Een goeie snelle service!

Super Klantenservice! Ik werd snel en goed geholpen. Een aanrader

Fantastisch geholpen.

Bij de aanvraag direct reactie, door de tijd heen fantastisch geholpen. Als het niet goed was direct een reactie, dus geen tijd verspild. Na deze aanvraag wil ik iedereen adviseren om via becam, een lening aan te vragen.

Goede ervaring

Online ging niet alles even vlot door wat onduidelijkheid. Bij telefonisch contact altijd keurig te woord gestaan en zo goed mogelijk geholpen.

Fantastisch en geduldige medewerkers!

Het wilde allemaal niet zo lukken alles aan te leveren, met veel geduld te woord gestaan.

Goede expertise en zeer snelle reactie snelheid

Goede expertise en zeer snelle reactie snelheid. Ik voel mij goed geholpen.

De aanvraag was snel en duidelijk geregeld.

Goed en snel

Heldere en correcte communicatie!

Heb een zeer goede indruk gekregen van Becam. De communicatie is helder en duidelijk. Ook wordt snel gereageerd via e-mail contact. De online software om te communiceren voor het doorgeven van persoonlijke informatie is prima in orde. Ik zou Becam echt aanbevelen voor persoonlijke financiële zaken.

Goed geholpen

Perfect geregeld.

Door zeer deskundig advies,helder en duidelijke vragen beantwoord,vriendelijk gesprek gehad. In een woord " TOP "

goede ervaring, alles snel geregeld

Snel geholpen en duidelijke uitleg over alles

Ze zijn heel duidelijk

Duidelijk en professioneel

Goede communicatie en servicegericht

Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en de medewerker was duidelijk en vriendelijk in de communicatie. Snelle service! Super tevreden !!

Snelle accurate service

Gewoon top!

Snel en accuraat

Goede begeleiding bij uploaden van gegevens

De mensen van Becam zijn vriendelijk behulpzaam en geen vraag is Teveel en weten waar ze over praten om goed advies en oplossing Aan te dragen

Correcte informatie.

Vriendelijke contacten, komen na wat is afgesproken.

Topper

Sven heeft mij goed geholpen en ik kreeg snel antwoord als ik wat vroeg

Goede begeleiding Becam Door Sven Albers goed geholpen, en correct onze aanvraag verwerkt.

Lenen heel makkelijk, afkomen uiteindelijk toch gelukt

Blij dat ze er waren toen we een lening nodig hadden om een verbouwing te kunnen doen. Gelukkig kan je deze lening ook weer aflossen zonder boete te moeten betalen, het was wel even iets om de aflosnota te krijgen maar toch nog gelukt voor dat het nieuwe jaar gaat beginnen (nog iets meer als een weekje begint het nieuwe jaar). We kunnen dus schulden vrij het nieuwe jaar tegemoet zien!!! Dank jullie wel!!

snelle en vriendelijke service

support en service verdient een 10. De hulp was zeer vriendelijk.

Fijne samenwerking

Attend, weten waar ze het over hebben, bieden hulp

Goede begeleiding Becam

Door Sven Albers goed geholpen, en correct onze aanvraag verwerkt.

Super fijn personeel en veel geduld en hulpzaam

Heel hulpzaam en geduldige en vriendelijke mensen

snelle reactie en goede hulp

goede hulp bij invullen formulieren en direct teruggebeld

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord