Het proces ging soepel en duidelijk

Gedegen en snel

Ondanks dat ik digitaal niet handig ben( babyboomer) en financieel matig onderlegd( echte alfa man) kon ik dankzij het het geduld en de duidelijke uitleg door de becam medewerkster de juiste informatie voor de aanvraag aanleveren Ik werd positief en vriendelijk bejegend!

Matig

Uiteindelijk nog matig omdat ik aan het einde van een moeizame aanvraag toch goed ben geholpen en omdat die hulp was gericht om er goed uit te komen. Waarvoor dank. Formulieren bevatten fouten in namen, waardoor uploaden werd bemoeilijkt. Online vragen en antwoord waren voor ons niet duidelijk en leidden tot schriftelijke verzending van de offerte. Adressering op de envelop van de offerte was onjuist, (plaatsnaam Elst Gld i.p.v. Elst Utr.) waardoor e.e.a. pas na een week werd ontvangen en wellicht eerst ergens anders was bezorgd, jammer. Tussentijds lukte het ons echter, na telefonisch contact, de formulieren correct te uploaden en stond het bedrag na één dag op de rekening, chapeau !

Snel en netjes geregeld

Super!!!

Een zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf. De mensen die hier werken kennen hun vak. Volledige professionaliteit.

Prettig bedrijf, vriendelijke en behulpzame mensen

Het aanvragen van een lening was binnen een week afgerond. Ik moest wel veel documenten afleveren, informeerde ook waarom en werd altijd prettig en terzake kundig te woord gestaan

Heel tevreden

Heel tevreden, snelle reacties, en goed geholpen

Zeer behulpzame medewerkers, aanrader

Helder, duidelijk en zeer klantvriendelijk!

Mijn ervaring met Becam is dat het personeel zeer klantvriendelijk is. Ook is het hele traject van begin tot eind heel duidelijk en vlot.

Goed personeel

goed en snel geholpen

goed en snel geholpen met het verkrijgen van een lening

Met al mijn vragen kon ik terecht . Vriendelijk en behulpzaam. Was voor mij een heel prettige ervaring

Veel documenten aanleveren, maar netjes afgehandeld

Goede afhandeling

Eenvoudig en duidelijk.

Goede service.

Deskundig, vriendelijk, proactief,adviseur denken mee en snel schakelen

Snel geregeld

Via de website een aanvraag gedaan. Snelle reactie ontvangen en de stappen via het portaal zijn niet moeilijk. Er wordt om veel informatie gevraagd maar dat hoort erbij. De persoonlijke benadering is zeker een pluspunt en de medewerker denkt graag met je mee. Al met al een zeer positieve ervaring!

heel behulpzaam

ondanks de wat lange procedure aan de voorzijde ben ik altijd heel keurig en vriendelijk geholpen.

Transparante website, actieve begeleiding, zeer prettige communicatie

Op de website staat goed omschreven wat er van je verwacht wordt, welke mogelijkheden er zijn en hoe het traject van aanvraag tot acceptatie verloopt. Vanaf het invullen van de aanvraag op de website, is er een actieve begeleiding, zowel via de mail als per telefoon. En dat is fijn, want er wordt best wel wat informatie van je gevraagd door de bank en de medewerkers van Becam kunnen volgen of je de juiste stappen neemt. Ook wordt er goed gecheckt of je snapt waar je voor gaat tekenen of dat er nog vragen zijn. Ik heb het gehele traject als zeer prettig gevonden en kan Becam dan ook van harte aanbevelen.

Goede verzorging

Werd steeds netjes geholpen en gattendeerd op bepaalde zaken totdat mijn contract goed en volledig was.

Hele fijne ervaring, meedenkend, direct handelen en regelen als er nog contact met de bank moest zijn.

Snel en duidelijk

Alles was heel erg duidelijk en we zijn ontzettend snel geholpen. Heel erg tevreden, bedankt Sven!

Correct, duidelijk en snel

Mijn ervaring met Becam is zeer positief, door hun snelle, accurate, duidelijke communicatie, serviceverlening en afhandeling!

Super goed

Alles was snel geregeld en heel vriendelijke medewerkers. Volgens mij kan het niet beter. Gewoon top organisatie.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord