Professioneel en vriendelijk.

Er wordt meegedacht over specifieke oplossingen voor mijn specifieke situatie. Goede uitleg wordt gegeven en uitgebreide alternatieven voorgesteld indien nodig. Er wordt tijd genomen om een goede oplossing te vinden en er is regelmatig telefonisch contact om uitleg te geven.

Goede service en snel geholpen.

Heb eerst advies gevraagd over lenen. Ben deskundig geholpen. De lening is goed gekeur en binnen een korte tijd had ik fiat bedrag op mijn rekening.

Wel veel documenten moeten insturen maar daarna was alles vlot geregeld!

Mijn ervaring is goed, helder, duidelijk en snel

Service, duidelijk en transparant

Sven heeft mij goed geholpen, had wat uitdagingen met het systeem maar hij heeft mij er doorheen gepraat. Verder alles duidelijk en ook goed advies gekregen

Goede en betrouwbare service. Prima geregeld en de snelste in de markt.

Ik kan niet anders dan becam aanbevelen. Vriendelijke mensen aan de telefoon. Behulpzaam meedenken en snel geregeld.

Snelle afhandeling, duidelijke regels.

Ik ben erg tevreden met de dienstverlening. De aanvraag voor mijn lening werd snel verwerkt en binnen een week was alles rond. Ook de uitbetaling gebeurde vlot; het geld stond sneller dan verwacht op mijn rekening. Het hele proces was duidelijk en zonder gedoe. Ik kan deze service zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een snelle en betrouwbare lening!

Super, duidelijk, vriendelijk service

Makkelijk aanvragen..Alle documenten snel uploaden en snel resultaat.. Bedankt voor BECAM

Super service

Ik heb vooral contact gehad met Sven. Snelle reactie steeds op een vraag en meedenkend. Vanaf de aanvraag online, telefonisch contact naar het verstrekken van de lening, alles verliep snel en soepel.

Snel, duidelijk,

Vriendelijk mensen en snel geholpen

Uitstekend begeleid

Uitstekend begeleid

Voldoende

Voor de eerste keer, was het even wennen om alles digitaal te doen.

Goed contact echter weerstand van beoordelaar omdat hij mijn gegevens niet goed las

Positief op een ding na beoordelaar luisterde niet goed en las mijn mail niet goed

Snelle en duidelijke afhandeling

Mijn aanvraag werd snel afgehandeld. Begrip voor situatie en na uitleg stond het geld binnen een week op mijn rekening.

Ik blijf graag als klant bij becam

Top team Snelle regeling Alles duidelijk

Fijne ervaring

Snel geholpen, goede uitleg en bereikbaarheid.

Super snelle service

Tussen onze aanvraag en goedkeuring zaten 4 dagen. Goede communicatie. Er werd snel gereageerd. Top service!

Wat een super mooi klantvriendelijk maar vooral servicegericht bedrijf. Binnen één week alles op en top geregeld. Super lieve medewerkers denken met je mee bieden altijd een mogelijkheid om de financiering door te zetten. Gewoon top

Altijd succesvol

Ze zijn snel met het regelen van een lening. Reageren meestal dezelfde dag nog en zorgen voor een goede afhandeling van zaken

Snel en duidelijk

Fijne behandeling gedurende het hele traject

Opnieuw weer fijn door Becam begeleid! Bedankt voor jullie deskundige hulp en geduld! Tot ziens en vriendelijke groeten!

Geweldig, empathisch en servicegericht team!!!

Na aanvraag een adequate digitale opvolging. Vanzelfsprekend moesten er na de eerste controle stukken aangeleverd worden. Dat verloopt echter heel soepel en de medewerkers leggen uit waarom er naar aanvullende informatie gevraagd wordt. Ik had meerdere partijen aangeschreven maar geen enkele kan zich meten aan het BECAM team!!!

Goede bemiddeling

Duidelijk wat we moesten aanleveren. Wel veel werk.

Goede ervaring

Alles was snel geregeld