Goed team

Ik kreeg snel beslissing en naar de twee dagen geld kwam op mijn rekening. Ik raad het aan.

Erg behulpzaam

Een persoonlijke lening aangevraagd bij Becam en ondanks het vele papierwerk ons heel erg fijn geholpen. Vriendelijk en geduldig.

Best een beetje teleurstellend

Je vraagt iets aan, doet alle dingen aanleveren of gecombineerd met DIN van de bank en alles lijkt perfect, dus geslaagd. De voorwaarden zijn goed, de rente die er boven op komt is okay en dan! Je krijgt een afwijzing maar je kan wel bij een ander de financiering krijgen, met een rente verschil van 2% meer. Dit is toch raar, aan je inkomen en uitgaven veranderd er niets, maar toch.

DE BESTE IN NEDERLAND!

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen in hoe GOED, VRIENDELIJK, SNEL en DUIDELIJK de service van Becam is. Ze laten je niet wachten. Ze zijn de snelste met je aanvraag en onderhouden contact met je over het verloop. De medewerkers aan de telefoon zijn echt vriendelijk EN ze leggen je eerlijk en duidelijk uit wat er op dat moment de stand van zaken is met je aanvraag. Als iemand mij vraagt waar zal ik afsluiten. Dan is mijn antwoord BECAM regelt het voor je. Duidelijk, snel, vriendelijk personeel, kennis van zaken. NUMMER 1 van NEDERLAND

Super snel en super klantgericht

Ivm het onverwacht (alsnog) beschikbaar komen van onze gewenste aannemer voor de verbouwing was geld op de zo kort mogelijke termijn een belangrijke randvoorwaarde. Becam bleek hier de juiste partij! Niet alleen begreep de organisatie het nut en belang van snelheid, ook de manier waarop de communicatie verliep (zowel via hun systeem als via hun mensen) bleek erg prettig. Het meest positief in het oog springend was voor mij de rol van onze contactpersoon. We hebben meerdere keren telefonisch contact gehad over vragen in het proces. Steeds was deze persoon erg prettig in de omgang, begreep hij onze vragen en wensen, was hij erg ter zake kundig, was hij transparrant over de te nemen stappen en tijden, beloofde hij wat hij deed en nam hij barrieres weg. Al met al een zeer goede ervaring.

Had wat voeten in de aarde maar uiteindelijk gelukt Fijn!!

Het heeft een tijdje geduurd, maar uiteindelijk door de inzet van de heer Alders is het gelukt. Ben erg blij en kan verder met mijn (het ) leven. Dank

Heel goede service

Op zoek naar een seniorenlening kwamen we bij Becam uit. Online invullen was eenvoudig en óók nadere inlichtingen verstrekken en digitaal ondertekenen ging soepel. De bank nam wat langer de tijd maar ook dat kwam goed. Top

Heel goed!

Lening aanvragen ging heel erg makkelijk online via de site. Nadat ik een aantal documenten heb moeten uploade ging alles heel erg snel. Binnen één week was de lening helemaal goedgekeurd en binnen 48u stond het geld op de bank! Ik raad het zeker aan om hier een lening aan te vragen en alles is echt super makkelijk en snel! Zeer tevreden!

Mijn contact met Becam was goed.

Gewoon goed

Zeker een aanbeveling waard.

Uitstekende dienstverlening en heldere communicatie

Terwijl mijn eigen bank geen faciliteiten voor senioren ouder dan 70 jaar aanbiedt, was Becam in staat om een passende offerte voor een autolening aan te bieden. Duidelijke on-line instructies, duidelijke vragen en toelichtingen. Een helder proces met een gunstige afloop.

Mijn aanvraag is voorspoedig verlopen.

Binnen 1 week heb ik een akkoord gekregen. Heb ook een lening overgesloten. Daardoor kom ik nu voordeliger uit. De rente is lager. De documenten hoefden niet uitgeprint te worden. Al mijn handtekeningen werden digitaal aangeleverd . Mijn mails werden snel beantwoord. Echt, een top service. Dank jullie wel!!

Altijd super service

Becam helpt al een aantal jaar, altijd weer een goeie service

Goed.

Contacten waren goed. Mijn vragen werden snel beantwoord.

Zeer positief

De manier waarop op ik geholpen ben is fantastisch te noemen. Zeer snelle afhandeling en een grote betrokkenheid van mijn contactpersoon.

Fijn top service.

Professioneel en goed advies.

Snel en zonder problemen

Aanvraag was duidelijk en goed in te vullen. De gevraagde documenten ook duidelijk en.makkelijk te uploaden. De uitleg over de rente en maandbedrag was goed en redelijk. De goedkeuring van de aanvraag was binnen een paar dagen binnen en het aangevraagdebedrag sto d daags erna al op de rekening. Al met alblij dat ik voor Becam heb gekozen.

Prima begeleiding

Er wordt goede uitleg geven zowel via mailcontact, als per telefoon hulde aan de medewerkers die ons, hebben geholpen.

Zorgvuldige, klantgerichte service.

Goed en duidelijke communicatie. Veel communicatie verloopt digitaal. De recties daarop zijn heet vlot en helder. De klantenservice is vriendelijk heeft kennis van zaken en is hulpvaardig.

Zeer behulpzaam en oplossingsgericht

Er waren een paar hobbels op weg naar de totstandkoming van de lening, Becam heeft dit perfect opgepakt en afgehandeld. Het was soms wel wat zoeken qua documenten en waar dat te vinden was. Ook dan is Becam behulpzaam en geduldig. Al met al een prima ervaring.

Tot het uiterste gaan voor de klant

Mijn ervaring was zeer positief, alhoewel ik meerdere keren talloze documenten heb moeten aanleveren was dit nodig om uiteindelijk de best mogelijke aanbieding te kunnen krijgen. Wat uiteindelijk ook is gelukt waar ik zeer dankbaar voor ben.

Heel goed geholpen

Nvt

Nemen alle tijd om vragen te beantwoorden

Wel een gedoe om alle stukken aan te leveren vooral als je niet zo handig bent op de computer. Bij alle vragen die wij hadden zijn wij uitstekend geholpen ,,ook zeer snelle reactie via mail.

Top, snel en klantvriendelijk!

Helemaal goed!

Correct en betrouwbaar.

Helpen ons elke keer perfect. Goede lening voor lage prijs, zonder bijkomende kosten.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord