Ik was goed geholpen en goed begeleidt

Ik had advies en hulp nodig ivm een lening en zij gaven goed advies en hulp en service was goed zowel aan de telefoon als via de mail en reacties kreeg ik altijd snel. Dus echt top!

Simpel, snel en vriendelijke medewerkers

Super! Becam heeft een goed ingeregeld aanvraagsysteen en zeer vriendelijke medewerkers. In 1 woord: TOP.

Snel en makkelijk geregeld.

Duidelijk en snel geregeld.

ik ben goed en duidelijk geholpen en ze zijn proactief

ik denk dat ze oprecht de beste opties voor je zoeken, maar kunnen vaak niet verder i.v.m. de bank regels

Snel en accuraat

Ben prima geholpen, snelle en accurate reacties. Meedenken en alles up to date geregeld.

Het was een langdradige weg

Er kwamen elke keer weer vragen bij.

Zeer goede en snelle afwikkeling

Top geregeld door Becam. Ideaal dat je via je account alle documentatie kunt aanbieden en te zien krijgt of het akkoord bevonden is

Goede en duidelijke service

Goede en duidelijke service, vlot en optimaal

Super goed geholpen

Echt super geholpen door iedereen die ik heb gesproken. En ook elke keer snelle reactie, zelfs in het weekend! Ga zo door!

Reliable partner

Very fast transaction and the agents are helpful/responsive.

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers

Systeem van documenten uploaden af en toe als frustrerend ervaren omdat documenten eerst goedgekeurd waren en een dag later toch weer aanvulling behoefden.

Vakbekwaam en behulpzaam

Contacten zijn prettig en behulpzaam, vanuit communicatie en informatie zijn de medewerkers vakbekwaam overgekomen.

zeer tevreden, snel gereageerd, snel geregeld , klantvriendelijk personeel

zeer tevreden, snel gereageerd, snel geregeld , klantvriendelijk personeel

Erg makkelijk en duidelijk. Communicatie ging vlot.

Snelle afhandeling

Perfect geregeld

Prima service en goed bereikbaar.

Ik vond het contact erg goed verlopen. Er werd snel gereageerd en de lening was daardoor ook snel geregeld.

Snelle, professionele service

In verband met onverwachtse gebreken aan mijn huis, was ik genoodzaakt een lening aan te vragen ivm reparaties. Binnen anderhalve week vanaf de aanvraag, stond het geld op mijn rekening! De aanvraag was duidelijk en overzichtelijk. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken en als er iets aangeleverd moest worden, werd ik daarover gebeld. Fantastisch!

Tijdrovend met een matig resultaat

Het is allemaal erg omslachtig en het resultaat is uiteindelijk hetzelfde als bij een reguliere bank.

Zeer vriendelijk en goed te hanteren programma en uitstekende hulp

Door het gebruikersvriendelijke computerprogramma en de telefonische hulp welke zeer vriendelijk en correct was,4 sterren

Alles was goed geregeld en goed te woord gestaan

Goed en snel geholpen door Sven

Gewoon goed en correct geholpen en wij kunnen door met onze plannen! Sjappoo!

Vriendelijk en meedenkend bedrijf

WIj zijn zeer netjes geholpen door BECAM bij vragen kwam er snel een reactie, ze dachten ook mee met de aanvraag. wij zijn zeer klant vriendelijk behandeld.

Geweldig snel

Geweldig snel alles geregeld, na 2 keer aanvullende documenten te hebben moeten uploaden, was alles super snel geregeld. Wat nog sneller was, de uitbetaling. Het geld stond eerder op de rekening dan dat de goedkeuring in mijn mailbox zat.

snel en goed geholpen

vriendelijk en behulpzaam

Soms te omslachtig

Dat helaas elke dag nog extra informatie moet worden aangeleverd waardoor het langer duurt dan dat je zelf hoopt. Maar daarnaast zeer behulpzaam en steeds even vriendelijk blijven zoeken naar het gewenste resultaat

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord