Rommelig proces

Mijn aanvraag is in eerste instantie verkeerd doorgevoerd. Zou een looptijd van 48 maanden aangevraagd moeten worden werd 120 maanden. Aangezien er spoed bij zat had dit nog wat voeten in aarde om dit gecorrigeerd te krijgen. Uiteindelijk met veel op en neer gecommuniceer gelukt. Vervolgens krijg ik de kredietaanvraag en dienstverlenings opdracht van een vreemde. Slordig. Ook dit is gecorrigeerd. Nu vraag ik wanneer ik over mijn geld kan beschikken en wordt er doodleuk gezegt binnen 48 uur. Ondanks de spoed aanvraag.

Prettige samenwerking!

Het was prettig zaken doen met Becam. Op de vragen die er nog waren, kregen we snel een antwoord.

Snelle afwikkeling en resultaat naar tevredenheid.

Prettige site. Fijne omgeving om alles in te dienen en snelle reacties.

Beleefd, geduldig en correct!

De medewerkers van BECAM zijn zeer geduldig en beleefd met digibeten zoals mijzelf. En blijven zeer correct waarvoor mijn dank.

Prettige customerservice en snelheid

Prettige customerservice en snelheid

Oke, Maar hier kan het dus wel!!!!

Ik had een kleine lening nodig voor een auto, Bij veel aanbieders meerdere keren afgewezen of lage bedragen aangeboden gekregen waar je net je vakantie mee kan betalen,balen dus, Maar bij Becam is het wel gelukt en vrij snel, Binnen een week van aanvraag tot storting. Ben super tevreden over de algehele afhandeling en een dikke 10 voor voor de communicatie.

Goede klantenservice

Goede begeleiding en contact met de meedenkende medewerkers van Becam.

denken mee en zijn proactief

Mensen zijn zeer behulpzaam en denken mee en zijn proactief

Heel fijn en snel geholpen

Heel fijn en snel geholpen.

Geweldig geholpen

Snel en meedenkend

Wordt altijd direct geholpen

Betrouwbaar en zakelijk en je wordt goed geholpen daar echt

Ontzettend behulpzame medewerker

Sven (Alders), Ontzettend bedankt voor je hulp bij het aanvragen van mijn lening! Bedankt voor de moeite! Joe!

Mijn ervaring is goed geweest ze deden veel moeite voor

Verwachtingen overtroffen

Becam heeft onze verwachtingen overtroffen, zowel qua snelheid, klantgerichtheid, meedenken en pro-actief ageren.

Altijd makkelijk bereikbaar. Zeer professioneel

Ik heb geen klachten, alles goed geregeld. heel vriendelijke personeel. Kortom, Zeer tevreden.

Alles naar wens geregeld

Het is allemaal goed verlopen en ben zeer tevreden , het personeel was altijd vriendelijk en behulpzaam en snel van reactie. Ik kan iedereen Becam aanraden

zeer positief

klantvriendelijkheid en met kennis

Heel goed en snel geregeld

alles eenvoudig, goed en snel geregeld

Zeer snel

Binnen 4 dagen was alles geregeld. Goed systeem je weet exact wat de status is van je aanvraag. Goed bereikbaar.

Super snel geregeld en staan direct klaar met hulp

Zo een klantenservice heb ik nog niet meegemaakt. Ze gaan direct voor je aan de slag en binnen 1 week lening al rond. De documenten vergde veel werk maar met continue ondersteuning van ks komt het goed. Medewerkers klantenservice dikke pluim verdiend. Privacy wet mag ik geen namen noemen. Ga zo door. En ja Becam beveel ik zeer zeker aan.

Ze hebben me geholpen tot het geregeld was.

Het was moeilijk om mijn lening geregeld te krijgen wegens persoonlijke omstandigheden. Maar Becam is doorgegaan totdat ze een bank gevonden hadden die mij wilde helpen.

Het contact met Becam was meer dan prima. We hadden met name contact met Myra, een heel vriendelijke en oprechte vrouw. Ze dacht met ons mee en belde terug op de afgesproken dag en tijd. Ook toen het even wachten was op een document die ingeleverd moest worden waren ze bereid om ons daar de tijd voor te geven. Nadat alle gegevens ingeleverd waren en de documenten naar de bank waren gestuurd, duurde het max 3 dagen toen we de goedkeuring kregen. De dag erna was het geld gestort! Wij zijn in ieder geval erg tevreden so far!

netjes

netjes en snel behandelt als keurig op de mail prima geen klachten en zeker bij de mensen aanbevelen gr f schachtschabel

Snelle service en reactie

Snelle service en duidelijk allemaal

Goed en snel

Snelle en goede hulp Duidelijk site

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord