Goed online programma en fijne medewerkers

Online fijn programma en de hulp/contacten zijn vriendelijk. Mailsignaleringen werken snel.

Toppie

Na de documenten aangeleverd te hebben. Alles snel geregeld

Duidelijkheid

Ik krijg duidelijke uitleg en dat maakt het makkelijk.

Goed geholpen

Vriendelijke mensen die ook mee denken wat voor jou het beste is

Fijne, goede service en snelle afhandeling

Makkelijk aan te vragen. Telefonisch goed bereikbaar. Duidelijke uitleg.

goede ervaring

geen mededeling

Fijne persoonlijke benadering

Nadat ik alle benodigde gegevens had ingediend werd in 1e instantie de aanvraag door een kleinigheidje niet geaccepteerd. Nadat ik een teleurgestelde reactie had gestuurd werd ik meteen teruggebeld en had ik het gevoel dat ze persoonlijk alles eraan deed om de aanvraag er door te krijgen.

Snel en korrekt

Fabienne was kundig snel en vriendelijk. Ben tevreden met het product echter rente hoog voor een goede debiteur zonder orv.

Professioneel

Ik heb het contact als zorgvuldig en professioneel ervaren. Ben ontzettend blij dat mijn wens zo goed is gehoord en de juiste geldverstrekker is gevonden.

Gedegen advies en snelle afhandeling

De aanvraag is degelijk gecontroleerd, zodat een vlotte afhandeking bij de bank mogelijk was

Fijne ervaring!!

Wij kunnen Becam aan ieder die het wil aanraden. Zeer behulpzaam en klantvriendelijk! Het uploaden van de papieren was even een dingetje, maar als uiteindelijk de juiste formulieren bij hun binnen zijn gaat het zeer snel. Binnen 3 dagen was het geregeld! Top! Met vriendelijke groet Een zeer tevreden klant!

Financiering erg snel geregeld

Prettige online omgeving en goed geholpen door de medewerkers.

Goede en snelle communicatie

Super geholpen

Uitstekend geregeld allemaal prima

Zeer flexibele en meedenkende professionals

Erg prettige en positieve ervaring met becam; hun geduld is nooit op; ook al vraag je meerdere alternatieven en opties; men is vasthoudend, flexibel, creatief en je krijgt altijd een reactie .

Super snelle goede vriendelijke service

Alles was makkelijk up te loaden en te versturen erg makkelijk voor een digibeet. Geld binnen 2 weken op mijn rekening top!!

Het heeft even geduurd maar fijn dat ik de lening kon krijgen

positief

Zeer vlot en klantgericht

Na ruim 18 maanden gedoe met hypotheek verstrekkers, zonder succes, is het gehele proces tussen aanvraag en ontvangen van geld op de rekening via Becam in één week geregeld. Voor hetzelfde bedrag en slechts een gering verschil in rente, en zonder kosten taxatie een adviseur.

Professioneel, klantvriendelijk en snel

Ik werd professioneel en vriendelijk geholpen. Ik werd actief benaderd, met de juiste vragen. Op mailtjes werd snel en adequaat gereageerd. Top service

Vlot en servicegericht

Eerste contact via mail verliep vlot, digitale procedure is gebruiksvriendelijk en duidelijk, contacten via de telefoon deskundig en vriendelijk.

Snel en makkelijk

Lening aangevraagd, de gevraagde stukken gemaild zelfde dag nog geregeld. Snel en makkelijk.

Goed en snel geholpen

Goede communicatie, nemen de tijd en bieden een helpende hand.

Super goed en snel

Becam is een professionele en snelle financieringspartner

Prima service vriendelijk aan de telefoon en vlotte afhandeling

Keurig en nette behandeling

Op correcte wijze ben ik door Becam behandeld bij het realiseren van de lening.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord