top

snel service

Fijne benadering en geen gepush

Erg fijn contact gehad, er is goed meegekeken naar wat wij nodig hadden. Toen het eenmaal goedgekeurd was door de bank, hadden wij diezelfde dag nog het geld op de rekening staan.

Prima en snelle service

Prima en snelle service

De service van dit bedrijf is overweldigend! Communicatie is duidelijk, alles is snel geregeld, ze houden je telefonisch goed op de hoogte, vragen regelmatig of je hulp nodig hebt en of alles duidelijk is. Zeker een aanbeveling waard!

Goede ervaring

Zeer hulpvaardig bedrijf met veel kennis en zeer klantvriendelijk. Een voorbeeld voor de branche.

Met het zoeken naar naar een goede financierder kwam Becam met een meer dan passende oplossing. Het uploaden is een crime maar noodzakelijk vanwege de bancaire regels. Echter Becam laat je niet modderen met een afkeuring tot gevolg maar helpt je bij het samenstellen van de juiste set aan documenten. Ook de snelheid is een voorbeeld voor de branche mits alles is aangeleverd. ZO KAN HET DUS OOK (BRANCHE)

Snel en adequaat

Lening snel geregeld. Enige minpuntje waren vragen over contante opnames van max. 200 euro. Vond het financiële onderzoek iets te gedetailleerd.

Goede service en snel

Becam heeft mij goed geholpen; geen valse verwachtingen gegeven, maar heel concreet en discreet. Goed te woord gestaan aan de telefoon rn alles heel snel geregeld: top!

Goede service, goede communicatie, prima

Goede dienstverlening, geen problemen, duidelijke uitleg indien dat nodig was. Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen aan de telefoon .

Goede lening

Heel blij met mijn lening kan nu eindelijk doen wat ik ermee wil

Snel geholpen

Snel geholpen en goede begeleiding. Goed geanticipeerd op de vragen van beide kanten. Prettig gesprek, geen studenten

Super en snel geholpen. Alles was vrij snel rond. Met vragen zijn ze direct beschikbaar. Zijn altijd vriendelijk en enorm behulpzaam.

Top!!!

Top!!!

Prima mij geholpen bij lening

Prima mij geholpen bij het vinden voor prima lening voor mij Alles ook snel geregeld

super service

alles snel geregeld en direct antwoord op je vragen!

Snel geregeld

Alles liep snel

goed cantakten en snelle servies

ik vond het super gaan zeer snel de chat kan echter wel iets duidelijker

Is goed

Alleen documenten moelijk. meerdere terug sturen

hulpvaardige medewerkers

medewerkers zijn behulpzaam in het meedenken van de wensen van de klant

Uitstekend geholpen

Goede klanten service en duidelijke uitleg

Heel snel en vriendelijk

Ze hebben me goed geholpen

Goed gehulpen

Prima afhandeling

Zorgvuldige afwerking door kundig en vriendelijk personeel

Zeer goed en snel geregeld

Super snel was alles geregeld zonder al teveel moeite

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord