Prima begeleiding, duidelijke uitleg, mooie producten.

x

Zeer duidelijk en vriendelijke

Zeer fijne en duidelijke site Snelle levering en respons op mail Wat wil m'n nog meer Toppie gewoon

Goede webside en hulp bij telefonisch contact. Zeer goed verpakt en snelle levering aan heel scherpe prijs. Ik kan iedereen GiVa Wheels aanbevelen. Bedankt voor de super service. Marc.

1 velg besteld en direkt antwoord gekregen dat dit mogelijk was

De set die ik kocht werd snel en netjes geleverd, na een klein ongelukje van mijzelf hebben ze mij super geholpen om toch te zorgen dat het geheel mooi kon afgewerkt worden.

Top handelaar

Ruime keuze met compabiliteit per voertuigtype. Snelle levering, goede verpakking. Enkel kennisgave levering is nogal last minute en je moet aanwezig zijn om in ontvangst te nemen

Levering was super snel.. Velgen met banden mooi gemonteerd en verpakt aangekomen.. in 1 woord TOP

Mooi prijs kwaliteit verhouding! Alleen het transport was niet gelopen zoals er eerst was gestuurd via track and trace.

Zeer Vriendelijk en oplossingsgericht handelen!!!

Ik had vorige week een complete set gekocht. Alles is binnen de afgesproken tijd geleverd en geregeld. Helaas had de fabrikant verkeerde achtervelgen geleverd. De juiste tekst stond wel op de doos maar deze velgen zaten er niet in. De voorkant had een gepolijst randje de achterkant niet. Giva kon hier dus niets aan doen. Er werden direct meerdere opties voorgesteld om het probleem (ongemak) op te lossen voor mij. 1) Voor het ongemak kon ik voor inkoop een ander set kopen wat wel op voorraad was 2) Een leenset erop en volgende week weer terug komen. 3) Het set ruilen wanneer ik mijn winterset zou wisselen 4) velg ter plekke aanpassen maar dat duurde dan wel iets langer dan het beloofde half uurtje. Ik heb voor de laatste optie gekozen. Ze hebben een randje geslepen en gelakt, Ziet er prachtig uit!!! Na anderhalf uur ( dit was ook al na sluitingstijd ) was ik weer op weg met een super mooi set onder mijn wagen.

Top, goed advies, mooie prijs en oplossingsgericht

Een prima adres voor de aankoop van mijn velgen en bijpassende banden. Zal zeker nog een keer gebruik maken van hun service

Goede service en klantvriendelijkheid.

Vorige week bij Giva Wheels langs geweest om een nieuwe velgen/bandenset te laten monteren. Deze mensen blinken uit in een uitmuntende service, klantvriendelijkheid en de prijs van nieuwe velgen.

Ben zeer tevreden over de service, misschien iets meer verpakking steken onderaan de doos, mijn velgen waren door transport licht beschadigt ( krassen) zit hier zelf niet zo mee in omdat dit niet gezien is. Misschienndat iemand anders hier wel anders zou van denken

top zoals het altijd zou moeten

Niets op aan te merken, e-mails worden asap beantwoord. En klantvriendelijkheid is top als je daar bent.

Super snel geleverd. Duidelijke mails en hoelaat het paket aankwam. Super

Supersnel , top prijs kwaliteit.

Zeer tevreden. Velgen werden supersnel geleverd. Topper prijs kwaliteit.

Goede service en snelle levering

Wat een toppers! Snel geleverd en netjes gemonteerd.

Alles is correct verlopen.

Veel keuze van velgen, duidelijke info. Snelle reactie op vragen en afspraken correct nagekomen. Bandenmontage ter plaatse laten uitvoeren, ik was snel en professioneel geholpen. Mooie velgen en wagen loopt goed ermee. Dank

Groot assortiment, veel kennis en prima service

Ondanks hun schitterende website en mogelijkheid eenvoudig te bestellen heeft het telefonisch contact nog zoveel meer gebracht. Velgen en banden waren zeer snel gereed. Vakkundig en vlot door Giva gemonteerd. Andere set netjes in auto geladen. Puntje voor verbetering: in foto’s de mogelijkheid hebben om op velg te selecteren.

Zeer tevreden!

Deskundige uitleg, snelle levering.

Heel tevreden!

Zeer goede service, alles verliep zoals afgesproken. Vriendelijke mensen die alles netjes installeerden. Het is een heel stuk rijden voor mij, maar het is de moeite waard!

Heel vriendelijk, snel geholpen. Wij komen zeker nog terug!

Schitterende set Dezent 20" velgen aangeschaft voor mijn Volvo V60. Goed geholpen met een perfecte service, monteren ging zeer snel. Kortom een zeer tevreden klant!!

Goed advies prijs en service

Velgen + banden gekocht voor mijn RAM bij giva wheels. Zeer tevreden over de service. Banden zaten iets wat trillingen in, gebeld en kon zonder afspraak komen, uiteraard perfect verholpen. Goed advies en goede prijs.

Heel goed en probleemloos

Zeer vlotte en vriendelijke dienst

Reageren super snel op een email zelf in het weekend. En netjes op pallet goed en stevig ingepakt hier op Texel geleverd . Volgende velgen komen zeker weer bij Giva vandaan..

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!