Proces van aanvraag verliep efficiënt. Goedkeuring (Interbank) liet even op zich wachten door drukte, maar uiteindelijk de belofte nagekomen om na het weekend uitsluitsel te geven. Netjes te woord gestaan, goed meegedacht (in verband met een bestaande buy-to-let financiering in box III) en zich aan de afspraken gehouden.
De site is zeer duidelijk en geeft vertrouwen wat er van je verwacht wordt om een lening aan te gaan. de communicatie is zeer helder en er wordt snel gereageerd op uitstaande punten.
Was snel geregeld, makkelijk grotendeels online te regelen. Soms wat storend dat ik steeds iets nét anders of opnieuw moest aanleveren (mijn situatie is net even anders als gemiddeld) en kreeg dan een mail, SMS én telefoontje. Beetje overkill wmb. Vriendelijke mensen, goed geholpen!
Klantvriendelijk, behulpzaam en snel!
Goed geholpen.
Snel en netjes geholpen. Ook vlotte afhandeling.
Aanvraag ging erg goed en juist goed dat ze eerst beoordelen aan de hand van je stukken en dan een offerte sturen als het hun mogelijk lijkt.
Alles snel en goed geregeld. Documenten kun je digitaal opsturen heel handig en makkelijk via telefoon of pc Vriendelijke mensen aan de telefoon gehad.
Goede ervaring met Becam, duidelijke site om alles te regelen. Na tekenen offerte had ik een dag later het geld al op mijn rekening.
Ik ben heel tevreden met de diensten van Becam!
Wij hebben een lening zeer snel kunnen regelen via Becam omdat ze een handige website hebben waar je zelf alles goed in de gaten kan houden over het verloop van je aanvraag. Tot nu toe voor ons een geweldige ervaring.
Goede service en snel!
Beste Harry, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat we uw lening samen zo snel konden afronden. Wij wensen u veel succes met de verbouwing en veel plezier van het eind resultaat. Klantenservice Becam
Het heeft erg lang geduurd, er was geen goede communicatie tussen becam en bank. Offertes werden al verstuurd voor de beoordeling, daarna kregen we een verkeerde offerte en daarna na het tekenen van de offerte en goedkeuring werden er weer opnieuw stukken opgevraagd. Het opvragen van de stukken in het begin verliep ook niet goed. 1e en 2e aanvrager werden steeds door elkaar gehaald. Rentes zijn tot 3 keer veranderd in de offertes, maand tarieven veranderden.
Beste Andrea, Allereerst bedankt voor uw klantbeoordeling en feedback. Inmiddels hebben we elkaar ook telefonisch uitgebreid gesproken. Wij hebben u geholpen bij een Perspectief lening van BNP. Daarbij doorloopt u een ander traject met langere verwerkingstijd, zoals vooraf gecommuniceerd. Tijdens dit traject heeft u gevraagd om een ander leenbedrag. Hierdoor wijzigde inderdaad de offerte en het rentepercentage. Dit neemt overigens niet weg dat het opvragen van documenten beter had gekund en dat de communicatie (vanuit de bank) beter had gemoeten. Dit had gezorgd voor een snellere afhandeling van uw aanvraag. We hebben uw feedback daarom ook besproken met de bank zodat dit in de toekomst beter gaat. Gelukkig is de lening inmiddels tot stand gekomen. Veel veilige kilometers toegewenst in uw nieuwe auto! Klantenservice Becam
Mensen heel behulpzaam. Weten hoe de zaken werken. Mijn dank een dikke 10
Beste Robert, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat we samen uw lening zo snel konden afronden. Wij wensen u veel plezier van de garage! Klantenservice Becam
Personeel van Becam (tjaling)die met je situatie meedenkt. Heel Goede service en snel! Top top top
Beste F, Bedankt voor uw vertrouwen dat u opnieuw voor Becam gekozen heeft! Klantenservice Becam
mijn cijfer aan Becam is een acht
Beste Klaas, Hartelijk bedankt voor de moeite die u genomen heeft. Fijn u nog even gesproken te hebben en hopelijk is nu het verschil tussen Becam als uw tussenpersoon en Defam als de bank duidelijk. Mocht u in de toekomst vragen hebben dan kan dit dus gewoon via ons, dit hoeft niet via de app van Defam. Ik wens u veel succes met de verbouwing van uw woning. Hopelijk heeft u hier nog veel plezier van. Klantenservice Becam
Ben goed geholpen
Beste meneer Muit, Hartelijk bedankt voor uw vertrouwen. Fijn dat we samen uw aanvraag zo snel konden afronden. Wij wensen u veel succes met de verbouwing en hopelijk heeft u nog lang plezier van het eind resultaat. Klantenservice Becam
Execution Only aanvraag. Veel werk aan gevraagde documenten. Het gehele proces was duidelijk en verliep soepel. Waarin het mijnerzijds niet soepel verliep, was een telefoontje, bericht voldoende dom meet de adequate reactie medewerkers in het soepele proces verder te kunnen gaan. Vijf sterren vooral door opvallend vriendelijk en adequaat reagerende medewerkers, een positief verschijnsel in het firmament van (effeciënte!?) bedrijven.
Beste meneer Bor, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Ik heb deze met plezier teruggelezen. Bedankt voor de prettige en snelle samenwerking. Klantenservice Becam
Ze willen alles weten en dat is soms frustrerend maar ze leggen het goed uit en eigenlijk is het voor je eigen bestwil. Daarna wordt alles snel afgehandeld.
Beste Astrid, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. We snappen goed dat het aanvragen van een lening niet leuk is. Dit is enkel nodig om het bestedingsdoel te bereiken. Zoals in uw geval bestaande leningen oversluiten zodat u hopelijk maandelijks wat meer overhoudt om wel leuke dingen mee te kunnen doen. Wij proberen daarom de aanvraag zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Maar het klopt inderdaad dat er wat van u gevraagd wordt. De bank heeft de verplichting een verantwoord krediet te verstrekken. Daarom willen ze graag weten hoe uw financiele situatie eruit ziet. Dit is nodig om u een verantwoord krediet te verstrekken dat voor u betaalbaar is en blijft. Klantenservice Becam
Friendly, fast on solving problems, easy website, great follow up! Thank you
Dear JP, Thank you for you're kind response. Good luck with the home improvement. Hope you will enjoy it for a long time.
Becam is erg transparant in wat zij bijvoorbeeld nog nodig hebben om jouw aanvraag volledig door te kunnen zetten. Met geplande contact momenten informeren zij jou telefonisch en staan ze je het gehele proces bij!
Beste Maikel, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat de aanvraag geslaagd is. We wensen u veel plezierige, veilige kilometers in uw nieuwe auto. Klantenservice Becam
Snelle reactie en antwoorden op vragen die werden snel beantwoord.
Beste meneer Baaij, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Bedankt voor uw vertrouwen. Wij wensen u veel succes met de verbouwing en veel plezier van het eindresultaat. Klantenservice Becam
Goede service , nemen alle tijd voor je als je er niet uit komt bedankt allemaal aanrader.
Beste Rene, Heel graag gedaan! Fijn dat we u van dienst mochten zijn. Veel veilige kilometers gewenst in uw nieuwe auto en succes met de aanpassing in de woning. Klantenservice Becam