Als zeer prettig ervaren

Zeer fijn en snel geholpen, werd voor alles eigenlijk bijna direct geholpen. Zeker aan te raden!!

de Beste

Prima Service Bedankt Becam

Goed geholpe

Goed geholpen

Echt top tien sterren

Wel ff goed lezen welke documenten ze vragen. Maar klantenservice staan direct voor je klaar. En alles binnen 3 werkdagen geregeld. Ga zo door geen enkele minpunt aanrader voor iedereen die iets wil kopen voor het budget.

Zeer prettig en snel werkend bedrijf

Door de zeer snelle en correcte behandeling tijdens de aanvraag van de lening, kan ik iedereen dit bedrijf aanbevelen. Ze reageren direct als je bepaalde documenten hebt aangeleverd. Echt een aanrader

Snel geregeld!

Aanrader!

Goede klantenservice, werd door het hele proces op de hoogte gesteld van alles, zowel telefonisch als over de mail. Binnen 24uur kreeg ik al response. Top ervaring top bedrijf

Droom uitgekomen

Door Becam heb ik mijn droom motor weten te bemachtigen, hartstikke goede service van deze Bank ik raad iedereen aan die een lening nodig heeft om het bij hun aftesluiten goede service en ze zijn ook erg snel, als ik weer wat nodig heb kom ik zeker bij jullie terecht dikke 10 gewoon want dat verdienen jullie oprecht blijf zo door gaan Becam nummer 1 voor Mij.

Goede begeleiding door medewerkers.

Ze hebben er alles aan gedaan, om de aanvraag in goede banen te leiden. Uitleg krijg je over de stappen die je moet maken in het aanvraag proces.

Alles digitaal afgewerkt

Soms kun je bepaalde documenten niet uploaden

Proffesioneel en heel behulpzaam!

Klant vriendelijk

Klant vriendelijk en behulpzaam en meedenkend

Snel, duidelijk, goed proces, kwaliteit is prima

Snel en goed

Becam heeft ons goed geholpen Binnen een paar dagen geregeld Super

prima begeleiding

Er waren veel documenten nodig dus best een klus. Daarin ben ik prima begeleid, zowel telefonisch als via de site.

good

Any questions were efficiently dealt with each time by your online chat service staff.

Snel en perfect geregeld

Becam is van harte aan te bevelen. Goede communicatie en opladen van de benodigde gegevens is in 'mijn omgeving' erg efficiënt.

Erg goed

Prettig geholpen

Snelle en goede informatie. Ook snelle reactie op vragen met duidelijke antwoorden

Streng en eerlijk

Ze waren heel nauwkeurig en geduldig tegelijkertijd.

Goede service!!

Wij hebben voor het eerst een lening via becam afgesloten en we zijn ontzettend goed geholpen het gehele proces ging snel en bij vragen werden we snel en netjes geholpen. Ondanks dat er (begrijpelijk) veel documenten werden gevraagd en vragen werden gesteld over de documenten was dit niet storent en werd hier ook snel op gehandeld. Al met al alleen maar lovende woorden over dit bedrijf mochten we in de toekomst weer een lening aan moeten vragen gebeurd dit zeker weer via Becam!

Een perfecte afhandeling van mijn leningaanvraag.

De mensen bij becam denken met je mee. Geven goed advies. En resulteert in een perfecte afhandeling. Kan niet anders zeggen dan Thanks.

Zeer goeie ervaring en alles is snel geregeld.

Ze doen alles zo snel mogelijk en staan altijd voor je klaar. Ze werken gewoon perfect om alles goed afronden.

Heel goed en zeer vriendelijke medewerker

Discreet en snel handelingen

Onder de toren 34