Zeer postief

We werden goed en snel geholpen een dikke pluim

Snelle service en goede begeleiding

Het is allemaal snel en gemakkelijk geregeld

Snelle afhandeling met kundig advies

Snelle afhandeling met kundig advies

Snelle reactie en goede service fijn geholpen.

Aardige medewerkers en het was snel geregeld

Netjes

Netjes en snel goede service

Geweldige service/begeleiding

Voor ons was de aanvraag en het hele gebeuren dat daarmee gemoeid was geheel onbekend.. De constante begeleiding de uitstekende informatie heeft gezorgd voor duidelijkheid en een positief resultaat. De betrokkene waren allen zeer vriendelijk. Wij zijn heel blij dat wij via Becam de aanvraag gedaan hebben. Bedankt allen!

Geveldig

Becam is de beste. Ik ben erg blij met de service van Becam. De medewerkers zijn professionals. Goede communicatie en ze hebben me geholpen met het voorbereiden van de benodigde documenten. Ze zijn gewoon super goed.

de klant voorop

Ik ben ontzettend goed geholpen door de medewerkers van Becam. Ze helpen je totdat de lening door is. Komen met verschillende opties en dat is geweldig.

Goed geholpen

Betrokken mensen die achter hun product staan

Vriendelijke mensen die weten waar ze mee bezig zijn, helpen waar ze kunnen. Zeer goed geholpen dus.

Super snel, klantgericht en bereikbaar

Hele vriendelijke service en als je belt met vragen duidelijke antwoorden en nooit in de wacht Top service

Goede communicatie,overzichtelijk.

zeer klantvriendelijk

Ze denken echt mee met je en reageren altijd snel

Hele goede ervaring

Hartstikke goed geholpen

Perfect binnen enkele dagen alles geregeld!!

Hier kunnen anderen nog een puntje aanzuigen! Zeer professioneel en snel afgehandeld.

Snel correcte afhandeling

Lening afgesloten

Vriendelijke medewerkers

Ik heb weel even over nagedacht over het krediet toen zag wat de mogelijkheden waren heb ik toch gedaan en ben er goed bij geholpen

Super service

Je word geweldig geholpen door de medewerkers

top en snel geregeld

Comfortabel

De gesprekken met de adviseurs waren super comfortabel en ze waren heel erg duidelijk en transparant.

Super goed!

Het was super leuke ervaring en heel aardige medewerkers

Very helpful staff throughout the process

Tjalling Heeringa was very helpful and explained the details clearly. Thanks for the support.

prima communicatie

goede en duidelijke communicatie, bij vragen nemen ze de moeite om telefonisch te overleggen

Duidelijk en vlotte service

Onder de toren 34