Pluspunten

correcte levering

neen

Pluspunten

Keurig op tijd; goede wijnen; scherpe prijzen.

Tot nu toe tweemaal één fles die "Kurk" had. Jammer! Laatste zending: de flessen zaten ondersteboven (dus verkeerd om) in de doos, dus met de kurk naar boven. Jammer dat je een geslaagd pakket niet kunt bijbestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantenservice reageert op tijd op vraag/klacht.

Er komt meestal geen email met track & trace terwijl dat standaard wordt beloofd bij de bestelling. Dit is wel nodig omdat leveringen niet altijd voorspelbaar blijken. Op 2 paar sokken heb ik 15 dagen moeten wachten.

Pluspunten

Alg. opmerking: De bestelling is nog (steeds) niet ontvangen

Pluspunten

Dit was een prima wijntje voor die prijs

Pluspunten

goed en eerlijk overkomende aanbiedingen met een zeer goede prijs verhouding tot kwaliteit. Overigens is dit een persoonlijke mening en die zal bij een ander wellicht anders overkomen..

bemoei ik mij niet mee

Pluspunten

Duidelijke afspraken. Goede correcte informatie over de producten. Gemakkelijke betaling van de gekochte goederen. Prima en stipte aflevering thuis.

Nvt

Pluspunten

Goede producten en snelle levering

Pluspunten

Goed product voor een aantrekkelijke prijs

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aanvankelijke klacht werd serieus onderzocht. Er was sprake van een misverstand.

Ik kreeg wijn die ik niet besteld had. Ongeveer 5 dagen na bestelling. En dan nu nog vragen wat ik vind van de bestelling. Schaamteloos. Maar ja dat is wijnvoordeel, de forma achter one day only. Dacht d Tot nu toe dat NRC met kwaliteitsfirma,s samenwerkte, maar dat blijkt dus niet het geval. Wil niets meer met one day only te maken hebben.

Pluspunten

Producten werden stipt op tijd geleverd. De kwaliteit van het geleverde is uitstekend

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

er is gedaan wat was beloofd: de geplaatste order is correct geleverd. Maar of dit nou een positief punt is: dat is toch het minste wat je als consument mag verwachten?

Anders dan de ervaring hiernaast heb ik niet dus geen idee over verbeterpunten of tips

Pluspunten

Klantenservice is zeer kundig.

Pluspunten

Lage prijzen

Meer wijnen

Pluspunten

Prima service. Snel geleverd

Seintje wanneer geleverd gaat worden

Pluspunten

Mooie aanbiedingen en goed afgeleverd

Geen bezorgkosten in rekening brengen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

1) beweert de laagste priizen te hebben, aantoonbaar onwaar; 2) heeft langere levertijden dan aangegeven 3) communicatie via tel nr klantenservice zeer slecht: een tussenpersoon van NRC media neemt op; 1x was mijn vraag helemaal niet doorgegeven; 1x moest ik nog een keer bellen om een antwoord te krijgen op een vraag ondanks dat mij een antwoord per email was toegezegd 4) tot 4x toe heb ik mij afgemeld voor de nieuwsbrief, met opgave van redenen: zonder enig effect, ik bleef de nieuwsbrief ontvangen. Ook mijn account verwijderen hielp niet. 5) daaropvolgend contact met de klantenservice: zeer afhoudende jongeman die weigerde mij door te verbinden in verband met mijn klacht en mij ook na ruggespraak met iemand van One day Only vertelde dat mijn klacht genoteerd was maar dat er geen vervolg op gegeven zou worden. Ik schrijf eigenlijk nooit recensies, laat staan negatieve, maar dit bedrijf gaat echt te ver, en dat terwijl het onderdeel is van een gerenommeerd concern als NRC media. Buitengewoon klantonvriendelijke en arrogante behandeling. Ik zal dit bedrijf actief afraden.

Pluspunten

duidelijke instructies bestelprocedure, snelle levering

Pluspunten

correcte informatie en aflevering.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, product, wijn, zoals omschreven en lekker, goed verpakt

Rokin 65

1012 KK Amsterdam