Vriendelijk en erg klantgericht

Zeer vriendelijk personeel . Ze hadden alle tijd voor al mijn vragen. Wij geven ze allemaal een dikke 10.

Snel geregeld!

Binnen 1 week na het aanvragen het geld op mijn rekening.

Snel en duidelijk

Makkelijk en snel

Veel dank en respect voor de mederwrkes van Becam, Sven, Rosanna, Judith, Eric, Marc en alle andere die ik aan de telefoon gehad heb. Zeer accuraat, snel goed bereikbaar en zeer hulpvaardig. Het was een lastig dossier maar jullie hebben me echt fantastisch geholpen. Ook heel netjes gewezen op de beste mogelijkheden. Veel dank

Geweldige service

Geweldige service, goed communicatie en een heel gemakkelijke manier om een ​​persoonlijke lening te krijgen met veel hulp en ondersteuning om de juiste deal te krijgen.

Jullie hebben geduld

Mijn ervaring was goed jullie bleven maar bellen contact opnemen als er informatie ontbrak.samen kijken en advies geven.

My experience is very good and I highly recommend them.

Zeer snelle en duidelijke afhandeling.

Zeer snel en correct.

Ik heb mijn lening verhoogd met in m'n gedachte dat het niet zal lukken. Maar met een paar telefoontjes van Becam is het gelukt. Ze helpen je graag en daar gaat het om. Bedankt nogmaals, mijn dromen zullen nu tot stand komen.

veel malen documenten opsturen

ik heb wel een maand moeten wachten op mijn lening, veel moesten documenten overnieuw opgestuurd worden erg frustrerend. mijn aannemer moest dus ook wachten

Uitstekend service

Super snelle reactie en service

Fantastisch!

Zeer behulpzame en ontzettend aardige medewerkers. Afspraken worden nagekomen. Zonder hen was het nooit zo snel gelukt. Een dikke pluim.

Zeer goed geholpen

Ik ben zeer goed geholpen, wij zijn met het hele gezin heerlijk naar Gran Canaria geweest. Mijn vrouw heeft niet zo lang meer, en dit was een wens van haar. Bedankt voor het uitkomen Cobain haar wens.

Netjes en snel geregeld

Netjes en snel geregeld

Geweldig goede service

Vasthoudend en zoekend naar passende oplossing

Top communicatie

Goede telefonische service

Makkelijk en snel Goede contact en ondersteuning

Snel en professioneel!

Zeer snel, gedegen en vlot in de communicatie is onze aanvraag in behandeling genomen en naar tevredenheid afgerond.

Good contact

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goed!

Kreeg meteen aantwoord op de aanvraag en werd goed op de hoogte gesteld van de procedure. Werd wel heel diep gegraven wat je met je geld doet,dat was iets minder. Werd altijd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.

Erg fijn geholpen.

Super dijn contact en snelle adequate begeleiding

Wat een stelletje topperds. Super Snel verholpen en

Een tip als je een aanvraag doe, check je aanvraag wat vaker want Becam is snel met je aanvraag te verwerken. Duurt geen dagen of uren maar minuten en seconden dan is het zo geregeld. Topperds !!!!!

Mijn ervaring was goed

Er werd gelijk contact met mij opgenomen om het contract te tekenen en kreeg snel reactie hierop

Heel prettig!

Als heel prettig helder en snel! De medewerkers zijn stuk voor stuk kundig, duidelijk en vooral geduldig ;-) Ondanks dat ik zelf een keer getrieerd was [niet door Becam maar de bank] bleef de medewerkster professioneel. Het geld staat inmiddels op mijn rekening en de verbouwing kan beginnen!

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord