Filter

Leuke kaarten en snelle levering!

Kaarten komen mooi verpakt binnen, en als je meer bestelt krijg je er ook een mooie bewaardoos bij wat zeer handig is voor op kantoor. Als het voorkomt dat je een kaart te kort hebt gehad wordt het meteen afgeleverd, de service is super. Ik ben erg tevreden over Snelwenskaart.nl

goed assortiment kaarten voor het werk

Er is genoeg keuze aan kaarten voor op het werk. De kaarten worden ook nog eens binnen een dag geleverd. Dus een super website!

Bepaald niet snel

Mijn directe, zeer gewaardeerde collega vertrok. Ik zou toch verwachten vat een bedrijf dat zich 'snelwenskaart' noemt in deze tijden van 'voor 11 uur besteld, morgen in huis' dat de kaart binnen 2 dagen op de spreekwoordelijke deurmat ligt. Dat viel tegen en de kaart arriveerde te laat voor de afscheidsborrel waarbij we de kaart zouden overhandigen. Ik moest dus nog even halsoverkop naar de AKO, en we zullen deze kaart dus maar gebruiken voor de volgende vertrekkende collega. De kaart is verder wel leuk, vandaar de ster.

Te laat geleverd

Dinsdag bestelt, nu (zondag) nog altijd niet binnen. Levering te laat.

Op tijd geleverd, mooie kaart

Wij hebben op vrijdag een leuke XXL kaart besteld voor een collega. Deze kwam de volgende dinsdag binnen, netjes en veilig verpakt. Kortom, we zijn tevreden met Snelwenskaart.nl.

Top en snel

Leuke unieke kaarten die ik in Amsterdam had gevonden, maar gelijk spijt had dat ik niet meer had meegenomen. Dus heb ik gelijk een nieuwe bestelling online geplaatst!

Veel keuze voor allerlei gelegenheden. En vervolgens een snelle levering.

heel goed

er ging iets mis met mijn bestelling (mijn fout) en ben weer overnieuw begonnen, ik werd gebeld door een medewerker om mij te helpen, ze zagen ineens twee indentieke bestellingen staan! dat is nou service!

Goed opgelost

Probleem met de vervoerder erg netjes opgelost door Snelwenskaart. Volgende keer gewoon weer proberen!

Bestelling enontvangst verliep naar behoren.

Zoals gezegd, alles verliep zoals het hoort, dus correct.

Site gebruiksvriendelijk en zeer snelle levering.

Was snel geleverd

Snelle levering, mooie kaarten

Toffe kaart! Snelle service!

Groot assortiment, gemakkelijk om te bestellen en een snelle levering

Alles is nethes geregeld

Zou het anderen ook adviseren netjes goed geregeld

Snelle verzending, mooie kaarten, goed verpakt

Op de website is veel keus. De website is duidelijk. De bestelling werd snel bezorgd. Het was keurig verpakt. De kaarten zijn prachtig.

Prachtige mooie XL kaart, super kwaliteit en zeer snelle levering.

niet goed

Kaart dinsdagmiddag besteld vandaag is het vrijdag en de kaart is nog steeds niet binnen

Ik mis pensioen kaartjes verder ben ik helemaal blij met de kaarten

mooie kaarten, snel geleverd

En ook nog in een handige mooie doos

Leuke kaarten, snelle en nette verzending

Ik ben zeer tevreden over de kaarten keuze en wijze van versturen.

Goede en snelle service.

3-08 Innovatieweg