Prima geregeld, qua verzending etc

Moet nog aan de wijn beginnen. Maar eerder niet teleurgesteld.

Spullen goed en service ook

Krijg bij geboekte reis na ruim een jaar door corona nog steeds mijn geld niet terug

Belofte niet nagekomen!

Op 24-02-2021 heb ik in een telefonisch contact met uw firma mijn probleem voorgelegd. Meneer Zou mijn klacht onderzoeken en mij via e-mail laten weten hoe mijn klacht geïnventariseerd is plus de oplossing. Op mijn vraag hoeveel tijd dit Zou kunnen duren was het antwoord maximaal een week. Vandaag is de maximale tijd ruimschoots verstreken en zitten we in de tweede week van maart. Het probleem is; PILLING. Aanschaf William de Faye vest met ritssluiting, zwart cashmere, 40%. Na twee dagen ontstaat er al pilling op diverse plaatsen, mouw, rug en meer. * Heb ik zaken gedaan met een fantasie firma? * Een kat in de zak gekocht? * Wat is u een gedane belofte waard? Ik wens een een goeie dag met veel klanten en voor mij een rap antwoord. C.A. Wijlage.

Duurt lang

Op 12 februari 4 boxershorts besteld. Tot op heden nog niets ontvangen. Duurt wel erg lang voor 4 onderbroeken.

Goede deals! Snelle levering!

Goede deals! Snelle levering!

Duurt iets langer dan normaal, maar mooie producten tegen hele scherpe prijzen

Ik koop hier al jaren mooie producten tegen nog mooiere prijzen. Ja, de levering duurt iets langer dan op andere sites, maar dat ik heb ik er graag voor over. Ga zo door!

Slechte afwikkeling

17 dagen na bevestigde bestelling wordt het artikel pas afgeleverd. Sportief staartje: na de aflevering kreeg ik als troost een tegoedbon voor een volgende bestelling. Een aardig gebaar.

Mooie stofzuiger!

Ik kocht een draadloze stofzuiger, echt een super ding. Levering ging deze keer vrij snel maar kan soms wat langer duren.

Bestellen, vervolgens bevestigen en via track en tracecode volgen en leveren. Hulde! Nb Hier kan Ikea van leren! 16 januari een bescheiden bestelling geplaatst... Sindsdien 14.2.2021 taal noch teken! Telefonisch niet te bereiken! Shame on Ikea!!!!!!!

op tijd geleverd wat beloofd was

order correct uitgeleverd ; prima

duurt heel lang

Ben niet tevreden ben nu vanaf de kerst aan het wachten op mijn dekbed van Ten Cate. en het wake up light. Hele mooie aanbieding. Begrip voor vertraging bezorging tijdens december maand echter nu duurt het wel erg lang. One day only geeft elke week aan dat hun leverancier het deze week zal opsturen...… niets gezien.

Onduidelijke leveringsinformatie

Na een bestelling is het niet duidelijk wanneer levering zal plaatsvinden

Goede prijs Goede Service

Helaas as ik te laat voor de dagdeal van Bol.com op zoek gegaan naar de door mij gewenste stofzuiger en hier gevonden. Even gebeld wie hier nu achter zit want je weet maar nooit. Kreeg te horen dat de levertijd 5 tot 7 werkdagen was, Oeps kort dag voor de kerst. Maar op de 5e werkdag werd de stofzuiger al geleverd. TOP. Medewerker klantenservice was ook vriendeljk en duidelijk.

Makkelijk en voordelig

Product veruit het goedkoopste gevonden bij OneDayOnly. De iets langere levertijd is de deal meer dan waard. Klantenservice is via WhatsApp zeer goed bereikbaar en communiceert helder en probleemoplossend.

Prima levering, prima prijs/kwaliteitverhouding.

Eerste bestelling gedaan, meteen prettig op tijd geleverd. Het feit dat ik via een eenmalige machtiging kon betalen vond ik ook prettig.

na 14 dagen bleek de bestelde stoel niet leverbaar

ik heb direct na de advertentie in het NRC een bureaustoel besteld. na 2 weken maar eens gebeld waar het ding bleef. een dag later kreeg ik een mail dat de stoel niet meer leverbaar was en dat ik een andere kon krijgen of m'n geld terug. heb mijn geld teruggevraagd. onbetrouwbare tent. was de laatste keer.

Iets langere levertijd, maar goede telefonische service

Goede tel. service: korte wachttijd, heldere en vriendelijke uitleg, duidelijke navraag en keurige afhandeling.

Makkelijk te bestellen. Vlot geleverd.

Mooie verduisterende gordijnen

Snelle levering, gordijnen van mooie dikke kwaliteit, houden al het licht tegen. Tevens een mooie kleur (grijs). Ik bestelde de gordijnen met haken en de gordijnen met ringen, beide doen hun werk goed.

Subliem

Uitzonderlijk goede service!

Uitstekende service

Altijd mooie deals tegen een goede prijs! Daarnaast altijd goede en vriendelijke service. Ga zeker vaker bestellen

Snelle levering en uitstekend klantcontact!

Bestelling was snel geleverd, je wordt uitstekend te woord gestaan als je vragen hebt. Aanrader van mijn kant!

Ik meldde mijn ervaring op de uitschrijfmail van onedayonly, commentaar overbodig

Ik omschrijf mijn ervaring als matig

Late levering

U schrijft:. U doet de reservering op basis van uw ordernummer. En waar vind ik dat ordernummer? Na mijn bestelling op 4 juli heb ik geen bevestiging van u ontvangen.

Goede prijzen

Goede producten voor super-prijzen!

Rokin 65

1012 KK Amsterdam