Uitstekende service

Kon niet op tijd komen voor mijn afspraak. Gelukkig stonden de medewerkers tot over hun sluitingstijd klaar om me te kunnen helpen.

Prachtig bedrijf!

Professioneel advies en zéér goed prijs - kwaliteit. Ook het contact via telefoon en e-mail/whatsapp gingen zeer vlot. Al jaren klant en nog nooit problemen gehad. Zeker een aanrader!

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, vriendelijke klantenservice.

Correcte service

Eens bestelling gedaan werden de velgen geleverd binnen de afgesproken tijd en proper verpakt met alle toebehoren bij ingesloten.

Perfect !!

Goede communicatie, heel duidelijke en geweldige website. En een heel verzorgd pakket velgen gekregen

Perfecte service. En goede kwaliteit en prijs.

Heel snelle service en heel erg behulpzaam.

zoals altijd, top

Men 3de keer besteld hier, blijf tevreden en zal hier ook blijven bestellen

Mooie wielen en scherp geprijsd

Uit een enorm groot aanbod 20 inch wielen en banden gekocht voor onder een 2005 Mustang. Set werd, wel een week later dan gepland, keurig en goed verpakt geleverd. Goede aluminium, i.p.v. plastic, centreerringen er bij zodat de set gelijk gemonteerd kon worden. Zeer tevreden over het product en service van Giva.

Perfecte service voor een correcte prijs

Ik bestel reeds jaren vanuit België bij Giva Wheels. Reinier heeft Giva Wheels bekend gemaakt door zijn knowhow en prima service. Spijtig dat we in Belgie zo geen correcte ondernemers hebben.

Uitstekende ervaring

Vriendelijke en vakkundig personeel die je ook nog uitleg geven. Ik zeg heb je velgen nodig ga naar GiVa Wheels.

Super service

Mooie velgen

Toppie

Toppie

Goede service.

Goede service in de winkel. Heb nieuwe zomerbanden met velgen besteld. Werd snel geleverd en snel gemonteerd.

Sehr guter Service

Einfach Bestellung, guter Service am Telefon und vor Ort. Jederzeit wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Voldoet volkomen san mijn verwachtingen

Velgen snel gevonden uit een uitgebreid assortiment en de banden die mijn voorkeur hadden. Uitstekend verzorgd geleverd

zeer goed.

supper.en snel geleverd.

Top materiaal

Top materiaal goede service vriendelijk personeel

Topzaak

Snelle levering, mooie velgen voor een héél goede prijs. Goed ingepakt tegen het beschadigen.

Zeer tevreden over de service

Mijn winterbanden vervangen voor zomer banden inclusief nieuwe velgen. Zeer snelle service , zeker aan te bevelen !!

Ruime keuze

Communicatie had wel wat beter gemogen voor wat betreft de levering. Na de vraag gesteld te hebben wanneer ik de levering kon verwachten, werd mij medegedeeld dat ik een dag van te voren een mail zou krijgen dat het de volgende dag geleverd werd. Best krap in mijn ogen om dan te regelen dat er iemand thuis is om het bestelde in ontvangst te nemen. Bezorgbedrijf was wel weer erg vriendelijk en behulpzaam!

Uitstekende service!

Zeer vriendelijk en een uitgebreid assortiment. Correcte prijs, vlotte service en correcte afhandeling. Een echte aanrader!

Top service!!

Moest even wachten Maar resultaat mag er wezen Super blij Wat een bedrijf (super vriendelijke mensen) En goede advies krijg je als je daar komt

Snelle correcte service

Binnen een week velgen met banden, snelle mannen daar!

Goede service bij omzetten banden en montage velgen. Originele velgen netjes in doos verpakt weer meegekregen. Auto ziet er fantastisch uit op de nieuwe velgen.

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!