geen klachten. Alles loopt zoals het hoort

Vlotte levering. Prettige prijzen vooral als gepensioneerde.

Goed product, gratis en snel bezorgd!

Zo nu en dan eens een interessante wijn voor een mooie prijs: OneDayOnly.

In het algemeen goed

Laatste zending 2x over moeten bellen

Snelle levering van bestelde goederen op aangegeven tijdstip.

Helaas. De eerste en tot nog toe enige geopende fles uit 2001 was zeer teleurstellend en proefde over de houdbaarheidsdatum. Heb op basis hiervan twijfels over de overige 5 flessen.

Aflevering conform afspraak precies op tijd; smaak is in lijn met het aanbod en bevalt ons goed.

De samenvatting is zodanig dat verder uitspinnen niet meer bijdraagt.

Snelle service en vriendelijk mensen.

De wijn is uitstekend. Kwaliteit uitstekend En een goede service. Groetjes Harrie Jonk

Betrouwbaar, snel en correct

Al diverse malen uiteenlopende zaken besteld, zonder uitzondering tot tevredenheid.

snelle service

goede wijn

Prima wijn voor een mooie prijs.

Ik heb nu meerdere malen wijn besteld via OneWineOnly. Met één uitzondering zijn de wijnen me altijd goed bevallen. Men levert goede wijnen voor een prima prijs. Levering is altijd binnen een aantal dagen en omdat ik een account heb, is levering ook gratis.

Slechte bezorging

Bezorging zou plaats vinden op zaterdag tussen 15.15 en 17.45 uur. Was vanaf 14.30 uur thuis. Geen bezorger geweest en ook geen kaartje in de bus gevonden dat ze me gemist hadden. Kon ook niet want ik was thuis. 's Avonds mail ontvangen met mededeling dat het pakker om 17.18 uur was aangeboden, maar er niemand thuis was. Dat kan absoluut niet kloppen. Er heeft bij mij niemand aangebeld. Dit is de 2e keer dat er problemen met de bezorging zijn. De wijn is prima, maar de slechte bezorging vergalt veel. Zal nog 1x een bestelling bij jullie plaatsen, maar als die ook niet goed gaat zal ik geen klant meer willen zijn.

Erg slecht

Zie onderstaand mail verkeer en telefonische contact: Goedendag, Begin weer van voor af aan: 31 mei 2019 een bestelling gedaan bij jullie. Het betrof een scheerkist ad. € 154,95 incl. verzendkosten. (vind ik nogal een bedrag) De levertijd bedraagt vier tot zes dagen. Het is een cadeau voor mijn zoon die op 1 juni 2019 21 jaar wordt. Ik was dus al te laat. Maar ach het ziet er goed uit. Op 6 juni 2019 (helemaal niets van jullie gehoord, annuleer ik de bestelling) Wat schetst mijn verbazing? Op 11 juni 2019 wordt de scheerkist afgeleverd. 12 dagen te laat. De kist ziet er prima uit. We besluiten deze te houden. In de kist zit echter een briefje met de volgende tekst: 'Door een productiefout is de scheerkwasthouder die u in de scheerkist aantreft niet de juiste. U treft daarom in deze doos nog een andere scheerkwasthouder aan. Er zit echter helemaal geen scheerkwasthouder in de scheerkist. Dit heb ik telefonisch gemeld bij Juliette van jullie klantenservice op 18 juni 2019. Het is nu 25 juni 2019 en nog niets gehoord. Laat me weten wat jullie van plan zijn te doen. Overigens heb ik helemaal geen bezwaar als jullie die vier tot zes dagen fors overschrijden maar geef het dan tenminste door aan de klant. Ik ga ervan uit voor het einde van deze week iets van jullie te horen. Met vriendelijke groet, Jan Schakel

Makkelijk bestellen, makkelijk betalen en snel geleverd.

Bestelling ging goed, aflevering met haperingen.

Bestelling ging goed, aflevering haperde...

Waar voor je geld

Goede artikelen, die snel geleverd worden. De prijs is aantrekkelijk.

Klantvriendelijk en oplossingsgericht zonder gedoe.

Ik koop al een paar jaar hier tot volle tevredenheid. Als er toch eens een keer iets misgaat wordt dat soepel en vooral klantvriendelijk opgelost zonder lange verhalen, maar met optimaal resultaat!

Altijd lekkere wijn

Ik bestel regelmatig en het is nog nooit mis gegaan. Altijd goede wijn

valse reclame met korting

de luchtbevochtiger van beuren die jullie met 41%korting verkopen staat aan bijna dezelfde regulier prijs bij bol.com komt zelfs ginder goedkoper uit want er is gratis verzending,

Bestelling volgens tijdschema afgewikkeld

grote variatie in aanbod, uitstekende prijs/kwaliteit

goede en snelle service

Doen wat ze beloven

Pluspunten

stipt op tijd

Pluspunten

Artikelen zijn bijna altijd echt voordeliger. Actie rode wijn Julienas NRC was uitstekende aanbieding.

Geen wijnen meer aanbieden van Wijnvoordeel. Dat bedrijf gebruikt fake-prijzen. Kwaliteit-prijsverhouding is totaal uit balans

Pluspunten

prima service m.n. als je reclameert of iets wilt wijzigen

Rokin 65

1012 KK Amsterdam