Perfectie nabij

Mega goedkoop, perfecte service, goed personeel die perfect zijn opgeleid die u bij staat ingeval van twijfel Ik heb nu al 6x velgen besteld met banden en steeds beste service, veel heel veel bedrijven kunnen een voorbeeld aan nemen

Niets op aan te merken

niets op aan te merken

Leuke passende wintervelgen voor mijn Tesla

Het was makkelijk kiezen via de online tool en ook na bestelling liep alles vlot en duidelijk. De meeste antwoorden op vragen vond ik terug op de website. Velgen zelf gemonteerd an alles past perfect.

Ik had wat problemen bij de levering. Mijn wielmoeren en centreer ringen, waren er niet bij. Ik mail terug om te vragen wanneer die zouden binnenkomen, ik had binnen de 30min terug antwoord, dat ze die gaan na leveren. En uiteindelijk is alles netjes afgehandeld.

Dit is niet de eerste keer dat ik velgen bij Giva wheels heb gekocht. Helaas voor deze keer was mijn eerste keus uitverkocht maar heb van Giva Wheels de mogelijkheid gekregen om mijn andere voorkeur te ontvangen voor dezelfde prijs. Prima levering en mooie service.

GIVA WORKS

het mening betreft GIVA WORKS. contact met het bedrijf is een grap, levering 4 keer uitgesteld. nooit gebeurd. alle correspondentie bewaard per e-mail. één bestelling verdeeld over 3 verzendingen, het op de website beschikbare product blijkt niet beschikbaar en er wordt gevraagd of er een andere kleur kan zijn. ZE VERKOPEN PRODUCTEN OP DE WEBSITE DIE NIET FYSIEK OP VOORRAAD ZIJN. De bestelling geplaatst op 13 januari is nog niet aangekomen. UPDATE: De bestelling is uiteindelijk afgeleverd. Er zijn geen bezwaren tegen de kwaliteit van de producten. Ik hoop dat het winkelen de volgende keer gemakkelijker zal zijn.

Top kwaliteit

Op de site van Giva Wheels had ik in de gallerij een mooie set velgen gezien van JR-Wheels. Na enig mail verkeer met Vincent zijn we op 18 inch JR-46 velgen in matt goud uitgekomen met Michelin zomerbanden. Deze zijn netjes binnen de drie weken levertijd geleverd bij Hooghwerff in Emmen voor de montage. Gisteren zijn deze gemonteerd onder mijn WRX en het resultaat is fantastisch. De velgen vallen netjes over de remklauwen heen en er is voldoende speling. Het rijdt heerlijk, de auto ligt als een huis op de weg. Bedankt voor het advies en de goede service!

Heldere website, telefonisch goed bereikbaar. Alles verliep volgens afspraak. Dit in combinatie met de vriendelijke service en zeer snelle levering/montage absoluut een aanrader.

Alles is perfect en zoals afgesproken gelopen.

ik ben zeer tevreden over mijn bestelling (Ronal R65; Bridgestone Blizzak LM005). Verzorgde en goed verpakte verzending. Alles wat ik nodig had werd er bij geleverd!

Super ervaring!

Super snelle levering! Makkelijke bestel procedure!

Duidelijke communicatie

Mooie snelle duidelijke website. Voor vragen zijn ze niet te beroerd en worden deze gewoon beantwoord.

Alles in orde

duidelijke site, veel keuze perfecte communicatie, whatsapp, mail... gemakkelijk zelf af te halen. zeker aan te raden.

Breed assortiment en makkelijk te bestellen

Mij levering van een set velgen inclusief winterbanden zijn super, erg makkelijk en snel geregeld! Bedankt!

Zeer tevreden klant

Na al 3 keer besteld te hebben alles prima verlopen. TOP service!

Zoals steeds ZEER goede service en alles was in orde met mijn bestelling, bij telefonisch contact ook vriendelijk geholpen . Zeker een TOP team bij Giva wheels

Er kan nergens een betere service zijn dan bij GiVa Wheels

Alles perfect

Grote keuze van velgen en de configurator is een uitstekend middel om de juiste velg snel te vinden. Ikzelf had 20 inch velgen (breedset, Avus Racing AF-16) besteld met zomerbanden voor mijn Audi Q4 e-tron. Had hiervoor ook al 19 inch velgen (Platin P66) met winterbanden besteld bij Giva Wheels, en ook zeer tevreden over deze set. Top!

Steeds super service

Al verschillende keren complete wielen bij Giva gekocht. Steeds een goede communicatie en snel reactie op de mail. Doe zo verder. Pascal,

Gewoon top

Velgen kwamen snel en mooi gelevert op palletje. Enkel bestuurder kwam 5uur te laat maja ligt niet aan giva. Velgen blinkte heel mooi waren met de banden gemonteerd lekker aan huis.

Goede communicatie, goede service

Mooi setje momo velgen besteld en laten monteren samen met a-kwaliteit 4 seizoenen banden voor onder mijn C-hr. Auto rijdt er merkbaar beter door.

Gewoon goed geholpen

Had reeds eerder zaken gedaan met Giva

Ruim aanbod, snelle communicatie, concurrentiële prijzen

Ruime keuze op de website. Tevens gericht aankoopadvies indien gewenst. Wanneer bepaalde velgen niet op stock zijn, wordt meegedacht aan een passend alternatief.

Ontzettende vriendelijke en snelle persoonlijke hulp

Snel winterbanden nodig, direct door GiVa wheels geholpen om deze zo snel mogelijk te bestellen en te monteren. Absolute aanrader!!!

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!