Perfect geregeld.

Ruim voldoende

Zoals gezegd ruim voldoende. Het zou prima geweest zijn als het allemaal wat vlotter was verlopen

heel vertrouwd en geruststellend

Na bij een andere maatschappij geweest te zijn ,met niet zo,n goede ervaring, ben ik over gestapt naar Becam, wat een warm bad, altijd iemand bereikbaar,altijd de tijd nemen voor je, ook als je niet zo handig bent op de computer. Goede begeleiding met een mooi resultaat, nadat alles geregeld was, was binnen een dag het geld binnen, zeer tevreden klant

Goede begeleiding

Zeer gemakkelijk, goede service

Geen ellendige klantenservice met een keuze menu, gewoon direct iemand aan de telefoon. Geen chatbot maar gewoon iemand die binnen een minuut antwoord geeft. Top service! Geen onnodige poespas maar alles helder, duidelijk en vooral snel en vriendelijk.

Supersnel en behulpzaam

Ook bij extra werk, een supersnelle service. Veel dank.

prima geregeld

Ik ben blij met de financiering , dank jullie wel

Heel goede ervaring, snelle afhandeling.

Goede ervaring.

Uitstekend geholpen

De aanvraag van onze persoonlijke lening liep erg goed. Alles werd erg duidelijk uitgelegd en de medewerkster kwam zeer vriendelijk over, niks op aan te merken. Ik zou Becam dan ook willen aanbevelen aan anderen. Kortom.. top!

Snelle afhandeling

Binnen een week is alles geregeld, top!

Ze zijn heel behulpzaam

Ik werd vriendelijk behandelen en als je iets niet snap of begrijp je hoef naar te bellen en ze helpen je meteen in de goede richting en leggen alles goed uit

Een goede adviseur en behandelaar

Ik ben door de Becam medewerker juist behandeld. Op vragen werd via de site snel antwoord gegeven.

Goede hulp Vlot en meedenkend

fijne communicatie snel resultaat

super

Snelle service en duidelijke aanvraag.

Site was duidelijk, contact met Becam is goed verlopen. Afhandeling is prima verlopen.

Alles snel en duidelijk geregeld

Makkelijk en snel te regelen. Bij vragen snel antwoord!

Snel en goed geholpen.

Snel en goed geholpen, alles volgens de afspraak.

Uitstekend!

ik had een geweldige ervaring met becam, alle diensten zijn erg goed en gemakkelijk, de klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam. voor mij wordt nummer 1.

Zijn aardig en behulpzaam en duidelijk

Hebben mij goed ğeholpen

Alles snel geregeld door de medewerkers. Zowel telefonisch als contact per mail een prima service verleend.

Snel efficiënt en goed afgehandeld

Snel geregeld.

Duidelijke site en informatie. Inloggen in mijn omgeving en alles digitaal versturen. Duidelijke offertes en als er vragen zijn goed te bereiken. Enige minpunt is maar begrijpelijk, zijn de vragen waarvan het antwoord best privé is. Maar ik snap dat ze duidelijkheid willen hoe je uitgaven zijn. Een manier om te bekijken of men de lening wel financieel aan kan. Maar als alles akkoord is, gaat het snel en staat het geld binnen dag op je rekening. Tenminste bij mij wel.

Je word fantastisch geholpen, en goed op de hoogte gehouden

De site van Becam is heel makkelijk te begrijpen. Zeker het onderdeel -mijn omgeving- is heel duidelijk en de service en hulpvaardigheid zijn goed.

Super service

Hele duidelijke aanvraag omgeving, heel behulpzaam als ze extra stukken moeten hebben... en telefonisch super vriendelijk!

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord