Alles zeer goed en vlot geregeld.

Alles zeer goed en vlot geregeld.

Correcte afhandeling

Mijn aanvraag is snel afgehandeld

Doet gewoon wat je van een bemiddelaar mag verwachten top.

Prima geholpen, goede uitleg over wat aangeleverd moet worden,

dit is wel veel.

Uitstekende service, vriendelijk, duidelijk en eerlijk

Uitstekende kwaliteit betreft het aanvragen/samenvoegen van een bestaande lening. Becam is hier een hele fijne tussenpersoon in. Wanneer ik vragen had hoefde ik maar te bellen, geen vervelende wachtrij aan de telefoon, gewoon meteen persoonlijk contact. Er werd samen gekeken naar welke documenten nodig waren voor de kredietverstrekking. Wanneer hierin iets niet klopte stond er in ‘mijnbecam’ een duidelijke omschrijving van wat ze miste, geen moeilijke omgeving waar je moet zoeken naar zaken. Simpel duidelijk en efficiënt! Medewerkers zijn stuk voor stuk (heb er een heel aantal gesproken) professioneel en kundig en weten wat ze doen. Becam neemt regelmatig contact met jou als klant op om te vragen of alles duidelijk is en je op de hoogte te houden! Heel erg fijn!

TOP service , echt goed geholpen, dus wat betreft een aanrader voor iedereen die even omhoog zit !

Zie boven.

Fantastisch geholpen

Prettige samenwerking en makkelijk met het portaal waar je kan zien wat er nog ontbreekt en wat de voortgang is.

Tevreden

Zeer klantvriendelijk, website overzichtelijke en duidelijk. Een tip Bij mij liep het niet helemaal vlekkeloos door geen 2de loonstrook wat becam eigenlijk had moeten weten in de vakantie nog moeten opzoeken terwijl ik duidelijk had aangegeven dat ik op vakantie ging en communicatie is geweest voor de vakantie of alles compleet was

Acuraat, helder en klantgericht

Goeie snelle en duidelijke service

Overzichtelijk snel

Overzichtelijk snel

Snel vakkundig vriendelijk

Plezierige ervaring, werd snel vakkundig en vriendelijk geholpen.

Snel geregeld

Goede, snelle en duidelijke service.

De site is duidelijk en makkelijk mee te werken. Indien er documenten ontbreken wordt er snel en duidelijk gecommuniceerd door de medewerkers. Bij vragen wordt er goed meegedacht. De telefonische bereikbaarheid is zeer goed.

Een beetje stress

Moet te veel doen

Duidelijke communicatie

Heb het contact erg fijn ervaren en dachten heel goed mee over wat we nodig hadden voor een akkoord van de bank

Zeer prettig en snel geholpen

Ik raad aan!!!

Snel, efficiënt en zonder onnodige vragen.

Alles correct geregeld goede communicatie zowel met mail als telefonisch.

Erg fijn geholpen.

Erg snel, meedenkend en fijn verlopen

Ging erg vlot en werd ook met je meegedacht waardoor het een fijne ervaring was

goede beglijding en best keuze gemaakt

meerdere keeren gebeld om zeker te stellen, dat alles klopt, snelle verwerking darnaa.

Netjes hulpvaardig proffesioneel ontzorgend

Periodiek telefonisch contact

Duidelijke site en vriendelijke medewerking

Duidelijke site waarop je snel en simpel een lening kunt aanvragen. Goede en vriendelijke service met een snelle afhandeling.

Super snel en duidelijk !

Op maandagmorgen een aanvraag ingediend, alle benodigde documenten gedownload in het Becam portaal en op dezelfde dag had ik al een akkoord.

Vriendelijke service, makkelijke portal

De portal werkt zeer handig. Servicedesk neemt proactief contact op om je te helpen.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord