Zeer efficiënt, snel en makkelijk
Maandagmiddag besloten een aanvraag te doen, begin dinsdagmiddag de gevraagde documenten makkelijk via de online portal geüpload. Binnen minder dan een uur waren de documenten goedgekeurd en kreeg ik een offerte. Vervolgens heb ik de gevraagde documenten ondertekend en zijn deze door Becam doorgestuurd naar de bank. De bank wilde één extra document, daarna was alles goedgekeurd. Het hele proces heeft dus maar 1.5 dag geduurd, echt verbazingwekkend hoe snel! Sven heeft mij echt perfect geholpen en ik ben zeer tevreden.
Tussendoor kon ik ook heel makkelijk per chat vragen stellen, die binnen een paar minuten werden beantwoord. Handig ook dat je per sms en email op de hoogte wordt gehouden van de status en als er iets veranderd tussendoor. Je kan ook zien als de geüploade documenten goedgekeurd zijn.
Tip: mocht je twijfelen tussen Freo of Becam: Becam is echt 100x efficiënter dan Freo, waar de doorlooptijd 8 werkdagen is en er 1000 nutteloze extra vragen worden gesteld die niks met de aanvraag te maken hebben. Bovendien werken hier kundige mensen en geen studentjes die amper iets weten. Verder is alles digitaal, dus efficiënt en makkelijk. Een dikke aanrader