top service en goede communicatie

goede en snelle communicatie behalve via Whatsapp daar reageren ze niet op.

Ok

Zeer trage levering.

De klanten service en kwaliteit waren top. Enkel de levering vanuit DPD ging zo traag en telkens weer fout, dat ik zelf naar hun depot ben moeten rijden en daar ben moeten vragen voor mijn pakket.

Slecht gebalanceerd

Bezorging oke niks op aan te merken Goed verpakt Eenmaal onder me auto gemonteerd en ik ga 100 ...... Trilt hij enorm Balanceren diep triest nog nooit zo slecht mee gemaakt

Steeds vriendelijk en correct.

Ik word steeds vriendelijk, snel en correct geholpen.

Snel geleverd en goed .

Helemaal top

Goed geregeld netjes met communicatie Levering allemaal netjes en goed verpakt Zeker een aanrader

Jonge gedreven mensen met kennis.

Prettige site, loodst je er prima doorheen. Technici hebben genoeg ervaring om eventueel nog vragen te beantwoorden. Eindelijk weer eens een bedrijf waar ze je niet met holle ogen aan staan te kijken als je wat vraagt. Mooi bedrijf, nu volhouden.

uitstekend

goede kwaliteit en service

jammer 3 van 4 velgen krom en of beschadigd

we hebben gebeld over deze serieuze klacht en vrijwel direct is er actie ondernomen. 3 nieuwe, andere velgen zijn inmiddels onderweg en worden begin volgende week verwacht. Een goed bedrijf herken je aan de opvolging van een claim. Transportschade , kan altijd een keer gebeuren, Giva bedankt voor de snelle service.

Makkelijk en duidelijk

Goed verzorgd ,netjes en overzichtelijk Goeie service Mis een optie voor eventuele variatie automerk naafdoppen

Helaas de bestelde velgen niet op voorraad Maar wel geslaagd met een andere mooie set die snel geleverd was

Vriendelijk, snel en correct

Eenvoudige bestelling van velgen en banden. Vriendelijke en duidelijke uitleg per telefoon. Zeer vriendelijke ontvangst en vlotte montage. Niks op aan te merken en zeker aan te bevelen.

Goed geregeld allemaal

Ging snel en werd netjes gebeld alles liep snel .

Dit was reeds de derde set die ik bij hun bestelde. Altijd alles top in orde.

Velgen zijn mooier dan op de foto . Ik had een probleem en dit was zeer snel opgelost met dank ervoor . In de toekomst ga ik nog bestelle vo mijn andere wagen

Kom er al jaren. Top bedrijf met verstand van zaken

Slechte ervaring

Ik wil graag de velgen retour nemen en andere velgen bij jullie wisselen

I love my wheels

They said the wheels are perfect for my car. And they are perfect. Thank you Giva!

Snel en goed geleverd, tegen een goede prijs

Velgen met banden besteld, en binnen paar dagen netjes geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Super service

Super geholpen en super service !

Goed.

Snel, mooi en invoudig

Binnen een week me velgen+banden gekregen zonder enkel probleem. Oude er af, nieuwe er op, en klaar

Perfecg

Mijn velgen waren heel goed ingepakt. Na betaling via factuur werden ze binnen de week aan huis geleverd. De sensoren zijn ook op voorhand geprogrameerd zodat de bandencentrale dit niet moest doen in de omgeving. Ik kon de velgen en sensoren los aankopen en bij mijn bandencentrale laten monteren.

Één woord: TOPbedrijf!

Op de gebruiksvriendelijke site vind je een immens grote keuze aan velgen en banden terug. Daardoor kon ik dan ook op een heel gemakkelijke en overzichtelijke manier zelf al eerst de juiste velgen en geschikte banden kiezen. Daarna ben ik in Goirle langsgegaan om alles te bestellen en een afspraak te maken voor montage. Al reeds enkele dagen nadien werd de velgenset ter plaatse vakkundig op de wagen gemonteerd. Je wordt er voortgeholpen door super vriendelijk, beleefd en zeer bekwaam personeel. Prima kwaliteit en dito service. Met stip een aanrader!

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!