Filter

Snel en makkelijk

Prettige website en heel snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldig!!!

De kaarten werden super snel en goed verpakt verstuurd in een mooie doos. Net als bij mijn vorige bestelling bij hen, ben ik uitermate tevreden.

goede klantenservice

Zeer tevreden over de klantenservice nadat mijn kaart te laat was afgeleverd. De kaart is toegekomen in een harde kartonnen verpakking waardoor de kaart nog steeds in goede staat was. Ik kreeg er bovenop nog een blauwe stylo bij. mvg Mieke

Goed en snel

Fijne website, snelle levering.

snel geleverd !!

top

Snel,behulpzaam en meedenkend.

Snelle en goede levering. Mooie kaarten en verpakking.

Ik ben blij met de ervaring. Site was duidelijk en snel. Mooie kaarten. Ik heb een grote bestelling gedaan en kreeg een groot verpakking, erg mooi.

Goede service!

Vriendelijk en goede service! En de kwaliteit zeer goed en uitgebreid, veel keuze en mooie kaarten.

Waardeloos

A4 kaart gevouwen , hoe dan? Uiteindelijk op een goeie manier gecompenseerd, volledige bedrag teruggekregen..... maar kaart heeft de patient niet gehaald, die is inmiddels overleden!

Goede service, mooie kaart

Prima assortiment en snelle levering.

Assortiment is groot en gevarieerd. Bestellen is makkelijk en levering bijzonder snel.

Mooie wenskaarten

-snelle levering -prachtige wenskaarten aan een mooie prijs

Snel en accuraat

Leuke kaarten voor elk wat wils

Super snel

Vrijdag besteld en maandag in huis

Top!!

Super bedankt voor de snelle goede service

Super netjes en gewoon goed!

De kaarten zijn op een eenvoudige manier te zoeken, dan te bekijken en daarna te bestellen! Levering is vlot en het is altijd netjes verpakt. En stiekem ben je toch benieuwd wat er vervolgens als klein extraatje is toegevoegd aan je bestelling, bijv een pen of iets lekkers. Er zit keurig een pakbon bij waarop is afgestreept welke kaarten er meegestuurd zijn. Facturering gaat probleemloos. Ja, sorry, er zit niets anders op dat een uitstekende beoordeling te geven, het is niet anders! ;-)

Geweldig!

Super snelle levering en kreeg er ook nog eens een leuke pen bij cadeau:)

keurig geleverd

positief

mooie kaarten, snelle levering

1ste keer dat ik bij Snelwenskaart bestel. Goede service, snelle levering

Veel keuze en snel geleverd

zeeer goede service

Het is super goed en netjes verstuurd. En zeer snel geleverd. In een mooie doos en netjes apart verpakt, en een mooie pen erbij.

Prachtige kaarten

Snelle reactie op vraag via de mail, bestelling gedaan en met 3 dagen jullie prachtige kaarten in huis

uitstekend

Zeer tevreden over de dienstverlening alles in orde zal in de toekomst nog bestellen

Prachtige kaart

Snelle service, zeer goed verpakt, goede track & trace

Ik had de kaarten de volgende dag al in binnen, echt super snel!

3-08 Innovatieweg

Doetinchem 7007 CD