Uitstekend advies en snelle levering

Naar advies gevraagd ivm nieuwe velgen. Netjes snel antwoord gekregen. Na wat mailverkeer tot een keuze gekomen. Ze zijn 2 weken eerder geleverd en de velgen zijn geweldig. Korbach PS10

Snel en tegen een goede prijs 4 nieuwe velgen.

Goede ervaring en snelle hulp

Zeer vriendelijke mensen en snel geholpen

zeer goede service

op een feestdag mijn velgen en banden besteld .4 dagen later al geleverd top!!

Uiterst verzorgde service!

Na veel over en het weer te mailen, uiteindelijk de geschikte velg gevonden voor mijn wagen. Super service. Super prijs. Al jaren klant hier en zullen hier blijven kopen.

Vlot volgens afspraak geregeld!

Vlot volgens afspraak geregeld.

Correcte mensen.. reageren snel...

Goede service en correct qua afspraken.

Zeer tevreden.

Ik heb helemaal niks op aan te merken. Past perfect levering was top.Ben super blij mijn auto ziet er nu beter uit. Ik zal jullie door verwijzen aan mensen die ik ken..... Mondelinge reclame is de beste reclame ..

Een en al top!

Voor de 2e x velgen besteld. Dit keer met banden en tpms sensoren erbij. Afgemonteerd en gebalanceerd. Alles was erg goed verpakt en snel geleverd. Zeker weer voor herhaling vatbaar!

Fijne onderneming!

Alles was naar wens! Het bestelproces, de communicatie en de montage, allemaal top!

Gemakkelijk besteld en goed geholpen

Banden/velgen op de website gaven een goed beeld van het werkelijke product. Afspraak maken was gemakkelijk, montage was in een half uurtje klaar en het was ook geen probleem om de oude velgen te laten versturen in plaats van deze achterin de auto te moeten proppen. Tevens zeer aardig, snel en vriendelijk.

Profecioneel en prima service.

Profecionele & prima service. Zeer klant vriendelijk.

Goeie service en reageren snel

Mijn tweede set velgen besteld. Je merkt echt dat de klant op 1 staat. Wielen worden sneller geleverd dan aangegeven. Heb geen minpunten te noemen.

Altijd snel de juiste velgen en banden!

Al heel wat setjes velgen/banden bij Giva besteld. Werkt altijd hetzelfde, dus snel, juiste spullen en altijd een snelle reply op evt. vragen. Kundig personeel, checken altijd voor de zekerheid de loadindex etc. zodat je naderhand niet voor verassingen komt te staan.

Tevreden.

Zeer snelle reactie na plaatsing bestelling,jammer dat het bijhorende TUV certificaat niet bijgeleverd is.

Beter kan niet!

Duidelijke website, juiste technische gegevens, en een snelle levering. Top!

Gemakkelijke website en goede service

Heel aangename winkelervaring, producten worden snel verstuurd en goed verpakt. Klantenservice reageert snel op vragen. Zou leuk zijn dat je een 3D configurator hebt waar je de gekozen velg op uw wagen kunt zien. Sommige sites bieden dit al aan en dit is wel een toffe feature.

Goed advies, mooie producten

Hele mooie wielen, banden goed gemonteerd en heel compleet geleverd. Alleen levertijd was langer dan aangegeven.

Net bedrijf vriendelijke mensen. Je wordt snel geholpen, op hun site keuze genoeg.

Vlotte communicatie en prima service

Supersnel en betrouwbaar

Grote collectie velgen, maar ook bandenkeuze, en alles wat je nodig hebt om je dierbare auto nog mooier te maken

Wiel is toch bezorgd, ondanks leveringsproblemen voor mijn vakantie

Snelle levering ruim assortiment!

Snelle levering ruim assortiment. Voor alle prijsklassen wat wils

Snel en correct

Snel en correct geregeld

R20 rim

Very good online shop the order is really comes fast then I was expecting no damage nothing

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!