Prettig

Erg snel en netjes geregeld heel tevreden

Onwijs fijn en snel geholpen!

Kleine verbetering noodzakelijk

Ze hebben ons goed geholpen, maar helaas iets te hoge rente omdat ze niet wisten hoe te handelen met de offerte van een andere bank

Zeer g tevreden

Snel geregeld.

Ondanks enkele upload missers van mijn kant, toch heel snel geregeld en zeer vriendelijk aan de telefoon.

Medewerkers Becam zijn 100% klantvriendelijk, snel en uiterst deskundig.

Contact gehad met Fabienne, Sven en een andere collega (dame) waarvan ik de naam kwijt ben (excuus daarvoor). Allen waren zeer behulpzaam en juist de dame waar ik de naam niet meer van wist heeft mij ook nog eens perfect geholpen met een uitstekende tip betreft het verkrijgen van een volledig pensioenoverzicht via Mijnpensioen.nl: Gebruik Google Chrome ipv Microsoft Edge. Gouden tip!

Snel geholpen, duidelijk en vriendelijke mensen

Snel geregeld

Lening overgesloten , duidelijk en helder advies en alles snel geregeld , helemaal top.

Netjes en goed geholpen.

Duidelijke informatie, en snelle afhandeling, en keurig geholpen door medeweker, Sven Alders.

Professioneel en belang klant staat voorop

Bij mijn aanvraag voor een lening hield men mijn belangen goed in de gaten om de aanvraag op het goede moment naar de bank te sturen. Ik ben hen daar erg dankbaar voor. Ook "mijn omgeving" waar je alle documenten kan uploaden werkt perfect evenals de communicatie.

Top bedrijf snel geregeld super!!

Vriendelijke medewerker

Ze helpen graag aardig mensen

Goed en snel geregeld Fijn telefonisch contact gehad met sven die zich kon goed inleven wat ik wilde Al met al TOP

Top geregeld!!

Prima geregeld, goed advies en ondersteuning!!

Steeds prima contacten met diverse werknemers van Becam gehad. Alle medewerkers die ik gesproken hebben waren erg behulpzaam om alle benodigde gegevens bij jullie te krijgen.

Everything was perfect

Everything was perfect from the start.Becam was really good in their job.

Goed geholpen

Ben heel goed geholpen zeer tevreden.

Perfect makkelijk en snel geregeld.

Aanvraag ging snel en makkelijk. Alles online. Geld stond daarna ook snel op de bankrekening.

Prima geregeld

Goed geregeld. Veel contact gehad met Becam. Altijd vriendelijk te woord gestaan. Goede hulp gehad om alles geregeld te krijgen.

Te lang wachten op goedkeuring

De reclamespreuk van binnen 2 dagen geld op je rekening wordt niet waargemaakt. Na flink aandringen werd er eindelijk vaart achter gezet. Al met al toch ruim 4 dagen geduurd.

Goed informatie ontvangen, telefonisch gesprek was ook goed. Bij vragen kon ik altijd met ze bellen.

Snel en doeltreffend geregeld, top communicatie

Snel en doeltreffend geregeld, top communicatie

Geweldig getegeld

Super service snel en vriendelijk

Snelle service, goed geholpen

Goed geregeld, bij vragen altijd goed geholpen. Ook telefonisch!

Gewoon perfect.

Ik had echt dringend geld nodig en Becam hielp mij daarbij.Super hoor.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord