Netjes geholpen met duidelijke uitleg.

We zijn netje geholpen en er is heel duidelijk uitgelegd hoe de stukken aangeleverd dienden te worden en hoe daarna verder ging dus we zijn zeer te spreken over Becam.

Super vriendelijk

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Goede en snelle service

Goede en snelle service met professionele medewerkers

Gewoon goed

Goede service en juiste informatie

Vriendelijke medewerkers

De werkwijze is duidelijk en het contact per mail of telefonisch is altijd heel vriendelijk verlopen.

Professionele en zorgzaam.

Het heeft even geduurd, maar BECAM kon een complexe lening voor mij regelen, waar veel andere bedrijven dat niet konden. Het online portaal is gemakkelijk te gebruiken.

Super geregeld en snel!

Goed. Snel! Makkelijk!

Prima snelle service

klantvriendelijke, vlotte en correcte behandeling,

Klantvriendelijke, vlotte en correcte behandeling

Top geregeld

Makkelijk contact, wat opviel is de persoonlijke benadering alsof je te maken hebt met een klein lokaal bedrijf. Soms moesten ze het even navragen bij een collega, en opvallend snel en goed geïnformeerd kwamen ze dan terug.

PERFECT

Prima geholpen, zeer bekwame vriendelijke medewerker. Leveren een goed product.

Hele goede en zeer snelle service

Fijne ervaring en vlotte service

Bij de mutaties was iedere keer iets mis. Als er duidelijk had gestaan dat het adres er niet erop stond was de overeenkomst weken en voor het nieuwe jaar als klaar geweest. Met een zin van de mutatie klopt niet kun je gewoon niets mee. Misschien toch dingen anders formuleren. De dames die ik overigens aan de lijn heb gehad zijn vriendelijk en hebben een prettige stem.

Snelle en duidelijke afhandeling!

Steeds werden wij goed op de hoogte gehouden van de status van onze aanvraag. Hoewel wij geen haast hadden werd het verzoek toch binnen een paar dagen afgehandeld.

Goed service

Snel en goed geregeld

Goedkoopste rente

Na meerdere offertes opgevraagd te hebben bij verschillende maatschappijen was Becam de beste keus. Verder ben ik goed geholpen en was de lening binnen enkele dagen goedgekeurd. Prima keus!

Geweldig geholpen

Ik ben heel snel en goed aan een lening geholpen. Duidelijk wat ik moest aanleveren en een goed voorstel gehad. Heel fijn. Een aanrader voor iedereen!

Goed en snel geholpen

De mensen met wie je contact hebt zijn vriendelijk en zeer behulpzaam en wordt duidelijk uitgelegd. Dus kortom zeer tevreden

Ik werd zeer goed geholpen

Het gaat goed alles de vraag goed gesteld ik ben zeer tevreden

Deskundig en klantgericht

Prima gedaan, er waren wat uitdagingen maar die zijn prima opgelost

Geautomatiseerde snelle afhandeling van de aanvraag

De website geeft snel en overzichtelijk weer wat er moet gebeuren. Door deze manier van werken gaat wel stukje persoonlijk werken verloren, alles moet passen in het systeem wat soms een beetje weerstand oproept (tenminste bij mij). Wat wel storend is, is dat bij de start van de aanvraag een rentepercentage tabel wordt getoond waarbij de hoogste rente 6,2 procent bedraagt, Uiteindelijk kan ik kiezen uit één offerte met een rente percentage van 9,1 procent.

Snel, accuraat en zorgvuldig handelen

Er wordt snel gereageerd op aanpassingen, binnen 3 dagen was alles geregeld, top!

GEWELDIG!!!

Alles is moeiteloos verlopen, de voorwaarden zijn goed, rente is laag, na uploaden van de documenten en opsturen van de aanvraag waren er geen problemen, alles is super snel afgewerkt en voordat ik het wist was alles al rond en de uitbetaling ook heel snel, binnen 48uur.

helder en snel

De gevraagde gegevens leveren kan snel door de digitale hulpmiddelen en ondersteuning. Ook telefonisch hulp vragen of chatten werkt goed. Ben tevreden

Geweldig geholpen. Vriendelijke medewerkers. Alles duidelijk via mail gestuurd en een paar belafspraken gehad

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord