Goede service en goede bezorging

Mooie wielen, nette levering

De bestelde wielen met banden zijn zeer mooi, keurig afgewerkt en verpakt en geleverd met goede instructies.

Nieuwe velgen besteld, nou bleek dat er in een velg een slag in zat! Contact gehad gehad met Reinier hier over, en het wordt opgelost!! Top service!!!

Goede begeleiding

Ik werd goed geholpen en mijn opties werden duidelijk gecommuniceerd en uitgelegd. De service zelf was snel en correct. 1 puntje, ik heb zelf nog de bandenspanning op punt moeten zetten.

Top firma

Velgen besteld met banden,mooi geleverd op pallet. De velgen pasten als gegoten. Dit is altijd even spannend dat ze passen of niet maar ik heb bij Giva al 2 sets besteld en allebei waren ze juist!

Gewoon top, snel en compleet

Makkelijk te configureren, goede kwaliteit en snelle levering

goede en snelle service

goede en snelle levering heel tevreden over GiVa Wheels ..

Alles top.

Alles vlot afgehandeld.

Top service !

Veel keuze, goede kwaliteit, snelle levering. Kortom, een tevreden klant !

Snelle en complete levering

Snelle en complete levering en netjes verpakt. Hoefde echter geen bon af te tekenen voor ontvangst. Lijkt me voor controle van zo'n aankoop wel aan te bevelen.

Super snel alles opgepakt, van het begin (prijs aanvraag ) tot het einde levering. TOP

Proffesieel en prima prijs/kwaliteit verhouding

Twee voorbanden vernieuwd, tegen een zeer scherpe prijs, incl balanceren. Kan ik iedereen aanbevelen!

Ruimte keuze aan velgen,Goede levering

Giva Wheeler heeft een ruime keuze aan velgen! Helaas zat er 3 weken levertijd op de velgen die ik graag wilde. Maar het was het wachten waard! Levering was goed. ( netjes verpakt)

Snelle en goede service

Beste, Bedankt voor de snelle afhandeling en levering. Zeker tot ziens!! Van Snick.

Vlot en vriendelijk

Enkel goede ervaringen. Betrouwbaar en correcte service.

Goede service, levertijd was eerder dan verwacht. Op de dag van levering meteen een afspraak kunnen inplannen. Bij aankomst direct geholpen en binnen 20 minuten kon ik weer verder met nieuwe velgen en bandjes. Al om al super tevreden!

Perfect geholpen

Lichtmetalen velgen besteld voor de caravan. Keurig geleverd, velgen zijn helemaal top. Makkelijk direct stalen ventielen en boutdopjes besteld. Tip1 voor website: Na de keuze voor de velgen direct door naar bijbehorende banden werkte in ons geval niet. Website is vooral bedacht voor automerken en niet voor aanhangers/caravans. Wellicht nog verbetering mogelijk. Tip2 voor website: Toon bij velgen iets meer informatie, bijvoorbeeld maximale belasting van de velg. Dit is zeker voor een caravan nuttige informatie. Deze informatie moest ik van andere websites halen.

Alles top!

Eenvoudig besteld, eerlijke prijzen

velgen en nieuwe banden

mooie velgen met nieuwe banden voor mijn vw polo perfecht berzorging en netje ingepakt

Gewoon goed

Gastvrij en aardige mensen

Duidelijke site en goede service

Kon makkelijk de velgen selecteren voor mijn type auto en nog diverse zoekopties aanzetten om tot perfecte set te komen. Vlotte verzending incl. track en trace, gratis verzending en bouten spul erbij. TOP

TOP SERVICE !!!!!!!!

ik heb al verschillende keren velgen met gemonteerde banden gekocht bij GIVA WHEELS ook met merk gerelateerde TPMS sensoren gemonteerd en telkens is dit een perfecte levering met perfect verpakte velgen en op de voorgestelde tijd geleverd!! dus in één woord TOP BEDRIJF!!!! ik kan niet anders dan GIVA WHEELS aan iedereen aanbevelen! wanneer je hun website volgt en de velgen + banden die zij voorstellen per merk ( en dit zijn er genoeg hoor) dan klopt alles perfect bij levering!!

klantvriendelijk,snel geregeld en betaalbare goede service

gebruiksvriendelijke website met zeer veel keuze,makkelijk en snel geregeld,klantvriendelijk

Zeer goede service

Na een belletje probleem direct opgelost

Keurig, informarief, ruime keuze en conform afspraak

Dit was voor mij de eerste keer dat ik banden/ velgen besteld heb. Dus was erg blij met de website die ook voor mensen die wat hulp nodig hebben goed werkt. Bezorgen keurig volgens afspraak, mooi product. Oftewel tevreden.

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!