top

was eerste maal velgen en banden zeer snelle service+ lekker bakje koffie prijs was ook zeer intresant zeker een aanrader

helemaal top!!

ik ben de tweede keer bij Giva geweest voor nieuwe velgen. perfect geregeld en stond na een half uur weer buiten. echt een aanrader.

Uitstekende service.

Breedset velgen gekocht, doch voor bestelling even langs geweest om te zien of alles juist was.Goede uitleg gekregen en levering was zoals af ge sproken.Top!

Goede service en pro actieve medewerkers

Zie bovenstaand

Vaktoppers!!

Vanaf moment 1 ben ik enorm goed geholpen. GiVa Wheels reageert mega snel op elke vraag via mail of telefoon en denkt vooral met je mee. Ik heb in mijn leven al heel wat setjes velgen gekocht maar het gevoel wat ik er nu aan over heb gehouden is echt super. 10/10!!

Snelle, correcte levering

Snelle en correcte levering. Helpen zelfs bij inladen als je de set niet gemonteerd wil meenemen.

Top service en nette levering

Overzichtelijke website met zeer uitgebreide informatie over de velgen, banden en het betreffende voertuig

TOP DAKRAILS

Dakrails besteld voor onze Opel Combo,jammer bij 1ste levering waren het de verkeerde.Het Giva team heeft dit zeer bekwaam opgelost en de juiste laten leveren en de verkeerde terug kunnen meegeven met de expressdienst. De dakrails zijn van topmateriaal en gemakkelijk te monteren en alles was aanwezig. BEDANKT TEAM GIVA WORKS!

Top, vriendelijke mannen en super snel gemonteerd.

Via WhatsApp snel en vriendelijk geadviseerd en toen was de keuze snel gemaakt! Binnen 1 week zaten de velgen er onder. Super blij mee, bedankt mannen…

Mooie velgen die keurig netjes werden afgeleverd. Onze auto staat voor een reparatie in de garage, dus nog niet gemonteerd en of de balans in orde is kan ik nog niet zeggen.

Prima doen wat ze beloven.

Goed verpakt en snel geleverd

Snelle en topservice.

Heel goede service. Had op een zondag een mail gestuurd met een vraag en zelfs op zondag een tijdje later antwoord gekregen. Daarna heb ik diezelfde zondag nog een mail gestuurd om een bestelling te doen en wederom was dit enkele uren later volledig in orde. Naar mijn mening dus een topservice.

Na wat geduld mooie velgen geleverd.

Alles is prima verlopen behalve de levertijd van 3a5 werkdagen is ruim overschreden.De communicatie kan hier beter vind ik.Al bij al ben ik tevreden en de velgen staan mooi op mijn wagen.

Keurig en verzorgd

Nieuwe velgen laten plaatsen onder de camper. Ze zijn schitterend en maken de camper helemaal af. Tijdens het monteren genoten van een heerlijk kopje koffie. Stom van mij om geen plastic doppen te plaatsen op de wielmoeren. Als we in de buurt zijn komen we deze alsnog ophalen.

Snel en goed

Mooi overzicht en duidelijke info met snelle levering

Positief

Fout gemaakt maar correct en snel opgelost Vriendelijke communicatie

Niet helemaal tevreden

Velgen voor mijn Rav4 gekocht online. Kreeg ze zeer goed verpakt op een pallet binnen met alle dingetjes die er bij horen. Bestellen ging allemaal zonder problemen en op de vragen die ik had werden via de mail snel beantwoord. Groot was dan ook de teleurstelling dan na het monteren de auto al bij 70km. behoorlijk begon te schudden , Niet goed gebalanceerd dus . Dat betekend dus opnieuw laten balanceren . Jammer , erg jammer . Giva heeft nadien contact met mij opgenomen en heeft een deel van mijn gemaakte kosten voor het opnieuw laten balanceren vergoed . Prima , zaak afgedaan !

fijne communicatie, bestel proces en levering erg vlot.

de comminucatie met gavi wheels was erg prettig, snelle reactie op de vragen. het bestelproces ging vlot en makkelijk en de levertijd was ook erg vlot. de montage liep ook goed en niets was te veel, echter bij thuis komst bleek er een ventiel defect te zijn, dit had voorkomen kunnen worden als er tijdens de montage nog een check werd gedaan op bandenspanning, ik zelf heb hier ook niet aangedacht. de prijs en kwaliteit is zeker een aanrader, en dit bedrijf weet waar ze het over hebben

Ik werd heel vriendelijk geholpen. Men is zeer deskundig.

Uitstekende service

Trilling in stuur lawaai bij 100km per uur. Na de banden vervangen de velgen vervangen klachten zijn weg. Drie uur bezig geweest maar loont zich.prima service.uitstekend geholpen.

het opsturen ging vlot het advies was slecht ( later contact gehad en probleem is verholpen)

Navraag of er geschikte bouten bij zaten gedaan, dat was niet nodig de oude bouten waren geschikt. Later zag ik bij het bestellen dat er bij de wielen ook ringen en bouten geleverd zouden worden. De bouten (en ringen) zijn niet meegeleverd en de oude bouten waren niet geschikt (bol ipv conisch) ------------- Na telefonisch overleg blijkt GIV Wheels een verkeerd advies gehad te hebben

Super service,top product

Heb woensdag mijn velgen gekregen,worden dit wknd geplaatst,foto's volgen binnenkort,grtz Erwin

Snelle service en goede communicatie

Top product, netjes geleverd, snelle reactie

Ik kan het iedereen aanbevelen. Top service.

Correct, duidelijk, to the point, leuk!

Piccobello

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!