niks op aan te merken voor service

de bestelling wordt zorgvuldig na gecontroleerd en goeie service contact

Prima geholpen.

Mooie set, snel gemonteerd

Velgen bmw e36 cabrio

Hierbij wil ik mijn ervaring delen ik ben heel tevreden alles is heel vlot verlopen velgen passen perfect, heb goed informatie gekregen bij twijfels heel goed verder geholpen! Volgende set voor mijn e30 ga ik ook bij Giva wheels bestellen :)

Super snelle levering en top kwaliteit

Mijn bestelling was super snel binnen, had wat vragen gelijk hele snelle nette behandeling en hulp ,en top kwaliteit geleverd gekregen ,een aanrader voor heel Nederland!!!

2e keer velgen gekocht.....suppper snelle levering en netjes!!! Zeker een aanrader

Gastvrij, professioneel.

Heel blij met zowel de velgen als ook de banden. Zal d'r in de toekomst vast nog wel vaker komen.

Mooie set 20" besteld

Voor mijn Volvo V90 een mooie set 20 inch zwarte velgen besteld alleen de banden in 255-35-20 had ik beter van een ander merk kunnen bestellen. Ik ben al met deze banden bij een bandenmontagebedrijf geweest om ze opnieuw te balanceren en twee velgen zijn opnieuw anders op de velg gemonteerd omdat er een hoogteslag in twee van de vier banden zaten. Ook ben ik naar mijn garagehouder gegaan omdat ik dacht dat ik met een kapot wiellager reed. Zijn conclusie was dat het geluid van de banden afkomt. Ik heb er ongeveer 3000 kilometer mee gereden, maar ik word gek van het geluid. Voor mij geen Fortuna banden meer! Ik denk niet dat er een coulance regeling komt van Giva Wheels.

super

perfecte pasvorm juiste omschrijving, geleverd zonder beschadigingen. zonder extra centreerringen en met de originele wielbouten gemonteerd. Juist als OEM BMW wheels Weinig balanceergewicht nodig gehad.

Complete service van A tot Z

Geen opmerkingen

Goede prijs, goede service, ik zou opnieuw bestellen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeer net bedrijf snelle service en vriendelijke klanten service al 2 setjes besteld

Velgen besteld voor mijn Volvo XC 60. Super kwaliteit Super tevreden

Geweldige service

Mijn velgen besteld de levertijd was 2-4 werkdagen. Na 2 dagen werdt ik gebeld dat de velgen binnen waren en voor het maken van een afspraak. Na mijn vraag of ik gelijk kon komen dat was geen probleem. Dus 2 uur later zaten mijn velgen onder de auto wat een geweldige service.

Dit is de 2 keer dat ik hier velgen+ banden bestel maar tot grote tevredenheid kan ik wel zeggen

Zeer goed en netjes geholpen

Goed advies gehad en snelle levering

Goeie leverancier

Alles volgens de afspraken gegaan keurig en op tijd Zeker een aanrader

Alles correct en zoals verwacht

Een set velgen en banden besteld. Vooraf en achteraf werden mijn vragen netjes en snel beantwoord. Alles snel en naar wens geleverd. Zeer tevreden klant .

Top set ontvangen en netjes verpakt

Het enige minpunt is de verzending het moment van levering is niet duidelijk. Ze stonden opeens voor de deur. Je kan ook geen dag kiezen

In één keer goed

Van te voren snelle en duidelijke communicatie. Op de dag van montage had ik haast ivm andere afspraak. Montage supersnel in 45 min. Mijn oude banden/velgen netjes in de auto gelegd. De uitgekozen Japan Racing 21 velgen zagen er nog beter uit dan verwacht. Balanceren ook perfect, totaal geen trillingen! Al met al zeer positieve ervaring met GIVA Wheels!

zeer goed

zeer goede ervaring

top

Goed geregeld

Mooie velgen paste allemaal mooi

Snelle reactie en uitstekende service

Voor mijn auto had ik een aangepaste maat velgen nodig, na een mail gestuurd te hebben naar Giva Wheels met een aanvraag kreeg ik al snel reactie van Olivier. Olivier heeft mij uitstekend geholpen met het bestellen van de velgen. Ook reageerde Olivier snel op de mailtjes die ik verstuurde, zelfs in het weekend en tijdens avonduren. Al met al uitstekende service!

Snelle service met uitstekend resultaat, ik kom hier zeker vaker!

Op korte termijn had ik 4 nieuwe velgen + banden nodig en via een kennis ben ik bij Giva Wheels terecht gekomen omdat hij Giva Wheels had aanbevolen. Aan de telefoon kreeg ik de juiste service en kon ik snel een afspraak maken. Eenmaal aangekomen werd ik fijn ontvangen en direct geholpen. Ik ben weer weggereden met een nieuwe set en heb de service erg prettig ervaren. Ik zou Giva Wheels zeker aanbevelen.

Bedrogen gevoel.

Heel goed contact gehad, vriendelijk beholpen geweest om 5 velgen te bestellen via whatsapp omdat je via de website enkel per 4 velgen kunt bestellen. Verscheping was ook snel. Bij de montage viel het mij op dat mijn eigen naafdop niet past en er geen naafdoppen bij zaten van Dotz. Ik heb hiervoor bij Giva nagevraagd en ze wezen mij op de orderbevestiging dat er centreerringen waren. Deze waren echter niet bij de bestelling geleverd. Daarna probeerde de contactpersoon mij wijs te maken dat centreerringen niet kunnen gemonteerd worden op stalen velgen. Echter verkoopt Dotz dan wel terug naafdoppen voor dit type velg op die naafdiameter. Top service om te kopen, waardeloze service na verkoop.

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!