Snel goed geregeld

De website was duidelijk en overzichtelijk, je wordt soepel door het aanvraagtraject heen geloodst. Vragen worden snel beantwoord. Binnen anderhalve week na aanvraag stond het geld al op de rekening.

Proces verliep soepel.

Voor de aanleg van onze tuin hadden we geld nodig en via Becam aangevraagd. Als ZZP’er is het vaak een lastig en moeizaam proces, maar na het aanleveren van alle gegevens was het zo geregeld. Ik moest wel een en ander aanvullend uploaden, maar daar werd binnen 24 uur om gevraagd zodat de aanvraag direct verder behandeld kon worden. Doorlooptijd vanaf aanvraag tot en met het geld op de bank heeft ongeveer 7 werkdagen geduurd.

Snel en deskundig

Diverse opties besproken en goed geholpen.

goede ondersteuning

Zoel via de telefoon als via de chat, goede ondersteuning

Super geholpen!

Zeer goed geholpen, snelle reacties via chat en telefonisch en komen gemaakte afspraken na. Top!

Goede service en bereikbaarheid.

Flexibel, heldere uitleg.

Helder en duidelijke communicatie

Het contact met dit team was voor ons een zeer prettige ervaring. Snelle afhandeling, duidelijke instructies, prettig telefonisch onderhoud.

Veel bedrijven mogen voorbeeld nemen van Becam en vooral de medewerkers. Elke medewerker waardeer ik en ze zijn allemaal zo even goed, denken met je mee, geen onzin vragen, prefect communicatie, luisterend oor en zeer klant vriendelijk. Kortom, ga zo door jullie zijn geweldig !!!! Mijn dank aan BECAM voor dit !!!!

Duidelijk , professioneel en snel

Vanaf het eerste moment hele duidelijke info en instructies. De extra vragen die ik had werden via de chatbox direct opgepakt. Kortom , alles prima geregeld in minder dan 1 week.

Onze ervaring met Becam is heel goed. Wij kregen na aanvraag heel snel een scherpe offerte en direct toegang tot online portal waar wij alles konden uploaden en vragen konden stellen. Nadat alles was geüpload ging het dezelfde dag nog naar de bank, en de volgende dag al akkoord. Perfect geregeld.

Geweldige service en begeleiding

Vanaf het eerste moment werd ik goed geïnformeerd, bij vragen kwam er aan de telefoon een goed advies ook over een andere manier dan digitaal de handtekening te plaatsen! Ook als ik per mail een vraag stelde kwam er direct antwoord! Kortom een geweldige begeleiding!!

super

Goed en snel alles geregeld zonder veel gedoe.

Communicatie perfect top geregeld

Snel en goed.

Hele fijne en snelle service tot nu toe dus ben er zeer tevreden over.

Snel efficiënt uiterst klantvriendelijk

Uitstekend en netjes en snel geholpen

Snel geholpen op een gemakkelijke manier.

Prima en snelle afwikkeling

Wel jammer dat in mijn geval er geen risicoverzekering mogelijk was vanwege de leeftijd.

Alles snel en heel vriendelijk geholpen

Zeer snel en transparant geregeld

Heb kort geleden een lening via Becam aangevraagd. Dit verliep heel snel, soepel en transparant. Mijn dank aan BECAM voor dit!

Prima service en vriendelijk personeel

Behulpzaam en kundig

Soepele en snelle afhandeling

De dag na aanvraag had ik al een offerte met een zeer redelijke rentevergoeding en een principeakkoord. Mede dankzij de digitale omgeving die Becam ter beschikking stelt is het uitwisselen van documenten zeer eenvoudig. Je ziet precies wat je aan moet leveren en wat de status van de documenten is. Binnen een week was de lening rond en stond het geld op mijn rekening.

heel positief heel duidelijk

ik kreeg een brief met datum en uur wanneer gaan mij bellen dat is super handig ik heb geen moeite met documenten er was wat dingen die niet duidelijk maar klantenservice zijn goed meteen een antwoord en advies geven.

Zeer snelle afhandeling.

In 4 werkdagen aanvraag tot uitbetaling geregeld. Documenten makkelijk aanleveren (uploaden) via mijn Becam. Tijdens uploaden mogelijkheid tot vragen stellen via chatfunctie. Top!

Goed en professioneel

Vanaf het begin was alles duidelijk en werkt het inloggen en aanleveren van stukken prima. Bij vragen waren de medewerkers goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Kan niet anders zeggen dat ik tevreden ben!

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord