kundig, snel, vriendelijk en ervaren personeel

Prettige persoonlijke gesprekken en er word meegedacht aan oplossingen en aan je wensen. Daarnaast werd er zeer adequaat, kundig en snel gehandeld. Ze voegen woord bij daad Kortom een geweldig persoonlijk contact met zeer vriendelijke behulpzame medewerkers

Goede professionele aanpak en begeleiding met possitief resultaat

Ben door medewerkers van Becam profesioneel,goed begeleid en ondersteund waardoor mijn aanvraag positief is verlopen.

Goede professionele aanpak en begeleiding met possitief resultaat

Kundig, snel en ervaren

Prettige persoonlijke gesprekken en er word meegedacht aan oplossingen en daarnaast word er kundig en snel gehandeld. Ze voegen woord bij daad Kortom geweldig

Snel en Klantvriendelijk

Dit is voor mij de 2e keer dat ik via Becam een lening aanvraag. Zij kregen 5 sterren omdat ze snel en consistent zijn in hoe ze de klant behandelen. De medewerkers zijn behulpzaam en staan je altijd vriendelijk te woord. De lening ontvang je ook vrij snel.

Makkelijk en duidelijk

Personeel stond klaar om alle vragen duidelijk te beantwoorden en de aangeleverde documenten werden in snel tempo verwerkt. zeker een aanrader.

Makkelijk en duidelijk

Geweldige klantvriendelijkheid!

Alle lof t.a.v. de dames Judith en Nadia Groen! Hun klantvriendelijkheid, doortastende, tactvolle en coöperatieve handelingen zijn door ons als zeer professioneel en voorbeeldig ervaren! Ray en Verginia Valpoort

Geweldige klantvriendelijkheid!

Klantvriendelijkheid is geweldig!

Onze lof gaat uit naar de dames Judith en Nadia Groen! Hun aanpak van zaken was zeer doortastend, geduldig,, coöperatief en buitengewoon klantvriendelijk! Ga zo door!!! Ray en Verginia Valpoort

Klantvriendelijkheid is geweldig!

Professioneel opstelling en zeer goede begeleiding.

Ben zeer goed begeleid op een professionele manier waardoor mijn aabvraag possitief is verlopen.

Professioneel opstelling en zeer goede begeleiding.

Snel en Klantvriendelijk

Dit is voor mij de 2e keer dat ik via Becam een lening aanvraag. Zij krijgen 5 sterren omdat ze snel en consistent zijn in hoe ze de klant behandelen. De medewerkers zijn behulpzaam en staan je altijd vriendelijk te woord. De lening ontvang je ook vrij snel.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord