Altijd succesvol

Ze zijn snel met het regelen van een lening. Reageren meestal dezelfde dag nog en zorgen voor een goede afhandeling van zaken

Snel en duidelijk

Fijne behandeling gedurende het hele traject

Opnieuw weer fijn door Becam begeleid! Bedankt voor jullie deskundige hulp en geduld! Tot ziens en vriendelijke groeten!

Geweldig, empathisch en servicegericht team!!!

Na aanvraag een adequate digitale opvolging. Vanzelfsprekend moesten er na de eerste controle stukken aangeleverd worden. Dat verloopt echter heel soepel en de medewerkers leggen uit waarom er naar aanvullende informatie gevraagd wordt. Ik had meerdere partijen aangeschreven maar geen enkele kan zich meten aan het BECAM team!!!

Goede bemiddeling

Duidelijk wat we moesten aanleveren. Wel veel werk.

Goede ervaring

Alles was snel geregeld

Goede begeleiding/communicatie

Vriendelijk geholpen, denken met je mee, goede begeleiding en communicatie.

Tevreden en vriendelijke medewerkers.

Goede survice

Goed geholpen super blij mee

Mee denkend

Contact is goed Komen afspraken netjes na Gewoon top Mvg Dennis

Een goeie snelle service!

Super Klantenservice! Ik werd snel en goed geholpen. Een aanrader

Fantastisch geholpen.

Bij de aanvraag direct reactie, door de tijd heen fantastisch geholpen. Als het niet goed was direct een reactie, dus geen tijd verspild. Na deze aanvraag wil ik iedereen adviseren om via becam, een lening aan te vragen.

Goede ervaring

Online ging niet alles even vlot door wat onduidelijkheid. Bij telefonisch contact altijd keurig te woord gestaan en zo goed mogelijk geholpen.

Fantastisch en geduldige medewerkers!

Het wilde allemaal niet zo lukken alles aan te leveren, met veel geduld te woord gestaan.

Goede expertise en zeer snelle reactie snelheid

Goede expertise en zeer snelle reactie snelheid. Ik voel mij goed geholpen.

De aanvraag was snel en duidelijk geregeld.

Goed en snel

Heldere en correcte communicatie!

Heb een zeer goede indruk gekregen van Becam. De communicatie is helder en duidelijk. Ook wordt snel gereageerd via e-mail contact. De online software om te communiceren voor het doorgeven van persoonlijke informatie is prima in orde. Ik zou Becam echt aanbevelen voor persoonlijke financiële zaken.

Goed geholpen

Perfect geregeld.

Door zeer deskundig advies,helder en duidelijke vragen beantwoord,vriendelijk gesprek gehad. In een woord " TOP "

goede ervaring, alles snel geregeld

Snel geholpen en duidelijke uitleg over alles

Ze zijn heel duidelijk

Duidelijk en professioneel

Goede communicatie en servicegericht

Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en de medewerker was duidelijk en vriendelijk in de communicatie. Snelle service! Super tevreden !!

Snelle accurate service

Gewoon top!

Snel en accuraat

Goede begeleiding bij uploaden van gegevens

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord