Het aanvraagformulier is duidelijk en makkelijk in gebruik. Bij vragen vanuit het bedrijf is dit duidelijk te zien in het formulier, en bij uitgebreidere vragen wordt er gebeld om verduidelijking. Algeheel snel, soepel en zeer klantvriendelijk!
Beste Joey, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat het traject zo goed ervaren is. Veel succes met de studie. Er is denk ik geen mooiere inverstering dan te investeren in jezelf. Team klantenservice Becam
Snelle en vriendelijke service
Beste Tom, Hartelijk bedankt dat u opnieuw voor onze dienstverlening heeft gekozen. Wij wensen u nog vele mooie avonturen toe in de nieuwe caravan. Team klantenservie Becam
Had snel geld nodig voor mijn woning. Direct een aanvraag ingediend via Becam. Na controle kreeg ik zeer snel te horen dat de lening was goedgekeurd en binnen een par dagen stond het geld op mijn rekening. Echt goede service!
Beste meneer Koolen, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat wij u weer van dienst mochten zijn. Succes met de verbouwing in de woning en veel plezier van het eindresultaat. Team klantenservice Becam
Waar alle ander banken en financiële instellingen hebben gefaald, daar heb Becam het kunnen regelen. Ik ben heel tevreden.
Beste Gerhard, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij houden wel van een uitdaging! Veel succes met de verbouwing en veel plezier van het eindresultaat. Team klantenservice Becam.
Korte lijnen. redelijke snelheid. Aanleveren stukken wordt goed uitgelegd en ondersteund maar vraagt wel specifieke kennis, vaardigheden en middelen waardoor het niet voor iedereen even eenvoudig is. Online alles kunnen regelen is prettig.
Beste Herman, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling. Wij bieden onze diensten aan op basis van Execution Only. We denken dat onze doelgroep de aanvraag van de lening prima zelf kan doen met wat ondersteuning vanuit ons. Voordeel voor u is dat u geen hoge advieskosten hoeft te betalen. U krijgt via ons hetzelfde rentepercentage aangeboden als wanneer u rechtstreeks bij de bank de financiering afsluit. In dat opzicht is onze dienstverlening voor u kosteloos. Team klantenservice Becam
Vriendelijke service
Beste Danielle, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Succes met verbouwen en veel plezier vanhet eindresultaat. Team klantenservice Becam
Dit was voor mij mijn 2e ervaring met Becam. Alle 2 de keren werd ik zeer goed geholpen met het juiste resultaat.
Beste Andre, Hartelijk bedankt dat u nogmaals voor onze dienstverlening heeft gekozen! Hopelijk is het niet meer nodig, maar indien dat toch het geval is dan staan wij graag weer voor u klaar. Team klantenservice Becam
Snelle en zorgvuldige afhandeling van de aanvraag.
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor de prettige samenwerking. Door uw adequate handelen konden we uw aanvraag binnen 4 werkdagen al helemaal afronen. Wij wensen u alvast heel veel geluk in uw nieuwe woning. Team klantenservice Becam
De offerte was net iets anders dan de berekening die je bij de aanvraag invult. Bij die berekening was de rente percentage 4,5 %. Bij de offerte 5,1 %. Je ziet wel of je in aanmerking komt voor een lening. Ze geven wel duidelijk aan dat je dan een offerte krijgt die je dan kan bekijken en vervolgens kunt aanvragen als je die dan wilt. Je komt dan in je eigen Becam omgeving waar je alles regelt. De chat is ook enorm handig als je iets wilt weten, met wat ze bedoelen of als je vragen hebt. Het kan zijn dat je even in de wacht komt maar zelfs dan gaat het nog best snel. Ik heb hooguit niet meer dan 4 min moeten wachten als de langste wacht tijd. Misschien kan Becam de informatie die ze willen, heel af en toe wat duidelijker maken. Verder geen negatieve ervaringen of opmerkingen. Duidelijk, snel en staan klaar om je altijd snel te helpen. Top
Beste Jos, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij geven inderdaad de vanaf rentes weer. Helaas passen niet alle aanvragen die we ontvangen ook binnen de acceptatievoorwaarden van die lening. Dan kijken we graag verder naar andere mogelijkheden. Bedankt voor de tip over de communicatie. Wij zijn ons ervan bewust dat een leningaanvraag voor ons dagelijksekost en dat is het voor u gelukkig niet. Wij proberen alles zo duidelijkmogelijk te communiseren. We zullen hier zeker bij stil blijven staan of we hierin kunnen verbeteren. Fijn dat we u mochten helpen met het oversluiten van uw bestaande leningen. Bedankt voor het vertrouwen dat u in ons heeft gehad! Team klantenservice Becam
Duidelijke en makkelijk in te vullen site. In de chat zeer vriendelijke mensen die je bij hulp ondersteunen. Zeer snelle reacties. Duidelijke offerte en een snelle uitbetaling. Ik raad iedereen aan om naar Becam te gaan.
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij wensen u succes bij de verbouwing en veel plezier van het eindresultaat. Team klantenservice Becam
goede website, snelle reactie, goede communicatie en goed eindproduct
Beste meneer van Torenburg, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen. U ging erg soepel en snel door het traject heen. Team klantenservice Becam
Mijn ervaring met dit bedrijf is geweldig! Snelle reacties en goede adviezen via hun chatbox en desgewenst met een telefoontje in het buitenland. De manier waarop men verder gegevens opvraagt en verwerkt is heel makkelijk. Complimenten aan de klantenservice!
Beste Peter, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Super dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren, daar doen we het voor! Ik hoop dat u een prettig verblijf bij uw dochter heeft gehad. Nu hopen dat de warmtepomp ook snel komt. Dan kunt u alshet weer kouder wordt hier direct van gaan profiteren. Team klantenservice Becam.
Een snelle service
Beste meneer Somowidjojo, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe auto! Team klantenservice Becam
Snelle en duidelijke communicatie. Communicatie verliep prettig, erg vriendelijke medewerkers.
Beste Ingrid, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Hopelijk krijgen we volgend jaar weer zo'n mooie zomer en kunt u heel veel genieten van de nieuw aangelegde tuin. Team klantenservice Becam.
Prima geregeld. Alleen gelukkig hulp gehad bij uploaden en downloaden. Bij jongeren gaat dat allemaal wat gemakkelijker.
Beste Peter, Hartelijk bedankt voor deze mooie woorden. De aanlevering van stukken ging prima en vlot, wellicht door de goede hulp die u had. We konden uw aanvraag binnen een week afronden. Wij wensen u veel plezier van de recreatiewoning. Team klantenservice Becam
Reactie tijd goed ook bij meerdere veranderingen tussentijds. Soms, waarschijnlijk door drie verschillende offertes, administratief niet 100% consistente info.
Beste Ton, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling. Ja met meerdere wijzingen raakt het automatische systeem wat in de war. Wij zijn daar inmiddels zo op vertrouwd. Gelukkig is dat vrij eenvoudig te corrigeren. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe auto. Veel veilige kilometers toegewenst. Team klantenservice Becam
Er zijn nogal wat documenten vereist om de leningaanvraag te kunnen beoordelen. Er is op dat gebied veel gedigitaliseerd en daarvoor heb ik veel steun (en geduld) ondervonden van Becam.
Beste Auke, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Dat is heel prima gegaan met de aanlevering van de documenten. Wij hebben uw aanvraag binnen 1 week kunnen afronden. Hopenlijk heeft u met de verduurzamingsmaatregelen die u gaat treffen de lening snel weer terugverdiend. Team klantenservice Becam
Ik was er al van overtuigd dat wij de m.b.t. de extra maandlast konden lenen, maar veel partijen besloten niet aan te bieden. Becam vroeg ook meer gegevens op, waarop men uiteindelijk wel kon aanbieden, waar we echt heel blij mee zijn, het heeft onze wel uit de 'brand' geholpen. De beantwoording op de chat is ook snel en prettig in het portaal. Verbeterpunten; 1. De prescan van de aangeleverde documenten moet volgen dezelfde criteria worden beoordeeld als de bank. In ons portaal stond op een bepaald moment aangegeven dat alle documenten waren ontvangen, goedgekeurd en waren doorgestuurd naar de bank, de laatste stap in het proces voor uitbetaling. Dat geeft een klant het idee er bijna te zijn, maar daarna moesten we toch weer nieuwe documentatie aanleveren, wat stressvol kan zijn en frustrerend kan werken, zeker als je het snel nodig hebt. 2. Het portaal moet duidelijker aangeven dat de lening is gegund. De bevestigingsmail vanuit Becam was (om welke dan ook) toevallig niet aangekomen in mijn inbox. Het portaal was wel ineens wel anders, waardoor ik maar gevraagd heb of dit iets met de status van onze lening te maken had of dat Becam een update had gedraaid. Het bleek het eerste, alleen niet duidelijk vermeld.
Beste JJ, Fijn dat we u van dienst konden zijn! Wij hebben u gevraagd om de belasting aangifte en aanslagen vanmevrouw omdat zij ondernemer is. Uw inkomen hadden we al middels uw loonstrook ontvangen. Wij hebben de belastingdocumenten niet van menvrouw maar ook van u ontvangen. Gezien hier dezelfde naam boven staat heeft mijn collega zich vergist denk ik. Dit proberen wij natuurlijk altijd te voorkomen. En het is fijn dat u dit aangeeft zodat wij daar weer extra scherp op kunnen zijn. Een vergissing blijft mensenlijk. Wij laten op 3 manieren/momenten weten dat de financiering akkoord is. De dag van de uitbetaling ontvangt u van ons een e-mail, wij passen diezelfde nacht uw MijnOmgeving aan en binnen een paar dagen ontvangt u een welkomst mail van ons. Daarnaast zal ook de bank nog aan u bevestigen dat de financiering akkoord is. Dit lijkt ons voldoende. Als de eerdere e-mails van ons goed bij u zijn aangekomen dan gaan wij er vanuit dat ook ten minste 1 van deze mails goed door u ontvangen wordt. Gelukkig was u zo opmerkzaam dat u zag dat uw MijnOmgeving aangepast was en wist u ons te vinden om dit te verifieren. Nogmaals wij zijn blij dat wij de financiering wel voor u konden bemiddelen waar dit bij anderen niet is gelukt. Wij wensen u veel succes met de verbouwing en veel plezier van het eindresultaat. Team klantenservice Becam
Zeer snel en duidelijk. Na wat kleine dingetjes die met uploaden van de documenten niet goed waren, werden we gebeld en was alles daarna snel geregeld. Prettig en goede ervaring.
Beste Rob, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Veel succes met de verbouwing en veel plezier van het eindresultaat gewenst. Team klantenservice Becam
heel goed team, to the point, en erg snel
Beste Frank, Hartelijk bedankt voor dit mooie compliment. Gezien uw eigen beroep heeft u er wel verstand van dat maakt uw compliment extra waardevol. Bedankt voor uw vertrouwen dat u voor onze dienstverlening heeft gekozen. Succes met de verbouwing! Team klantenservice Becam
Ik ben erg goed geholpen. De documenten aanleveren heeft veel tijd gevergd.
Beste Corrina, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Ik kan me voorstellen dat dat door u als veel is bevonden. De bank moet onderzoek doen of ze een verantwoord krediet verstrekken. Bij een onderneming achten zij meer informatie nodig. Als u beide ondernemer bent dan is dat best een boel informatie die de bank van u vraagt. Het is allemaal goed gekomen gelukkig. De bank kon concluderen dat de door u gevraagde lening inderdaad verantwoord is en u kunt aan de slag met de verbouwing van uw woning. Wij wensen u hier veel succes bij en veel plezier van het eindresultaat. Team klantenservice Becam
De leningaanvraag is snel en naar tevredenheid afgehandeld. Tevens was het contact prettig en oplossingsgericht.
Beste meneer Karakayali, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat een mooi doel, de bruiloft van uw dochter. Wij hopen u hier veel plezier van en vooral voor uw dochter dat ze de dag van haar leven heeft. Team klantenservice Becam
Bij Becam krijg je het idee dat de klant op één staat. Uitstekende dienstverlening en super snel alles geregeld.
Beste Arnold, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Dat heeft u goed gezien, dat is zeker waar. Ik las uw bestedingsdoel: trouwjurk voor uw dochter. Ik wens u alvast een hele mooie dag toe. Wat fijn dat u uw dochter kan helpen bij haar droomdag. Geniet ervan. Team klantenservice Becam
Zeer plezierig.
Beste meneer Bijlemeer, Hartelijk bedankt voor uw vertrouwen dat u opnieuw voor onze dienstverlening heeft gekozen. Ik hoop dat u ons niet meer nodig heeft. Maar mocht dit wel het geval zijn dan staan wij graag voor u klaar. Team klantenservice Becam.
Mijn ervaring is goed. De vragen mbt de digitale omgeving zijn soms lastig om te weten wat er nu precies gevraagd wordt en welk formulier waar behoort. Daar valt nog wat winst te behalen De helpdesk is gelukkig geduldig en hulpvaardig, Dus duim omhoog
Beste George, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij doen ons best om alles zo duidelijk mogelijk te maken. Wij blijven hierin denken hoe we dit kunnen optimaliseren. Bedankt voor u feedback. Team klantenservice Becam