulpzaam en vriendelijk personeel aan de telefoon!!

Verkeerde kaart ontvangen, maar direct opgelost door de goede kaart te sturen. Deze ontvingen wij gelijk de volgende dag. Super mooie kaart!

Super snelle service!

Makkelijk en snel te bestellen. Zitten hele leuke kaarten bij maar soms een beetje oubollig bij de standaardpakketten (bloemen kaarten). Deze blijven ook vaak liggen en krijg je elke keer weer extra binnen.

Ik vraag en zij leveren 2 dagen later

u bent razendsnel

zeer mooie kaarten en een razendsnelle levering! waarvoor dank!

Bestelling niet ontvangen

Niet ontvangen en niet te vinden via dhl

Ruime collectie

Vrijdag besteld en maandag per koerier geleverd. Top!

voor ieder wat wils

Voor ieder wat wilt, er is een ruime keus om te kiezen.

Was verrast door de snelle levering!

super

Snelle levering, leuke kaarten!

super snelle levering!

overzichtelijke website

Snel. Leuke kaarten!

Ik was op zoek naar een speciale kaart voor mijn collega's. Ik heb de kaart alleen bij Snelwenskaart gevonden.

nvt

nvt

snelle levering en voldoende keus

Wij zijn tevreden, snelle correcte levering.

Snel en makkelijk!

Snel en makkelijk leuke kaarten bestellen. Aanrader!

Zeer goed, snel en verzorgd

Voor het eerst kaarten besteld, handig altijd een op voorraad veel keus in grote kaarten.

Snelle bezorging maar veel te duur

Keuze is goed maar ik mis de keuze om een pakket van 1 soort kaart te kunnen bestellen. Stuks prijs ligt veel te hoog.

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de mooie verpakking waarin de kaarten worden verstuurd. Er zat een pen als cadeau bij mijn zending. Ik geef geen tien omdat ik nog meer keuze in kaarten wenselijk acht.

Donderdagavond besteld, maandagmiddag in huis. Ik had gedacht dat het langer ging duren naar België

Zeer snelle levering

Wanneer je de kaarten bestelt, heb je ze vaak de volgende dag al in huis/op kantoor. Uitstekende service! En vooral complimenten voor de uitgebreide selectie kaarten "namens de collega's" Minpuntje: de vele Engelstalige teksten op de kaarten, die worden hier minder gewaardeerd en daarmee valt er een hoop keuze af.

goed overzichtelijk, makkelijk te bedienen site

kaarten bestellen gaat heel makkelijk

snel en goed

Prima; snel geregeld!

De volgende dag was de bestelling binnen.

3-08 Innovatieweg

Doetinchem 7007 CD