Professionele organisatie

Ik heb goede ervaringen met Becam. Ik had al eens eerder wat geld geleend via Becam en dat was mij destijds goed bevallen. Ook dit keer was het weer een goede ervaring. Het verwerken van alle informatie op het portaal Mijn Becam werkt zeer eenvoudig en efficient. Ook aan de telefoon viel het mij op dat je hier met een kundige partij te maken hebt. Ze werken snel, zijn professioneel en konden mij een zeer scherpe offerte toesturen.

Snel en goed geholpen!

Nog geen 48 uur na aanvragen van de lening het geld al op de rekening staan. Snelle en fijne service.

Snel en duidelijk!

Internet portaal was makkelijk te gebruiken en werd snel behandeld.

Snel

Alles werd keurig uitgelegd en was simpel Het ging er snel

Heel erg behulpzaame medewerkers, na wat documenten te hebben gestuurd weet je gelijk waar je staat en laten ze je niet tijd verliezen zoals bij andere aanbieders

Uitstekende service!

Onwijs goed te woord gestaan en snel geregeld!

duidelijk, snel, prima online omgeving

Online ibanieren is goed te doen. Voor sommigen zal dit kastig zijn. Je moet jezelf wel goed voorbereiden en erin verdiepen.. Maar dan krijg je door minder overhead hier een lage rente en gunstige financieringsvoorwaarden voor terug.

Goed en snel geholpen

Aan de telefoon altijd duidelijk uitleg op al mijn vragen

Super ervaring. Snelle reacties

Super ervaring gehad met Becam. Snelle reactie wanneer iets nodig is. Top service.

Goede begeleiding

Tussentijds telefonisch contact zeer prettig en ondersteunend. Heb het als zeer klantvriendelijk ervaren.

Een snelle en makkelijke manier om te lenen.

Alles is netjes achter mijn eigen domein beschermt om digitaal in te leveren, je kan zien wat goedgekeurd is en wat je nog moet inleveren en doen. Ze bellen elke week of alles nog na wens is en wat ik nog moet doen inleveren of aanpassen. Service is top en snel geregeld.

Het was duidelijk met mijn aparte log-in. Vragen kon ik genakkelijk geven en documenten uploaden. Wanneer er gebeld wordt door jullie, werd dat goed aangegeven.

Topie

Zeer goed en snelle actie

prima,

Behulpzaam

Aangezien dat wij niet zo goed zijn met de computer ,zijn wij op een hele nette vriendelijke geduldige manier door de procedure van de lening geloodst. Onze welgemeende dank hiervoor. Wij bevelen Becam dan ook iedereen aan.

Snelle communicatie en beoordeling

Het proces van het oversluiten van onze oude persoonlijke lening verliep soepel. Er moest wel een lijst met gegevens worden verstrekt maar deze werden snel en correct beoordeeld. We werden vervolgens netjes op de hoogte gehouden van de voortgang in dit proces. De vragen die wij nog hadden werden duidelijk en netjes beantwoord.

Snel en gemakkelijk

Alles snel geregeld en zonder poespas

Netjes en correct

Goed meegedacht en prima pakket aangeboden

Snel en makkelijk geregeld in korte tijd

Becam zoekt snel uit wat de beste keus is voor jou. Makkelijk vanuit thuis te regelen. Binnen anderhalve week alles geregeld. Zeer tevreden!

Alles super snel geregeld, reageren erg vlot

Dinsdagavond een aanvraag gedaan voor een kleine lening, die zelfde dag kreeg ik al reactie via de mail. Woensdag ochtend snel reactie van Becam . Heb alle documenten via mail doorgestuurd ook hier weer snel reactie op. Via de chat ging ook heel erg vlot. Woensdag om 17.00 kreeg ik en mail dat mijn persoonlijke offerte klaar stond. Na beoordeling van alle papieren, had een aantal verkeerd doorgestuurd, kreeg ik de op donderdag een mail dat alles voor beoordeling naar de bank werd gestuurd en dat ik spoedig bericht zou krijgen. Vrijdag middag stond het geld al op de rekening. Wauw, wauw. Alle medewerkers fantastisch werk, chapeau. Bedankt! Ik beveel jullie zeker aan!!

Meedenkend en zeer klantvriendelijk

Goede ervaringen en begeleiding. Zeer klantvriendelijk, reageren snel via mail of sms Met aflossingen geen probleem Goede lage rente (3.5)

Snel en makkelijk geregeld

Makkelijk aan te vragen. Correcte service.

Geweldig geregeld

Alles is netjes geregeld bvd

Fantastische mensen en geweldig geholpen

Met elke vraag die we hadden konden we terecht bij de klantenservice en wie we ook aan de telefoon kregen iedereen was even vriendelijk en behulpzaam. Echt heel fijn!

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord