Top service voor goede prijs

Goede en snelle service en dat voor goede prijzen. Zeer klantvriendelijke medewerkers. Top bedrijf. Ik woon in Leidschendam en heb het ervoor over om kleine 1,5 uur te rijden naar hun. In 6 jaar tijd voor 4 auto’s velgen met banden besteld en nog steeds dik tevreden. GIVA Wheels is een aanrader!!

100 % geweldig

100 % geweldig zegt alles over dit bedrijf. In 2019 nieuwe velgen op mijn Mercedes laten leggen en nu 2024 weer door dit topbedrijf nieuwe velgen laten leggen op mijn BMW 220i active tourer laten leggen, alles 100% naar wens.

Ik heb een goede ervaring met GiVa Wheels.

Wat besteld was voldeed aan mijn verwachtingen, en de afhandeling verliep ook prima.

Hele mooie velgen voor een zacht prijsje en de levering was super snel

Snel schakelen en bestellen

Al verschillende keren velgen, slotmoeren enzo besteld. Prijzen zijn goed en binnen een paar dagen wordt alles geleverde. Personeel is vakkundig en weet waar men over praat,

Top !

Na intern misgelopen communicatie bij Giva kon mijn winterset voor mijn X5 niet tijdig geleverd worden bij een verdeler in België. Giva wheels had mij vervolgens uitgenodigd in hun vestiging en kosteloos mijn bestelde set gewisseld. Zeer vriendelijk , jong en Dynamisch team met een vlotte service! Doe zo voort ! Dominic Van Belle Rubberfabriek

Handelen snel en betrouwbaar

Snel en goed

Brede selectie van producten snelle levering betaalbare prijzen goede kwaliteit

Perfect geregeld

Banden laten monteren. Wordt vriendelijk ontvangen laten eerst zien wat je gekocht hebt waarna de montage plaats vindt. Wanneer je iets wilt weten staan ze je meteen te woord.

Set 2 gekocht de service was net als bij set 1 super !!!!!

Wat een topservice

Heel goed ik was erg in twijfel en ze hebben me een aantal op mijn aanvraag foto’s gestuurd van velgen onder mijn type bus. Dit heeft mij super geholpen bij mijn keus.

ik heb mijn bestelling snel gekregen en ik ben er blij mee

snelle levering en zonder schade

Goed geholpen, bestelling snel toegekomen en veilig ingepakt

Heel tevreden

meerdere keren velgensets besteld en altijd top in orde

altijd goed

Probleemloze levering

Bestelde velgen en gemonteerde banden volgens opgaaf geleverd met extra loodjes, al zou ik niet weten hoe die te gebruiken. Levertijd was paar dagen langer dan aangegeven.

Scherpe prijzen, snelle reactietijden, correcte levering

Website was heel duidelijk, bestellen ging makkelijk, vragen (per mail) werden steeds snel en accuraat beantwoord.

Duidelijke site, vriendelijk medewerkers, super snelle levering, zorgvuldig verpakt !

Een goede surfen en vertrouwd en als ze iets vergeten dan heb je het binnen een dag in huis echt top

Je wordt er goed behandeld en goede service zeg ik maar echt top

Topservice en kwaliteit

Mooi en snelle levering

Behulpzame mensen en stap voor stap geholpen!

Allereerst behulpzame mensen, die met je meedenken. In mijn geval forged velgen. Givawheels heeft ze goed op de auto gemonteerd ! Moerdoppen waren per ongeluk verwisseld (originele erop gezet). Maar al snel de correcte als service nagestuurd, ontvangen en inmiddels geïnstalleerd. Bedankt voor alles en gewoon top adres!

top

alles vlot verlopen en ik kom zeker terug

Altijd tevreden !

Terug tevreden van de bestelling echter 1 iets jammer , bij de bestelde velgen zitten mooie chrome ventielen met een kapje waarin het logo van de velgen verwerkt zit , hebben jullie maar gewone standaard zwarte ventielen in de velgen gestoken en de mooie chrome erbij geleverd , wat ikzelf dus niet kan plaatsen. Had mooi geweest maar al bij al toch tevreden van mijn bestelling.

Heel fijne en correcte service

Heel snel antwoord op vragen, bestelling en levering correct afgehandeld.

Toppers

Snel(ler dan vooraf medegedeeld), efficiënt, service gericht en duidelijk in de communicatie. En niet onbelangrijk, je krijgt wat je hebt besteld.

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!